...

02 december 2021

 

Tweelingzielen hoe herken je het

Maar... samen staan we wel sterker***

-Intuïtief weten wat de ander doet, voelt of denkt. Bovendien merk je dat ze dezelfde dingen over jou kunnen detecteren.

-Veel van dezelfde interesses , waarden, hobby’s en voorkeuren delen. Je tweelingvlam heeft bijvoorbeeld waarschijnlijk veel boeken in je favoriete genre. Op dezelfde manier trekt u waarschijnlijk ook naar hetzelfde soort voedsel.

-Vaak dezelfde gedachten of emoties tegelijkertijd hebben , zelfs als u zich op verschillende plaatsen bevindt. Wanneer je persoonlijk samen bent, kan dit ertoe leiden dat je op exact hetzelfde moment hetzelfde zegt.

-Het voelen van een sterke fysieke aantrekkingskracht om aan te raken en dichtbij te zijn, hetzij in een romantische of platonische setting.

-‘ S Nachts dezelfde dromen hebben en vaak in elkaars dromen verschijnen. Soms overlappen je dromen alleen in thema, maar de kernboodschap en het gevoel zullen hetzelfde zijn.

-Het gevoel dat je gemakkelijk kunt communiceren zonder hardop te praten. Een simpele blik zal vaak voldoende zijn om u te vertellen wat uw tweelingvlam denkt over wat er om u heen gebeurt.

-De hoeveelheid energie die wordt gecreëerd wanneer je samen bent, is magnetisch. Mensen om je heen zullen de kracht tussen je merken en voelen. Als je samen bent, kun je een niet te stoppen kracht zijn!

-Jullie paranormale en intuïtieve zintuigen zullen bij het ontmoeten worden verhoogd. Misschien neem je meer waar dan je ziet en hoort. Al moet je er wel open voor staan. Als je veel stress ervaart bv zul je dingen niet goed waarnemen.

#twinflameseparation #twinsoul #twinsouls #twinflame #twinflames #twinflameunion #twinflamelovers #twinflamejourney #divineunion #divinefeminine #soulmate #1111 #sacredunion #sacredlove #divinemasculine #soulmate #ascension #twinflamequotes #raiseyourvibr

-Er is meestal iets belangrijks aan hun geboortedatum. Ze hoeven niet op dezelfde dag, maand of hetzelfde jaar te worden geboren, maar er is gewoon iets vreemds met hun date.

-Complexe of verborgen delen van elkaar begrijpen. Dit kan ongemakkelijk en confronterend zijn, maar het kan ook diep bevrijdend en validerend zijn.

-Sommige van dezelfde kwetsbaarheden en zwaktes delen. Je kunt sommige van je oude fouten in je tweelingvlam zien, of sommige van je huidige problemen benadrukken door het gedrag van deze persoon.

-Het voelt alsof het veilig en natuurlijk is om je authentieke zelf te zijn rondom deze persoon. Zelfs als je bijvoorbeeld normaal verlegen bent, voel je je door een tweelingvlam snel comfortabel genoeg om alleen jezelf te zijn.

-Het diepe respect en de liefde voor elkaar betekent dat je elkaar nooit pijn wilt doen, en als er ruzie of onenigheid tussen jullie is, kan dit verwoestend aanvoelen.

-Je voelt een bijna onmiddellijke band of verbinding met hen meestal direct nadat je ze hebt ontmoet. Zoals je ze al eerder kende of hun energie erg vertrouwd aanvoelt.

-Jullie zullen elkaar aanvullen. Je vaardigheden of vaardigheden werken perfect samen omdat je hebt ontwikkeld wat de ander mist of nodig heeft in je scheiding. En samen zijn jullie Magic! Je vult elkaar aan.

Lees ook:   Je Relatie Paranormaal Bekeken

-Je kunt elkaar voelen, zelfs als je uit elkaar bent. Je hebt het moeilijk om ze uit je gedachten te krijgen. Het kan voelen als een obsessie, maar dat is het niet. Het is dat je zo nauw verbonden bent dat je elkaar letterlijk VOELT. Soms voelt de tijd uit elkaar ondraaglijk.

twin flame ascension

-Je voelt je alsof je Thuis bent, die tijd staat stil als je bij hen bent; met andere woorden, je hebt de mogelijkheid om de tijd in te storten. En soms voelen ze als een droom of onwerkelijk voor je. Maar hoewel je gescheiden wezens blijft met je eigen individuele levenspad, voel je een gevoel van volledigheid ermee.

-Zelfs iets kleins als een knuffel kan een intense golf van energie met zich meebrengen.

-Ze hebben vergelijkbare overtuigingen en een levenspad naar dat van jou.

-Je zult ze willen geven zonder er ooit voor terug te willen. Geven is de aard van deze relatie.

-Een van de belangrijkste tekenen dat je je tweeling hebt ontmoet, is dat je het gevoel hebt dat dit iets heel anders is dan elke andere relatie die je eerder hebt ontmoet. De gevoelens die je voor hen hebt, kunnen soms niet eens onder woorden worden gebracht. Totale onvoorwaardelijke en volledige liefde en acceptatie. Er is een speciale heiligheid in je relatie die alles wat je ooit eerder hebt ervaren overstijgt. In wezen, je weet het al, zul je het voelen met je hele wezen. Geen enkele andere relatie zal zo veranderen als het leven.

-En het opmerken van de cijfers 11:11. Dit nummer kan overal verschijnen. Je ziet het misschien op klokken, bonnetjes, computers enz. En het zien van 11:11 is altijd een bevestiging dat je op de goede weg bent, of een “Ja” tegen een gedachte die je hebt voordat je de tijd opmerkte.

-Een vreemd gevoel van “herkenning” of deja vu tussen jullie alsof jullie beiden “voorbestemd” zijn om samen te zijn

-Je hebt een veelzijdige verbinding met elkaar, dat wil zeggen dat je beste vrienden, leraren en geliefden met elkaar bent

-Je hebt misschien zelfs op andere manieren elkaars paden gekruist – het is gebruikelijk dat tweelingvlammen op dezelfde plaats en op dezelfde tijd zijn zonder direct samen te komen (zoals in hetzelfde gebouw wonen, op hetzelfde evenement zijn of naar dezelfde universiteit gaan ), of zelfs verschijnen in elkaars dromen voordat ze elkaar ontmoeten.

-Een echte tweelingvlam zal je koesteren, zelfs als ze je uitdagen. Je voelt je getroost in de aanwezigheid van een echte tweelingvlam, alsof je ziel eindelijk thuis is na een lange en zware reis.

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten