web analytics
...

Loslaten in een relatie tussen twee tweelingvlammen

Loslaten in een relatie tussen twee tweelingvlammen

Lovers book animation
Wat is loslaten in een relatie tussen twee tweelingvlammen?

Wanneer je je scheidt van je tweelingvlam, vinden we dit advies vaak ‘loslaten’. Maar wat betekent dit? Moet je je tweelingvlam opgeven?

Natuurlijk niet (tenzij je iemand probeert te dwingen je tweelingvlam te zijn als dat niet het geval is, zijn dingen voor beide gemakkelijk te detecteren). Als hij of zij je echte tweelingvlam is, zal je nooit “gezuiverd” worden omdat de band die je deelt die je geest en je hart verenigt, onbreekbaar is.

Loslaten betekent:

stop met het hebben van verwachtingen van hem / haar en je toekomst / je heden, controleer de behoeften van je ego, stop met ongeduldig te zijn, stop met het volgen van liefde (loyaliteit en trouw niet niets te maken met verslaving), verlaat het drama. Laat de behoeften van je ego los. Je probeert deze relatie tussen tweelingvlammen nog steeds te integreren in een 3D-model zoals je het kent vanwege je relaties uit het verleden. Met een tweelingvlam leer je een heel ander soort relatie gebaseerd op je geest en het zogenaamde ‘hogere zelf’, niet op ego’s.

Wat is loslaten in een relatie tussen twee tweelingvlammen? :
Wat zijn de slechte verwachtingen?

Alles wat er gebeurt waar je geen controle over hebt, omdat het de reactie van het andere individu nodig heeft zoals in communicatie (reacties op je telefoontjes, e-mails, sms-berichten, enz.), Plannen voor de toekomst ( stop niet met dromen!) als een bruiloft.

In plaats van je tweelingvlam te dwingen de persoon te zijn die je wilt dat ze is, focus je op wat je zelf kunt doen, maar niet op de dingen die je kunt doen door met anderen om te gaan, gewoon door jezelf. Je reflecteert jezelf, maar het is een paradox tussen de tweelingvlammen. Als je op drukt, trekt het zich terug. Als je altijd voor haar open wilt staan ​​en van je tweelingvlam houdt, zal ze zich aangetrokken voelen.

Lees ook:   De grote liefde van Napoleon Bonaparte

Als je geen interactie kunt hebben, accepteer het dan.

Je zult een grote opluchting voelen als je tegen jezelf zegt: ‘Ik accepteer dat mijn tweelingvlam op dit moment niet tegen me spreekt. Hij / zij heeft zijn eigen redenen om kalm te blijven, maar ik ben niet de reden omdat ik niets verkeerds heb gedaan. Het wordt beter “. Merk op dat je de gedachte niet eindigt met een tijdoptie zoals “binnenkort”, “volgende week / volgende maand”, enz., Omdat deadlines verwachtingen zijn. Profiteer van uw tijd, zoek manieren om uzelf bezig te houden, maar bied ook geen excuses aan. Hobby’s hebben helpt veel.

De behoefte van het ego om de realiteit te beheersen, is de angst dat je iets kwijtraakt en dat er geen andere kans is dat deze gelegenheid zich opnieuw voordoet. Het ego is ‘gemaakt’ om je meest kwetsbare hart te beschermen tegen persoonlijk letsel. Het wordt geactiveerd wanneer het risico bestaat dat u iets verliest of het gevoel heeft dat u meer kunt verdienen dan wat u heeft.

Het is perfect om zaken te doen, maar niet voor liefde. Wanneer je tweelingvlam niet reageert en je wordt boos, dan activeert dit je ego en in feite vecht je met jezelf en verspreid je je angsten over hem / haar. Je ego denkt: ‘Geen contact betekent verlaten. Hij heeft me verlaten ”.

Merk echter op dat er nog steeds spiritueel contact is met je tweelingvlam.

Wanneer je gewoon je ego sluit, voel je dat het telepathisch je liefde stuurt (je hele lichaam nemen, je borst opwarmen) of je voelt het huilen of depressief of opgewonden. Het is een menselijke behoefte om zichtbaar te spreken. Geesten hebben het niet nodig. Welke emotie of spiritueel er ook gebeurt met je tweelingvlam op het moment van scheiding, het is aan hen en alleen zij kunnen het genezen, ze weten wat het beste voor hen is. Je helpt jezelf alleen door een balans te vinden, de dingen te doen waar je van houdt, positief en opnieuw te blijven, weg van overdaad of drama.

Lees ook:   A Soul-F*cking-Mate.

Als het kalm is, zal het ego “waarom” gaan analyseren en oplossingen voorstellen die slechts hypothesen zullen zijn en bij gebrek aan bewijzen zullen ze vals zijn. Wanneer je je angstig, bezorgd, behoeftig of negatief voelt, zeg dan tegen jezelf: ‘Het is het ego, het maakt niet uit’.

Maar deze negatieve gedachten zullen een beetje in je opkomen en als je zelfvertrouwen laag is, kunnen deze op angst gebaseerde aannames werkelijkheid worden voor je verbeelding. Je denkt misschien dat het je intuïtie is, maar het is je angst. En hoe meer je bang zult zijn, hoe meer je vlam bang zal zijn en op afstand zal blijven. Angst en lage energie trekken de tweelingvlam niet aan, in tegenstelling tot de hoge frequenties van je energie en de drang om gewoon jezelf te zijn, op een positieve manier.

Tegelijkertijd zal je Hogere Zelf je vertellen dat er geen drama is, alleen een wachttijd. Als je dat denkt, is dit wat je moet doen aan je tweelingvlam, doe niets. Wacht, maar wees actief aan uw kant.

Nogmaals, je geeft je tweelingvlam niet op, maar je verwachtingen van hem / haar. Als je dat eenmaal doet, voel je je beter. Dingen zullen voor jullie allebei werken wanneer de juiste tijd komt en het zal komen omdat het Universum weet wanneer de tijd rijp is, en beoordeelt je spirituele ontwikkeling als een tweelingvlam. In dit geval kun je de dingen niet dwingen. Het onverwachte is een groot deel van het leven met een dubbele vlam.

door Patrick Simon

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button