web analytics
11:11 Dubbele getallen
Tweelingzielen

Tweelingvlamobstakels

9b5961585e2fdac4e8457e137f2bd378 AnGel-WinGs.nl

Gemeenschappelijke tweelingvlamobstakels

Nu informatie voor de beroemde Twin Flame Obstakels. Heel wat van jullie zullen deze als “blokkades” voor jullie Unie zien, maar dat zijn ze niet, ze zijn er met een reden. Zodra je ze als “blokkades” of “obstakels” ziet, is dat precies wat ze gaan worden. Deze eigenschappen zijn er voor jou om ze te transcenderen, omdat Liefde niets anders ziet dan zichzelf. De ziel geeft niet om de menselijke maatstaven van ‘goed en fout’, omdat er geen goed of fout is. Er is alleen Liefde. Het is de bedoeling dat je de kloof overbrugt tussen waargenomen, door de mens gemaakte scheidingen en geloofssystemen die niets anders zijn dan egoïstische normen. Je kunt ervoor kiezen om ze op te merken als obstakels, of je kunt ze transcenderen, wat je naar Union zal katapulteren. U kunt een of zelfs alle van de volgende zaken tegenkomen:

c6356368f0d5763d4e8d8736c9c46fd1 AnGel-WinGs.nl

Een of jullie beiden zijn getrouwd / hebben karmische partners:


Bij een ontmoeting kan een van u of u beiden getrouwd zijn of een langdurige relatie hebben. Deze relaties kunnen heel goed ook kinderen van alle leeftijden omvatten. Om het botweg te zeggen, het maakt liefde niet uit of je een stuk papier hebt ondertekend waarin staat dat je getrouwd bent. Het maakt niet uit of u of uw tweeling zelf kinderen heeft, en het maakt zeker niet uit hoe lang u of zij samen zijn geweest met hun echtgenoot of significante ander. Liefde ziet geen menselijke “overeenkomsten” die je in een huwelijk opsluiten, wat al die dingen zijn. We zijn allen zielen die incarneren ook de kinderen. Overeenkomsten op basis van voorwaarden. Jij en je Tweeling zijn geschapen om bij elkaar te zijn, je bent een spiritueel, etherisch huwelijk aangegaan voordat je hier zelfs maar incarneerde. En uw echtgenoot en/of hun echtgenoot wisten hiervan. Dit alles is met opzet opgezet, jij en zij moesten lessen leren van die van je partner, ook al zijn die lessen puur om jou te laten zien hoe voorwaardelijke liefde eruit ziet. Je Karmische partner zal nooit een kaarsje houden voor de liefde die jullie twee delen, en dat is oké. Zo is het bedoeld. Je hoeft je niet slecht of schuldig te voelen omdat je je zo voelt. Als het niet de bedoeling was dat je zo over je tweelingzus zou denken, vertrouw er dan op dat je dat niet zou doen. dfb56896fc34e3101edd37e7353b17dc AnGel-WinGs.nl

Een enorm leeftijdsverschil:

U en uw tweelingziel kunnen geconfronteerd worden met een groot (of zelfs niet zo groot) leeftijdsverschil. Deze kunnen variëren van 5 tot 40+ jaar, en net als alles waarmee u wordt geconfronteerd, is het er met een reden. Het is een ander deel van de Ying- en Yang-symboliek die zich tussen jullie twee afspeelt. Anders maar gelijk. De leeftijd van jullie lichamen heeft absoluut niets te maken met de leeftijd van jullie zielen, die in feite exact dezelfde leeftijd zijn, aangezien jullie twee op exact hetzelfde moment werden geschapen. Nogmaals, liefde zou je menselijke leeftijd niets kunnen schelen, als het er om zou geven, dan zou je niet zo diep tot je tweeling worden aangetrokken. (Ook uiterlijk doet niet terzake, liefde is en ziet niet wat anderen misschien zouden zien of wat je zelf denkt dat een ander misschien zou afwijzen aan jou. In de liefde maakt dat helemaal niets uit nml.) De Liefde die jullie twee delen, kan niets fysieks zien, het herkent alleen de ziel, het andere Zelf. Maar natuurlijk hebben wij mensen een stigma op leeftijd gelegd en dat is liefde. “Als je met een oudere man bent, en je bent die zg. suikeroom” of “Als je een jongere vrouw wenst, ben je een viezerik”, enzovoort. Natuurlijk is dit weer een andere grens en voorwaarde die we aan Liefde hebben gesteld, maar jullie zielen hebben een ander plan. Oudere vrouwen noemt men bv oneerbiedig ”cougars”, maar net als men vrouwen die meerdere liefdespartners hebben gehad een slet noemen of zelfs hoer, zo geldt dit ook voor ”cougars”, de man mag dan alles, maar een vrouw niets, op zich absurd natuurlijk, Liefde is Liefde, ongeacht in welk jaar je fysieke lichaam werd geboren. Als je merkt dat je een leeftijdsverschil hebt met je Tweeling, begrijp dan dat jullie twee hiervoor hebben gekozen, zodat je hier op aarde een nieuw paradigma met betrekking tot leeftijd kunt neerzetten. Omarm het en weet dat dit om een ​​goede reden is ingesteld. begrijp dat jullie twee hiervoor hebben gekozen, zodat jullie hier op aarde een nieuw paradigma met betrekking tot leeftijd konden neerzetten. Omarm het en weet dat dit om een ​​goede reden is ingesteld. Begrijp dat jullie twee hiervoor hebben gekozen, zodat jullie hier op aarde een nieuw paradigma met betrekking tot leeftijd konden neerzetten. Bv een oudere vrouw kan moeite hebben met dominante oudere mannen, terwijl zij zelf niet dominant is, een jongere partner zal dan anders met haar omgaan.
Een oudere man kan bv een soort vaderfiguur voor een jongere vrouw zijn, toch is dit ook afhankelijk van hoe oud de zielen zijn en misschien is zij dat wel nodig in haar leven, iemand om op te steunen bv.
Omarm het en weet dat dit om een ​​goede reden zo is ingesteld.

a76641bb03cd4b5818f739c38e27bcb3 AnGel-WinGs.nl

Een grote fysieke afstand:

Misschien bevindt u zich aan weerszijden van het land, of zelfs over de hele wereld. Nogmaals, Liefde weet niets anders dan zichzelf zijn, en afstand is er om dit te demonstreren. Afstand doet er niet toe, als het er wel toe deed, zou je de Liefde die je voor je Tweeling voelt niet voelen. De enige manier om de afstand te overbruggen is door het niet meer op te merken. Dat is de enige manier om het te overstijgen.

7c07988777f5ca96ae1c1dfa5726172f AnGel-WinGs.nl

Religieuze verschillen:

Een van jullie of jullie beiden zijn misschien opgegroeid met een enorm verschillende en/of strikte religieuze achtergrond. Nogmaals, je hebt alles voor de geboorte gekozen, en dat geldt ook voor je gezin en je opvoeding. Ik weet dat religie voor velen een gevoelig onderwerp kan zijn, maar probeer het vanuit deze visie te begrijpen; er zijn tegenwoordig ongeveer 4.200 verschillende religies in de wereld. Dat zijn meer dan vierduizend verschillende groepen mensen die allemaal hetzelfde doel proberen te bereiken, namelijk het vinden van een hogere betekenis voor het leven op aarde en om een ​​soort van betekenis, definitie en standaard te geven over wat we hier precies doen. Hier is het goede nieuws! Als Tweelingziel leer je hier alles over, en je zult de Waarheid leren over hoe dit Universum werkt en hoe jij de schepper bent van je eigen ervaring hier. Als je merkt dat je een religieuze achtergrond hebt die het voor jullie twee moeilijk maakt om samen te komen, weet dan dat het de bedoeling is dat je deze kloof overbrugt. We zijn hier allemaal mensen die opereren onder hetzelfde Ene Bewustzijn, en Liefde definieert zichzelf niet door welke religie je volgt of met wie je ouders willen dat je trouwt. Het is de bedoeling dat je dit beperkende geloof transcendeert.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥