21 januari 2021

 

Nieuwe wetenschap bewijst dat vaccins infectieziekten VERSPREIDEN, en tot 15 keer MEER infecties veroorzaken bij volledig gevaccineerde kinderen

Nieuwe wetenschap bewijst dat vaccins infectieziekten VERSPREIDEN, entot 15 keer MEER infecties veroorzaken bij volledig gevaccineerde kinderen
WHO discovers an effective vaccine for Ebola virus. #worldhealthorganization #ebola #virus #vaccine #health

( Natural News ) Een nieuwe peer-reviewed wetenschappelijk artikel gepubliceerd in het tijdschrift Tropische Ziekten, Travel Medicine en vaccins heeft geconstateerd dat de DTaP vaccin tegen difterie, tetanus en pertussis (kinkhoest) de oorzaak is van kinderen die het ontvangen te worden meer vatbaar voor kinkhoest op latere leeftijd oplopen.

Volgens de studie lopen kinderen die de hele DTaP-serie vaccinaties krijgen tot 15 keer meer kans om kinkhoest op te lopen bij de vijf jaar na deze prikken in vergelijking met niet-gevaccineerde kinderen, waardoor de mythe volledig wordt vernietigd dat kinkhoestuitbraken het gevolg zijn van “anti-vaxxers.”

Het blijkt dat de overgrote meerderheid van de kinderen die worden getroffen door uitbraken van pertussis gevaccineerde kinderen zijn, wat sommige gezondheidsautoriteiten met tegenzin toegeven . Desondanks houden pro-vaxxers vol dat alle ziekteverspreiding wordt veroorzaakt door niet-gevaccineerde kinderen, ondanks het feit dat de wetenschap het tegendeel blijft bewijzen.

Bovendien biedt het DTaP-vaccin, samen met vele andere vaccins, geen permanente bescherming tegen ziekten – ervan uitgaande dat ze überhaupt enige bescherming bieden . Zoals gerapporteerd in hetzelfde eerder genoemde DTaP-onderzoek, ervaren pertussis-antilichamen een “snelle afname” in slechts 2-3 jaar na vaccinatie, “vaak tot pre-vaccinatieniveaus.”

Hoewel antilichaamniveaus alleen “niet noodzakelijkerwijs indicatief zijn voor afnemende immuniteit,” verklaart deze zelfde studie verder, “in dit geval gezien het hogere risico op infectie na een P (acellulaire pertussis) -vaccin met de tijd, suggereert dit sterk. ”

ebook Ontdek hoe u hartziekten (en andere cardio-gerelateerde gebeurtenissen) kunt voorkomen en omkeren met dit gratis e-boek : geschreven door de populaire Natural News-schrijver Vicki Batt, dit boek bevat alles wat u moet weten over het voorkomen van hartziekten, het omkeren van hypertensie en het voeden van uw hartgezondheid. zonder medicatie. Kom meer te weten.
Het zou beter zijn als kinderen helemaal niet met DTaP-vaccins werden gevaccineerd, omdat onderzoek heeft aangetoond dat ze daadwerkelijk de vatbaarheid voor ziekte vergroten nadat alle antigenen zijn versleten. Children’s Health Defense (CHD) zegt dat deze “gekoppelde epitooponderdrukking”, zodra deze afneemt, de vatbaarheid voor ziekten verhoogt, “en er is geen gemakkelijke manier om deze verhoogde levenslange vatbaarheid te verminderen.”

Lees ook:   De apotheek van God

Moderne kinkhoestvaccins beschermen niet tegen kinkhoest of de verspreiding ervan, net als poliovaccins
Een ander artikel gepubliceerd in het tijdschrift BMC Medicine contrasteert het verschil tussen hele-cel pertussis-vaccins (wP) en aP-vaccins, waarvan de laatste de eerste verving. Acellulaire kinkhoestvaccins (AP) -vaccins, zoals in dit onderzoek wordt aangegeven, kunnen symptomatische ziekten blokkeren, maar geen asymptomatische overdracht, wat kan verklaren ‘voor de waargenomen toename van de incidentie van B. pertussis’.

Het is een beetje wetenschappelijk zwaar voor de gemiddelde persoon om te begrijpen, maar het volstaat om te zeggen dat aP-vaccins voor kinkhoest, inclusief DTaP, in eerste instantie lijken te werken, maar uiteindelijk geen langdurige bescherming bieden tegen, ook bekend als echte immuniteit voor , ziekte. Evenzo beschermen AP-vaccins niet tegen overdracht van ziekten, wat betekent dat mensen die ermee zijn gevaccineerd een ernstig risico voor de volksgezondheid vormen.

“… volksgezondheidsinstanties kunnen worden geconfronteerd met een situatie vergelijkbaar met die van polio, waar gevaccineerde personen nog steeds infecties kunnen overbrengen,” onthult hetzelfde artikel.

Pro-vaxxers kunnen deze bevindingen de hele dag door ‘verkeerde informatie’ noemen, maar de wetenschap spreekt voor zich. De tijdelijke ‘immuniteit’ – als u het zelfs immuniteit kunt noemen – die wordt geboden door het DTaP-vaccin is op zijn best illusoir. In het ergste geval is het een massale misleiding die uitbraken van ziekten veroorzaakt die ten onrechte worden toegeschreven aan het niet-gevaccineerde en worden gebruikt als een excuus om de waarheid van vaccins online te censureren, terwijl tegelijkertijd in zoveel mogelijk staten de vaccinvrijstellingswetten worden geëlimineerd.

“Hoewel vaccinpropaganda gevuld is met kwaadaardige leugens en opzettelijke valse informatie, wordt iedereen die de officiële valse verhalen van de vaccinindustrie in twijfel trekt onmiddellijk gecensureerd en gedeplateerd van alle belangrijke technische platforms, waaronder Pinterest, Vimeo, Twitter, YouTube en Facebook , ” Waarschuwt Mike Adams, de Health Ranger .

“De hele technische industrie is in feite all-in gegaan met het medische geweld van de vaccinindustrie en haar geschiedenis van het uitvoeren van inhumane medische experimenten op menselijke kinderen.”

 

https://www.naturalnews.com/2020-01-09-vaccines-spread-infectious-disease-fully-vaccinated-children.html

Dussss zal wel weer niet waar zijn oid voor sommigen 🙂

Gerelateerde berichten