web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-EliteMaatschappij & Psyche

Digitale boekverbranding: YouTube verwijdert recordaantal video’s

Digitale boekverbranding: YouTube verwijdert recordaantal video’s

YouTube heeft in de periode april tot en met juni meer dan 11,4 miljoen video’s van haar platform verwijderd. Dit is het grootste aantal video’s dat ooit van het platform is verwijderd.
Vorig jaar in dezelfde periode verwijderde YouTube nog zo’n negen miljoen video’s. Door een verminderde capaciteit van menselijke moderators heeft YouTube meer automatisering ingezet bij het beoordelen van video’s. Dit zorgt ervoor dat veel inhoud die “de community zou kunnen schaden”, snel van YouTube wordt verwijderd. Maar dit heeft ook als gevolg dat sommige video’s die het beleid van YouTube niet schenden dus ook worden verwijderd.
Het videoplatform gaf in maart dit jaar al aan dat algoritmes ervoor zouden kunnen zorgen dat video’s ten onrechte verwijderd konden worden. Nederland staat wereldwijd op de zesde plaats met de meest verwijderde video’s. Het afgelopen kwartaal werden in Nederland maar liefst 380.644 video’s verwijderd. Het gaat hierbij om video’s die zijn geüpload vanaf Nederlandse IP-adressen. Nederland staat relatief hoog in de lijst, omdat veel verwijderde video’s vanaf Nederlandse IP-adressen werden geüpload. Dit komt door proxy’s en VPN’s die in Nederland uitkomen, volgens een woordvoerder van moederbedrijf Google.

Bron

Absurd!

Zoveel mooie en ook leerzame video’s, en ook de bijzondere mensen die de moeite namen ze te maken!
Waar is men mee bezig. Lost they are!

Straks als alles weer normaal is, met normale mensen aan de macht, dan moeten ze het weer terugplaatsen. Toch?

Misschien kan men beter de video’s in Rusland plaatsen

https://ok.ru/video/new 😉

Lees ook:   Kinder lokkers so easy dus!

 

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien