web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Gezichtsmaskers wemelen van ziekteverwekkende bacteriën en schimmels

03acb7cd1937463427f0ae876f1ecc3d AnGel-WinGs.nlJapanse onderzoekers hebben zojuist een paper gepubliceerd in het tijdschrift Scientific Reports waarin het valse idee wordt ontkracht dat gezichtsmaskers beschermen tegen infectie en verspreiding van het Wuhan-coronavirus (Covid-19).

Het blijkt dat gezichtsmaskers petrischalen zijn voor ziekteverwekkers om te etteren en zich te vermenigvuldigen, of het nu gaat om de Fauci-griep, verkoudheid of een schimmelinfectie. Als het ziekte veroorzaakt, zal het een thuis vinden in het gaas van een gezichtsmasker, zo bleek uit de studie. wmpl negative AnGel-WinGs.nl

“Aangezien maskers een directe bron van infectie kunnen zijn voor de luchtwegen, het spijsverteringskanaal en de huid, is het van cruciaal belang om hun hygiëne te handhaven om bacteriële en schimmelinfecties te voorkomen die COVID-19 kunnen verergeren”, schreven de auteurs.

Een van de eerste onderzoeken naar de hygiëneproblemen die gepaard gaan met het dragen van een masker, de krant keek naar 109 deelnemers tussen de 21 en 22 jaar die een masker droegen tussen september en oktober 2020, het hoogtepunt van de plandemie .

Elke deelnemer werd gevraagd naar het type masker dat werd gebruikt en hoe lang het gemiddeld werd gedragen. Onderzoekers verzamelden vervolgens bacteriën en schimmels van de drie soorten maskers die werden geïdentificeerd: gaas, polyurethaan (plastic) en non-woven.

Wat ze ontdekten, is dat bacteriën de neiging hadden om in de maskers te etteren waar ze het dichtst bij het gezicht zijn, terwijl de buitenkant van de maskers meer schimmels bevatte. (Gerelateerd: tientallen wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat gezichtsmaskers het risico op ziekte en overlijden verhogen .)

Lees ook eens:  Als de lonen sinds 1992 waren meegegroeid met de economie

Hoe langer een masker wordt gedragen, ontdekten de onderzoekers verder, hoe meer bacteriën en schimmels zich vermenigvuldigen.

“[F]ungi en hun sporen zijn bestand tegen uitdroging”, legt de krant uit. “[T] hey kunnen overleven onder de voorwaarde dat maskers uitdrogen.”

Het maakt niet uit welk type masker wordt gebruikt, bacteriën en schimmels zijn er dol op
De ergste overtreders waren de plastic en gaasmaskers, die veel meer schimmelkolonies bleken te bevatten dan het niet-geweven maskertype, dat drie lagen heeft: twee lagen stof met een niet-geweven middenlaagfilter.

Wasbare en herbruikbare maskers waren niet beter, ontdekten de onderzoekers tot hun verbazing ook.

“De juiste reinigingsmethode voor katoenen gezichtsmaskers is aanbevolen om de microbiële belasting op de maskers te verminderen”, schreven ze.

“In de huidige experimenten vonden we echter geen significante verschillen in aantallen bacteriën of schimmels op de maskers op basis van wassen.”

Ongeacht welk type masker een persoon gebruikt, wat hij of zij elke dag doet, de duur en wijze van reizen van en naar het werk en andere plaatsen, enz., het risico op blootstelling aan gevaarlijke ziekteverwekkers is vrijwel hetzelfde.

“We vonden geen verschillen in het aantal bacteriën of schimmels aan beide zijden van de maskers tussen de drie transportsystemen”, legden de auteurs uit na het bekijken van maskers door de lens van het openbaar vervoer, persoonlijk voertuiggebruik en wandelen of fietsen.

Lees ook eens:  Arme jeugd, negatief nieuws, ombouwen en klimaat

Zelfs als een persoon één keer per dag gorgelt en andere pogingen onderneemt om een ​​masker schoon te houden, zal het nog steeds bacteriën en schimmels ophopen, onthult het papier verder.

Hoewel sommige van de geïdentificeerde bacteriën en schimmels over het algemeen onschadelijk zijn, houden andere verband met symptomen van voedselvergiftiging en stafylokokbesmettingen. In het geval van schimmels zijn degenen die zich op maskers ophopen gekoppeld aan zaken als ringworm, voetschimmel en jeuk.

In hun conclusie schreven de auteurs dat mensen “herhaald gebruik van maskers moeten vermijden om microbiële infectie te voorkomen”, vooral als ze een verzwakt immuunsysteem hebben.

“Tot op heden is het bewijs stabiel en duidelijk dat maskers niet werken om het virus onder controle te houden en dat ze schadelijk kunnen zijn, vooral voor kinderen”, zegt dr. Paul Alexander, epidemioloog en onderzoeker.

Het laatste nieuws over Fauci Flu-gezichtssluiers is te vinden op BadMedicine.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

TheEpochTimes.com

NaturalNews.com

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥