web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Na aanranders dienen burgerwachters zich aan

Na aanranders dienen burgerwachters zich aan

DÜSSELDORF –
De gemelde aanrandingen rond Nieuwjaar in meerdere Duitse steden leiden tot de vorming van burgerwachten op internet. Dit meldde de Rheinische Post donderdag vanuit Düsseldorf. Een groep op het sociale medium Facebook wil bij grote evenementen zoals het carnaval en in de weekends gaan patrouilleren in Düsseldorf ,,om vrouwen in nood bij te staan”.

In slechts één dag sinds de lancering van dit initiatief hebben zich al duizend vrijwilligers voor deze burgerwacht gemeld. Volgens de organisatie van ‘Düsseldorf passt auf’ is die niet politiek en niet gewelddadig. Uit de aangemelde leden wordt een groep geselecteerd die zaterdag als eerste op patrouille gaat.
De politie van Düsseldorf is niet blij met het initiatief. Een woordvoerder beklemtoonde dat het de politie is die voor openbare veiligheid moet zorgen. Het is niet de bedoeling dat burgers naar overtreders van de wet gaan zoeken. De politie is niet tegen burgers die zich moedig verweren en voor hun standpunt uitkomen, maar zal wel optreden tegen zelfbenoemde burgerwachten, aldus een woordvoerder.

De initiatiefnemer van ‘Düsseldorf passt auf’ benadrukte dat de patrouilles niet zijn bedoeld om eigen rechter te spelen, maar enkel ,,om aanwezig en oplettend te zijn”. De Rheinische Post meldde verder dat uit berichten op sociale media blijkt dat de burgerwacht de steun heeft ,,van aanhangers van motorclubs die het niet nauw nemen met de beginselen van de rechtsstaat”.

https://www.telegraaf.nl/buitenland/24961681/__Vorming_Duitse_burgerwacht__.html

Bedankt regering..oh wacht! We hebben eigenlijk geen regering!
Ze doen niets, ja,… geld vangen!
https://wordthettochnoggezellig.wordpress.com/2016/01/16/de-nederlandse-politiek-is-door-en-door-corrupt/

https://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=10229:mainstream-media-wakkeren-europese-burgeroorlog-aan&catid=20:het-complot&Itemid=33

Lees ook:   Griep enzo...
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥