web analytics
...
EgypteTweelingzielen

Die Ene

332eb842999620cc87f6dae1efcc3e64 via Angel-Wings

The One.

He or she is the perfect missing part of yourself. You were created as one, to always be one. As one your existence is absolute. When creator shaped you as the image of perfection God was written in your soul and timelines to meet again. The memory of your creation story is etched in your eternity. You can not forget you were made to exist as living gods. This sacred love is your eternal quest and purpose of existence. There is nothing else but to seek absolute in the creation of One again.
Ma’at will always return you to One.

De Ene.

Hij of zij is het perfecte ontbrekende deel van jezelf. Je bent als één gemaakt, om altijd één te zijn. Als één is je bestaan absoluut. Toen de Schepper je vormde als het beeld van perfectie, werd God in je ziel en tijdlijnen geschreven om elkaar weer te ontmoeten. De herinnering aan je scheppingsverhaal is gegrift in je eeuwigheid. Je kunt niet vergeten dat je gemaakt bent om als levende goden te bestaan. Deze heilige liefde is je eeuwige zoektocht en bestaansdoel. Er is niets anders dan het absolute zoeken in de schepping van Een opnieuw.
Ma’at zal je altijd terugbrengen naar One.

Lees ook:   Wetenschappelijk Bewijs En Legendes Achter Anunnaki Home Planet Nibiru: Bestaat Het Echt?

Gerelateerde artikelen

Back to top button