web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Moeilijk te slikken rode pil: uw eigen regering haat u letterlijk

De afgelopen twee jaar hebben onze leiders onze mensen vergiftigd met experimentele vaccins en deze winter lijkt het alsof ze van plan zijn ons uit te hongeren en te bevriezen.

Om nog maar te zwijgen over de jaren die we hebben doorgebracht om ons demografisch te vervangen en onze identiteit en geschiedenis te denigreren in elke instelling en elk machtscentrum dat ze tot hun beschikking hebben.

Het bereikt een punt waarop je, met Occam’s Razor, moet concluderen dat hun houding tegenover ons is zoals een boer ongedierte ziet.

CNN MEDISCH ANALIST EN VOORMALIG PRESIDENT VAN PLANNED PARENTHOOD DR. LEANA WEN GAF DINSDAG TOE DAT HET MASKEREN VAN HAAR ZOON TIJDENS DE COVID-19-PANDEMIE ZIJN TAALONTWIKKELING EN SOCIALE LEVEN VERSTIKTE.

WEN SCHREEF DAT ZE HAAR KINDEREN DIT NAJAAR NIET MET MASKERS NAAR SCHOOL ZAL STUREN IN EEN  OPINIESTUK VOOR THE WASHINGTON POST , ONDANKS DAT ZE EERDER EEN FERVENT VOORSTANDER WAS VAN STRIKTE PANDEMISCHE MAATREGELEN OM DE VERSPREIDING VAN COVID-19 TE BEPERKEN. NU, ZEI WEN, DE REALITEIT DAT VACCINS VOOR IEDEREEN BESCHIKBAAR ZIJN EN DE HOGE OVERDRAAGBAARHEID VAN NIEUWE VIRALE VARIANTEN BETEKENT DAT HET MASKEREN VAN KINDEREN DE NADELEN NIET WAARD IS.

“HET WERD DUIDELIJK DAT HET DOEL WAAROP IK HAD GEHOOPT – BEHEERSING VAN COVID-19 – NIET HAALBAAR WAS. DIT CORONAVIRUS IS HIER OM TE BLIJVEN”, SCHREEF WEN OVER DE UITBRAAK VAN DE OMICRON-VARIANT. “MET DIT NIEUWE, ONBEPAALDE TIJDSBESTEK IS DE BATEN-RISICOANALYSE VAN MITIGERENDE MAATREGELEN DRASTISCH VERSCHOVEN. IK WAS BEREID OM DE ACTIVITEITEN VAN MIJN KINDEREN EEN JAAR OF TWEE TE BEPERKEN, MAAR NIET VOOR HUN HELE JEUGD.”

WEN  ZEI DAT ZE HAAR BEIDE KINDEREN VAN VIJF EN TWEE JAAR HEEFT LATEN VACCINEREN TEGEN COVID-19, EN ZE HEEFT GEACCEPTEERD DAT ZE WAARSCHIJNLIJK ALLEBEI OP EEN BEPAALD MOMENT TIJDENS HET SCHOOLJAAR BESMET ZULLEN RAKEN MET HET VIRUS. HET ZAL ECHTER VRIJWEL ZEKER MILD ZIJN, REDENEERDE ZE, EN HET VERDER MASKEREN EN BESCHERMEN VAN HEN ZOU HET VOOR HEN MOEILIJKER MAKEN OM EEN ​​GELUKKIG EN ONTWIKKELD LEVEN TE LEIDEN, TERWIJL HET OOK DE VRIJHEID VAN HAAR EN HAAR MAN OM TE WERKEN ZOU BELEMMEREN.

“MAKKING HEEFT DE TAALONTWIKKELING VAN ONZE ZOON GESCHAAD, EN HET BEPERKEN VAN DE BUITENSCHOOLSE ACTIVITEITEN EN SOCIALE INTERACTIES VAN ZOWEL KINDEREN ALS KINDEREN ZOU EEN NEGATIEVE INVLOED HEBBEN OP HUN JEUGD EN HET VERMOGEN VAN MIJ EN MIJN MAN OM TE WERKEN BELEMMEREN”, SCHREEF ZE.

Zoals Ace of Spades schreef, aan het begin van een lange post over die laatste kop: “De maskeringsmandaten die de corrupte Amerikaanse en staats- en lokale regeringen kinderen opdrongen, onder druk van de corrupte lerarenvakbonden, hebben kinderen ontwikkelingsstoornissen opgelegd waar zij misschien  nooit  meer van herstellen. De eerste jaren van ontwikkeling zijn cruciaal. Die krijg je niet terug. Dit zijn kritieke jaren van ontwikkeling waarin de hersenen van kinderen worden bedraad om zichzelf als een gek opnieuw te bedraden. Hun hersenen zullen zichzelf gedurende deze jaren opnieuw configureren, zoals op geen enkel ander punt in hun leven, ooit. Er is geen ‘Do Over’-schakelaar op de vormende jaren van een kind.”

 

Alsof zij dat recht hebben, ze worden betaald van ons belastinggeld, het zijn gewoon mensen net als iedereen.
Waarom denken zij dat ze macht hebben!?
Dat ze niet bang zijn dat ze aangevallen worden door de bevolking…heel apart.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥