web analytics
11:11 Dubbele getallen
Tweelingzielen

Tweelingziel Leeftijdsverschil | Alles wat u moet weten over de Twin Flame Age Gap

793d77a234ff95ff19e728819196ae77 AnGel-WinGs.nlJe vermoedt dat je je tweelingziel hebt ontmoet – alle tekenen zijn er: er is een intense aantrekkingskracht, ze zijn je perfecte spiegel en je voelt je als thuis als je in hun ogen kijkt. Er is echter een heel klein ding: er is een groot leeftijdsverschil. 

U kunt de relatie in twijfel gaan trekken en zich zorgen maken over hoe uw familie en vrienden zullen reageren.

Als je de oudere tweeling bent, maak je je misschien ook zorgen als je tweeling je ook nog aantrekkelijk zal vinden als je ouder bent.

Je kunt je afvragen of de relatie überhaupt mogelijk is.

We kunnen u nu al vertellen dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. De leeftijd van uw fysieke lichaam is slechts een getal.

 • Waarom is er een leeftijdsverschil tussen tweelingvlammen?
 • Hoeveel tweelingvlammen hebben een groot leeftijdsverschil?
 • Hoe gaan tweelingzielen om met een groot leeftijdsverschil?
 • Hebben alle tweelingen een groot leeftijdsverschil?
 • Worden tweelingvlammen in hetzelfde jaar geboren?

De Tweeling Vlam Age Gap

Er lijkt een ongeschreven regel in de samenleving te zijn dat partners ongeveer dezelfde leeftijd moeten hebben. En bij voorkeur moet de man een paar jaar ouder zijn.

Echter, tweelingvlam koppels zijn niet zoals de meeste paren. Er zijn meestal veel obstakels. Het goddelijke vrouwelijke en het goddelijke mannelijke in een tweelingvlam-verbinding hebben vaak extreme polariteiten zoals:

 • Kleur
 • Culturen
 • Geslacht
 • Religies
 • Achtergronden
 • Inkomensgroepen
 • Landen
 • b45e08af39f2461fa933567f8f729ee9 AnGel-WinGs.nl

… En het leeftijdsverschil. Het is zelfs niet ongebruikelijk om leeftijdsverschillen van 20 jaar of ouder te zien! Als er een groot leeftijdsverschil is, is het niet ongebruikelijk om vreemde blikken van mensen en afkeurende opmerkingen van familie en vrienden te krijgen.

Dit kan erg frustrerend zijn voor het tweelingziel koppel, vooral als hun dierbaren hun relatie niet goedkeuren. 

Als het leeftijdsverschil hen niet hindert, is er niet echt een probleem. Als een of beide tweelingen het echter een uitdaging vinden, kan dit leiden tot argumenten en een grotere zielsschok en daarom een ​​langere scheidingsfase.

Hebben ALLE tweelingvlammen een leeftijdsverschil?

Nee, niet alle tweelingvlammen hebben een groot leeftijdsverschil. In ons geval ben ik (Julia) twee jaar ouder dan Stef. Meestal is er een soort obstakel, waarover we in de volgende sectie meer zullen uitleggen, maar het hoeft niet het leeftijdsverschil te zijn. Voor ons was het belangrijkste obstakel dat we uit twee verschillende landen komen (Engeland en Zweden).

Waarom is er een leeftijdsverschil tussen tweelingzielen?

Het eerste dat hier moet worden vermeld, is dat als het op de ZIELEN aankomt, beide tweelingzielen exact dezelfde leeftijd hebben, aangezien ze ooit EEN ziel waren. Het is alleen dat tweelingen meestal niet precies hetzelfde jaar op aarde incarneren. (Soms kan dat ook niet de omstandigheden moeten ook ideaal zijn om te incarneren voor een persoon en misschien moet iemand nog dingen afmaken of zijn de ouderparen nog niet zover)

In feite zijn veel tweelingen niet eens tegelijkertijd op aarde geïncarneerd!

Dus waarom komen grote leeftijdsverschillen tussen tweelingvlammen op aarde zo vaak voor?

Tweelingzielen hebben een grotere missie op aarde dan het gemiddelde stel.

Tweelingzielen kwamen naar de aarde om maatschappelijke normen te breken, dingen op te schudden en onvoorwaardelijke liefde op aarde te verankeren. Het leeftijdsverschil en andere gemeenschappelijke polariteiten spelen daarbij een belangrijke rol.

Tweelingzielen laten de wereld zien dat uiterlijke kenmerken zoals leeftijd, achtergrond, geslacht, religie, inkomen, kleur etc. er niet toe doen. LIEFDE is het enige dat telt, en tweelingzielen worden(zijn) verliefd op elkaars ziel.

Lees ook eens:  Kun je gevoelens voor je tweelingziel verliezen?

Het leeftijdsverschil is dus niet iets waar u zich zorgen over hoeft te maken.

79aaaea93ada103dd853bd309068f0a1 AnGel-WinGs.nl

Je zou geen leeftijdsverschil hebben gekozen als je niet wist dat je het kon overbruggen. 

Het goddelijke vrouwelijke is meestal de oudere tweeling. De reden hiervoor is dat het belangrijk is dat de energieën in evenwicht zijn. Het goddelijke vrouwelijke heeft haar macht in vorige levens misschien veel weggegeven. Door de oudere tweeling in dit leven te zijn, is de kans groter dat de energieën meer in balans zijn.

Ik geloof dat dit het geval was met de connectie van mij en mijn tweelingziel. We ontmoetten elkaar toen ik (Julia) 27 was en hij 25. Toen ik 25 was, was ik erg onderdanig, had ik een behoorlijk wanhopige energie en een laag zelfbeeld. Ik denk daarom dat het erg moeilijk zou zijn geweest om herenigd te worden als ik 25 jaar of jonger was dan hij toen we elkaar ontmoetten.

Hoeveel tweelingzielen hebben een groot leeftijdsverschil?

De tweelingvlamverbinding is intenser en extremer dan welke andere relatie dan ook, vanwege het belangrijke doel van de eerder genoemde verbinding.

Daarom komt een groot leeftijdsverschil vaker voor bij tweelingzielen dan bij karmische of soulmate-relaties.

Dit betekent echter niet dat ALLE twin-flame aansluitingen grote leeftijdsverschillen hebben . Ze kunnen in hetzelfde jaar worden geboren, een paar jaar uit elkaar, +10 of zelfs 20-30 jaar uit elkaar.

a5b95b0ed0b7e6d6cff312b3146ac80f AnGel-WinGs.nl

Hoe gaan tweelingzielen om met een groot leeftijdsverschil?

Als je allebei de wettelijke leeftijd hebt, is het grote leeftijdsverschil alleen een probleem als je het toelaat. Meestal wordt het leeftijdsverschil alleen in het begin als een obstakel gezien, en naarmate de tijd vordert, realiseren ze zich allebei dat geen enkel obstakel, inclusief het leeftijdsverschil, hun liefde in de weg kan staan.

In veel gevallen kunnen een groot leeftijdsverschil en andere polariteiten ertoe leiden dat het goddelijke mannelijke wegrent, waardoor het goddelijke vrouwelijke gekwetst en verward kan raken. Dit is echter niets persoonlijks en zijn sterke gevoelens voor zijn goddelijke tegenhanger zijn niet veranderd. Het is gewoon dat dingen in hem werden geactiveerd toen hij jou ontmoette, en hij zou de obstakels te groot kunnen vinden.

 

Het goddelijke vrouwelijke moet dan geduldig zijn, haar zelf-werk doen en geloof hebben. Als hij haar echte tweelingvlam is, ZAL hij terugkomen.

Hebben tweelingzielen dezelfde verjaardag?

Het is zeer zeldzaam dat de tweelingvlammen dezelfde verjaardag delen en het is geen indicatie dat het jouw tweelingziel is als ze dat wel doen. Hun ZIEL is echter even oud als die van jou, omdat je ooit één ziel was, voordat deze in tweeën splitste.

Overeenkomsten met geboortedata komen echter vrij vaak voor. Bijvoorbeeld dezelfde verjaardag als een persoon die dicht bij je staat, je geluksgetal of iets anders.

Een ander veel voorkomend ding is om te zien hoe ze hun verjaardag blijven zien. Stef zag het einde van mijn verjaardag overal in de aanloop naar mijn ontmoeting, tijdens alle tweelingfasen en het kwam naar voren wanneer hij begeleiding en geruststelling nodig had.

2b514bf6fdf03b2119f0bd2f54de9706 AnGel-WinGs.nl

Zal mijn jongere tweeling me nog aantrekkelijk vinden als ik oud ben?

Dit is een zorg die veel goddelijke vrouwen hebben. We hebben allemaal in beroemdheidsmagazines gelezen van oudere beroemdheden die van hun vrouw scheiden en hen vervingen door jongere vrouwen, en niemand van ons wil in die situatie terechtkomen.

Lees ook eens:  Edgar Cayce - Over Soulmates

U hoeft zich echter geen zorgen te maken.

Als het om je tweelingziel gaat, hoef je je daar helemaal geen zorgen over te maken. De tweelingzielverbinding is niet de gebruikelijke relatie met de aarde.

Jij bent de enige ziel in het Universum die op exact dezelfde vibratie staat als hij. Je zult altijd de meest onweerstaanbare vrouw zijn die hij ooit heeft ontmoet.

Dus hoeveel cellulitis en rimpels je ook hebt, je zult altijd zijn koningin zijn.

Mijn tweelingziel man vindt me zelfs in het ergste geval onweerstaanbaar – zelfs als ik ziek ben met vettig haar, puistjes. En ik vind hem ook op zijn slechtst onweerstaanbaar.

Wanneer je met de leeftijd echter voor het eerst de ander ontmoet, kan het een obstakel zijn voor een of beide tweelingen, en kan het ertoe leiden dat een van beide tweelingen wegrent.

59b53a51c9abe0ff20b11979e93ade9d AnGel-WinGs.nl

Dus hoe trek ik mijn tweelingZiel aan in mijn leven?

Ongeacht of je je tweelingvlam nog niet hebt ontmoet of gescheiden bent van je tweelingvlam, er zijn veel dingen die je kunt doen om de hereniging met je tweelingvlam te versnellen.

Je zult herenigen als jullie er allebei klaar voor zijn en aangezien jullie allebei hetzelfde energieveld delen, heeft het werk dat je aan jezelf doet ook invloed op je tweeling. 

Een krachtig ding dat u dagelijks kunt doen om de hereniging te versnellen, is door te mediteren en uw tweelingziel te visualiseren . Dit is een krachtige manier om de Wet van Aantrekking te gebruiken, een universele wet die mensen sinds het begin der tijden hebben gebruikt om aan te trekken wat ze verlangen.

Tweelingzielmeditatie-oefening

Ga  in bed  liggen en ga dan al je spieren ontspannen. We houden vaak veel spanning in onze nek, rug en kaken zonder het te beseffen. Concentreer u op het ontspannen van al die gebieden en zorg ervoor dat u zich op uw gemak voelt. Je had al naar het toilet moeten gaan voordat je ging liggen. Het is ook een goed idee om een ​​beetje water te drinken voordat je dit doet, zodat je niet het gevoel hebt dat je in het midden hoeft op te staan met een droge keel.

Sluit je ogen en kijk een minuut of twee naar de achterkant van je oogleden. Je hoeft je nergens op te focussen, maar sta jezelf gewoon toe daar te zijn. Als er in het begin gedachten opkomen, laat ze dan gewoon over je heen spoelen en breng je aandacht terug naar gewoon ontspannen.

Als je eenmaal een paar minuten hebt besteed aan het ontspannen en kalmeren van je spieren, is het tijd om verder te gaan met de affirmaties en overtuigingen die deel uitmaken van de meditatie. Zeg bij elke inademing tegen jezelf dat je nieuwe energie en potentieel inademt.

Zeg bij elke uitademing tegen jezelf dat je gedachten en overtuigingen loslaat die je niet langer dienen. Zeg tegen jezelf dat je met elke ademhaling dichter bij de hereniging komt, en dat je je tweelingziel zeer binnenkort zult ontmoeten en zult herenigen.

Probeer je, terwijl je dit doet, voor te stellen en te VOELEN hoe je je zult voelen als je je tweelingziel al hebt ontmoet en je bij hen bent.

d5bb44081dbe3e97bcc5d5ed81fe284d AnGel-WinGs.nl

Veel mensen begrijpen dit verkeerd, en beginnen op een wanhopige, dagdromerige manier te mediteren. Dit is de verkeerde energie. Je moet je concentreren op de energie en het gevoel dat je krijgt als je REEDS met hen herenigd bent.

Lees ook eens:  Hoe voel je je door de fysieke aanwezigheid van je tweelingziel?

Dit gevoel moet je je eigen maken en regelmatig ervaren. Anders bevestig je gewoon de energie van het gebrek, en versterk je het idee en de ervaring dat je NIET in hereniging bent met je tweelingziel.

Ga nu dus verder met de visualisatie-oefening. Dit gaat meer over het GEVOEL dan over iets anders. Ik weet dat we het een visualisatie-oefening noemen, maar het gaat eigenlijk meer om het gevoel dat je krijgt als je je eindelijk herenigt met je tweelingziel. Dit is belangrijk om te vermelden, vooral omdat je je tweelingziel misschien niet hebt ontmoet. Het is moeilijk je iemands gezicht voor te stellen als je hem nog nooit hebt ontmoet, dus maak je daar niet al te veel zorgen over. Zolang je je ogen gesloten kunt houden en gefocust kunt blijven, zal het werken.

U hoeft hun gezicht niet te hebben gezien om dit te laten werken. Concentreer u dus op kalm en ontspannen blijven terwijl u deze visualisatie doet. Stel je voor dat je op een bankje op het strand zit. Het is een heerlijke zonnige dag en de wind is erg kalm. Je voelt gewoon een zacht briesje op je gezicht, en je blote voeten rusten zachtjes in het zand onder je. Terwijl je daar zit, voel je je compleet. Je voelt je gelukkig en zalig, en niets kan dit gevoel van je afnemen.

Merk op dat je je dit gevoel moet voorstellen VOORDAT je je voorstelt dat je tweelingvlam de scène binnenkomt. Dus als je daar op die bank zit, kijk dan in de verte. Zie hoe de golven zachtjes breken op de kust en concentreer je op je volledig ontspannen en compleet voelen.

895969aab672f87aebd0b0fcaddb70b5 AnGel-WinGs.nl

Je merkt dat er iemand naast je zit en je hand vastpakt. Het is je tweelingziel. Ze kijken je in de ogen en knijpen zachtjes in je hand terwijl ze naar je glimlachen. Nogmaals, je hoeft hun gezicht niet te visualiseren, concentreer je gewoon op het gevoel dat je krijgt als ze naar je glimlachen en houd je hand vast.

Je trekt ze naar binnen voor een warme omhelzing en ze fluisteren zachtjes in je oor ‘I love you’. Concentreer u op hoe dit voelt om te horen. Hoe het voelt om naast hen op het warme strand te zitten en ze vast te houden.

Dit gevoel is hoe je leven met hen zal zijn als je eenmaal een eenheid hebt bereikt. Baad erin en laat het gevoel intrekken . Nu kun je ervoor kiezen om in deze meditatieve staat te blijven terwijl je je tweelingvlam vasthoudt, of je kunt je voorstellen dat je hand in hand met hen langs het strand loopt.

We hebben een krachtige audioversie van deze meditatie gemaakt met ontspannende regengeluiden die je hier kunt downloaden.

Ik viel nooit op jonger of ouder, 5 jaar was wel de max…
Maar die ene… daar maakt niets nog uit… daar telt geen enkel principe nog bij!
Ik vraag me altijd alleen af of het wel echt waar is.
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥