...

22 oktober 2021

 

Weglopen van je tweelingziel

Weglopen van je tweelingziel
I asked her, "Why do you like me?" She said, "because you're not perfect." She then asked, "What is it about me that attracts you to me?" My response was, " Your waves may be rocky, but because we're building this boat TOGETHER, no one is going to drown!"

Voor veel van de tweelingzielen die zich momenteel op aarde bevinden, heeft de verschuiving van de laatste paar jaar zijn tol geëist in onze relatie en moeten we weglopen en de verstrikking beëindigen. Wat kun je verwachten en doen als je jezelf in deze situatie bevindt?

Wanneer een tweelingziel wordt geboren, brengen ze hun hele leven door wetende en voelend dat er iets ontbreekt, maar nooit wetend wat dat iets is – tot op de dag van vandaag ontmoeten ze dan hun tweelingziel.

Op die dag, op dat moment, weten ze wat er ontbrak en ze voelden zich compleet, en ze kunnen nooit meer weg zijn van hun tweelingziel zonder dat verlies diep te voelen en te kennen.

Hoe voelt het?
Als je een tweelingziel bent, is de kans groot dat je leven spirituele aspecten, beproevingen en uitdagingen heeft gehad – dus je bent geen onbekende in pijn.

Weglopen van je tweelingzielrelatie zal je beïnvloeden. Om te beginnen is er het gevoel dat je ergens naartoe gaat en iemand die belangrijk is, is verdwenen. Het voelt bijna alsof er niets opwindends is dat op komst is, of met liefde dat voor jou nog  kan gebeuren. In zekere zin heb je de hoop verloren ivm liefde.

Ten tweede je voelt je maar half  compleet. Het is vreemd om dat te voelen, misschien heb je  nooit echt een relatie  gehad waarbij je voelde dat ze aan je behoeften voldeden. Maar hierna voel je, je  compleet, zoals niemand iets anders kan toevoegen door in een romantische relatie met jou te zijn, en het heeft geen zin om het zelfs maar te proberen. Voor de eerste keer in je leven denk je echt dat je geen relatie meer wilt. Dat is een absoluut nieuw iets voor je, want  die relatie is altijd de eerste prijs voor je geweest.

De volgende les van liefde
Het was denken aan een compleet gevoel dat je uiteindelijk doet beseffen wat de volgende les van liefde is, na de tweelingziel en het verliezen van de tweelingziel.

Schat... je bent alles voor mij... ik begrijp je angst volledig... maar ik verstond er niets van za... we hadden nog zo’n goed gesprek gehad vrijdag nm... ik heb me vanalles afgevraagd, ik dacht dat ik je kwijt was... mijn liefste... ik hoop dat we di alles kunnen opklaren en verduidelijken... ik wil je gelukkig maken voor de rest v je leven... xxx

Het universum en de leraren zeggen dat altijd – er is altijd een andere les, er is altijd meer te leren, maar op het vlak van de aarde? Wat zou er nog meer kunnen zijn om van liefde te leren dan een complete en completerende tweelingziel relatie?

In wezen is de tweelingzielrelatie de liefde en acceptatie van het zelf – de hoogste actualisatie die we kennen. Je houdt helemaal van een ander aspect van je eigen ziel, je Zelf. Dus wat zou er daarna kunnen komen?

Lees ook:   Tweeling Vlam Renner

Welnu, het antwoord is Messiaanse liefde: het vermogen om volledig van iemand te houden.

Dat betekent natuurlijk niet dat je iemand vindt die je lief wilt hebben, of iemand die de intensiteit van je focus en liefde aankan, maar de liefde die in je begint op te duiken nadat je eindelijk begint te herstellen van het hebben van je ziel die verbrijzeld is, is een diepe liefde voor iedereen, en het vermogen om het bewust en naar wens te kunnen uiten.

En dat is eigenlijk een leuke manier om te zeggen dat je zult moeten KIEZEN om de volgende persoon lief te hebben met deze volgende les van liefde. De bedwelmende rush van verliefd worden is waarschijnlijk achter je. Deze ervaring zal je voor altijd veranderen, en zoals vele lessen, voelt het in het begin niet altijd comfortabel en prachtig aan.

Waarom gebeurt het?
Als tweelingzielen zo perfect op elkaar zijn afgestemd-want ze zijn gelijk aan elkaar en zijn elkaar eigenlijk- en de liefde en energie die ze creëren zo belangrijk is, waarom eindigen er dan toch zulke bijzondere relaties?

 

 

When love runs soul deep, a kiss is no longer just a kiss. It is where heaven and earth meet. ~Daniel Nielsen www.twinflames-soulmates.com

Wanneer een tweelingziel wordt gemaakt, dragen de tweelingen elk helften van dualiteiten, zoals bij yin yang. Elk heeft meestal een klein beetje van het tegenovergestelde kenmerk, en ze brengen elkaar in evenwicht door samen naast elkaar te bestaan. Hetzelfde gebeurt wanneer ze elkaar ontmoeten op een planetair vlak en een relatie hebben – ze ontmoeten elkaar om dualiteiten in elkaar uit te balanceren.

Soms zijn deze dualiteiten extreem. In veel gevallen worden ze ook verergerd door karma, en lessen kunnen harder  worden met elke volgende ronde en elk leven als men de les niet leert. Voor veel van de tweelingzielen vechten ze tegen enorme hiaten en scheiding in hun persoonlijkheden en wat ze willen en nodig hebben om de relatie te laten werken (dualiteiten), en dit wordt verergerd door het feit dat het universum een ​​super-harde les gaf omdat dit  toevallig het zesde of zevende leven is waar jullie samen aan werken.

Het is geen verrassing dat een aantal tweelingzielrelaties onder druk staan.

 

 

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten