web analytics

Tekenen dat u een paranormale band met iemand hebt

Hoewel het onder de juiste omstandigheden mogelijk is om paranormale informatie over iemand op te pikken, zijn er bepaalde personen met wie je een bijzonder sterke paranormale band deelt. 

Als je een paranormale band met iemand hebt, weet je onmiddellijk dingen over hem die veel verder gaan dan de oppervlakte. Dit is geen informatie die u hebt verzameld door lange, intieme gesprekken te voeren. In plaats daarvan is dit inzicht dat je kent zonder dat het ooit is verteld. 

  • Je hebt misschien het gevoel dat je aspecten van hun gedrag begrijpt die zelfs zij niet begrijpen. 
  • Misschien weet je wat ze gaan zeggen voordat ze het zeggen. 
  • Misschien weet je meteen wanneer ze liegen. 
  • Misschien weet je dat het de bedoeling is dat jullie samen iets belangrijks doen. 

Dus waarom zou je een psychische band met iemand hebben? 

In sommige gevallen kunnen ze een soulmate zijn . Soulmates zijn degenen die lid zijn van dezelfde zielengroep en met wie we een speciale band delen. We delen meestal meerdere levens met onze soulmates, en daarom is onze verbinding gebaseerd op gedeelde herinneringen, lessen en in sommige gevallen zelfs tragedies. 

Een andere reden waarom je een psychische connectie met iemand hebt, is omdat het Universum wil dat je contact maakt. Een Spirit Guide kan het nodig hebben dat je een bepaalde boodschap hoort en een psychische connectie met een andere persoon kan die boodschap vergemakkelijken.  

Heeft u ooit een vreemde kort in uw leven gehad en is de loop van uw leven veranderd? U bevindt zich bijvoorbeeld in een lift en iemand die daar bij u is, trekt uw aandacht en u ziet een boek dat ze in hun hand hebben. De band tussen jou en deze persoon is zo sterk dat je een sterk verlangen voelt om dat boek te gaan kopen en lezen. Je volgt je gevoel en het boek verandert je leven. 

Elke keer dat we een psychische connectie met iemand hebben, is één ding duidelijk: het is de bedoeling dat we op zielsniveau verbinding maken. 

Tekenen van psychische verbinding

Alle psychische verbindingen zien er niet hetzelfde uit. Hier zijn enkele manieren waarop een psychische connectie voelbaar kan worden:

Je hebt een telepathische connectie

Dit is een van de gemakkelijkste manieren om te vertellen dat je een paranormale band met iemand hebt. Met een telepathische verbinding kun je elkaars zinnen afmaken of gewoon weten wat de andere persoon gaat zeggen.

Lees ook:   Ontdek zielsverwanten uit het verleden

Weten dat een geliefde je op het punt staat te bellen voordat ze dat doen, is ook een voorbeeld van een telepathische verbinding, omdat je hun gedachte voelt om je te bellen voordat ze fysiek actie ondernemen. 

Als je denkt een telepathische verbinding met iemand te hebben, zijn er ook manieren om die verbinding te versterken. 

Je merkt bepaalde fysieke veranderingen wanneer ze in de buurt zijn

Empaten en degenen die de paranormale gave van heldervoelendheid hebben, zullen dit waarschijnlijk ervaren. ​

1c76839346af9a0107ca02ef495e5f1a via Angel-WingsWanneer je bepaalde mensen tegenkomt, voel je letterlijk dat je lichaam reageert. 

De sleutel qua paranormale band is dat je lichaam op dezelfde manier reageert wanneer die persoon in de buurt komt. Je buik kan bijvoorbeeld samenklemmen. De gevoelens zijn meestal erg subtiel en kunnen gemakkelijk worden gemist, daarom is het zo belangrijk om aanwezig te blijven en te allen tijde bewust te zijn van hoe u zich voelt.

Je deelt dromen

Een droomverbinding met een andere persoon kan op verschillende manieren voorkomen. Ze kunnen uw dromen binnengaan of u kunt bewust hun dromen betreden . In deze situatie wilden een of beide partijen hun psychische verbinding versterken via de droomwereld. 

Je kunt ook een onbewuste verbinding ervaren waarbij je wakker wordt en je herinnert dat deze persoon in je droom was. 

Soms vindt er communicatie plaats en heb je een heel gesprek in een droom. In andere gevallen merkt u misschien de persoon daar op of voelt u zijn of haar aanwezigheid daar. 

Een andere manier waarop dit zich afspeelt, is als je een gesprek met iemand voert en de onderwerpen van dromen naar voren komen. Je realiseert je misschien dat jullie allebei van vergelijkbare landschappen hebben gedroomd of dat andere gemeenschappelijke elementen in je dromen zijn opgedoken. 

Je komt elkaar steeds tegen

Synchroniciteit is vaak een teken van een psychische connectie. Met alle miljarden mensen in de wereld, wat is de kans dat we een bepaalde persoon meer dan eens tegenkomen als we het niet proberen? (Om eerlijk te zijn, ik heb het hier niet over mensen met wie je werkt of woont in de buurt van wie je waarschijnlijk toch tegenkomt).

Als je iemand in korte tijd meerdere keren tegenkomt en er is geen reden waarom jullie elkaars pad zouden kruisen, is er waarschijnlijk een psychische connectie in het spel en is er misschien iets dat jullie samen moeten doen.

Lees ook:   Wat is een soulmate? 11 tekenen dat je je zielsverwant hebt gevonden

Moet je iemand vertellen waarvan je denkt dat je een paranormale band met hem hebt?

Dit is waar dingen lastig kunnen worden. Als je denkt dat je een paranormale band met iemand hebt, is het normaal om opgewonden te zijn. Misschien wil je de wereld vertellen of dat nieuws in ieder geval met die persoon delen. Misschien wilt u ook dat uw gevoelens correct zijn.

Het probleem is dat niet iedereen openstaat voor het idee een psychische band met een andere persoon te hebben. Als je iemand vertelt dat je een paranormale band met hem of haar hebt en hij of zij daar nog niet klaar voor is, kan hij of zij zich uit een gevoel van ongemak bij je terugtrekken. 

Als je paranormale gaven sterk zijn, zul je waarschijnlijk dingen oppikken die andere mensen niet zullen opvangen. Een van de uitdagingen bij het omarmen van je gaven is dat je misschien niet alles wat je ziet, voelt of hoort met iedereen in je leven kunt delen.

Ze zullen misschien niet ervaren wat jij ervaart, omdat hun paranormale vermogens misschien niet sterk genoeg zijn om dat te doen. Met andere woorden, je zou de paranormale connectie kunnen oppikken die je met iemand hebt en ook al is het heel reëel, de andere persoon heeft misschien niet de paranormale vaardigheden om het te voelen.

Hoewel je altijd je eigen intuïtie moet gebruiken bij het nemen van beslissingen, denk ik in veel gevallen dat het delen van je psychische connectie met iemand meer problemen kan veroorzaken dan het waard is.

Blijven paranormale verbindingen eeuwig bestaan?

Als je een paranormale band hebt met iemand, denk je misschien dat jullie twee altijd verbonden zullen zijn, maar dat is niet noodzakelijk waar. Er kan een psychische connectie bestaan ​​omdat het belangrijk is voor jou en deze andere persoon om op dit specifieke moment contact te maken. Zoals we eerder in dit bericht zeiden, is er misschien iets dat jij en die persoon samen gaan doen.

Als jullie eenmaal hebben gedaan wat jullie moesten doen, is het mogelijk dat jullie geen verbinding meer hoeven te maken. In dat geval kan de psychische verbinding verbreken omdat deze niet langer nodig is.

Aan de andere kant zullen er enkele psychische verbindingen zijn – zoals die met soulmates – die waarschijnlijk de test van leven na leven zullen doorstaan.

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button