web analytics
11:11 Dubbele getallen

12 Soorten soulmates en hoe ze te herkennen

 

Soorten zielsverwanten

3988206f1f00b6bacd44f6cc1379dce8 AnGel-WinGs.nl

1 .
Zielspartners

Er zijn bepaalde zielen waarmee je hebt afgesproken om in dit leven samen te werken – het meest voorkomende type zielsverwant. Je hebt misschien afgesproken om beste vrienden of schoonfamilie te worden, samen kinderen op te voeden of samen een bedrijf te openen. Een zielspartnerschap kan zijn met iemand die je je hele leven intiem kent, zoals een geliefde broer of zus, of het kan zijn met iemand die je amper kent voor een korte tijd, zoals een invloedrijke persoon in je branche die je een grote doorbraak in je carrière aanbiedt. .

Zielspartners zijn speciaal ontworpen om je in dit leven emotioneel, professioneel of op een andere manier te helpen die je nodig hebt om te bereiken en te ervaren wat je ziel van plan was hier op aarde te doen.

Niemand van ons kan dit leven alleen, en zielspartnerschappen herinneren ons eraan hoe mooi, meesterlijk en ingewikkeld onze levens met elkaar verweven zijn.

2 .
Zielsbanden

Als je een zielsband voelt, is dat gewoon het gevoel dat er een andere ziel in je leven is met een reden. Als je leven bijvoorbeeld erg druk is en je toch een nieuwe potentiële vriend of potentiële zakenpartner ontmoet, kan het gevoel dat je een zielsband hebt met deze persoon je inspireren om ruimte in je leven te maken voor de relatie.

Misschien ben je niet op de markt voor een huisdier, maar als een vriend zegt dat hij zijn huisdier moet opgeven omdat hij onverwachts naar het buitenland moet verhuizen, kan je heldervoelende of gevoelspsychische pad je het gevoel geven dat je een ziel hebt. binden met dit dier en het in huis halen is voor jullie allebei het juiste om te doen. Je zou kunnen denken aan zielsbanden als de banden die binden, zoals het lied van Bruce Springsteen!

3 .
Zielsverwanten uit vorige levens

Veel oosterse religies en filosofieën bespreken het concept van vorige levens . Ik kan altijd zien wanneer een cliënt iemand heeft ontmoet die ze goed kenden in een vorig leven door de manier waarop ze de connectie beschrijven. Als de connectie zich manifesteert als een romance, zouden ze kunnen zeggen: “Ik heb me nog nooit zo gevoeld!”

Wanneer twee zielen een belangrijk vorig leven samen hebben gedeeld (of misschien meerdere), kunnen ze, als ze elkaar in dit leven weer ontmoeten, op onverklaarbare wijze tot elkaar worden aangetrokken – en de seksuele chemie kan van de kaart zijn.

Wat mensen voelen is de opgebouwde energie gedurende andere levens samen – en een zielherkenning. Hoewel je zielsherkenning kunt hebben met elk type zielsverwant, zijn de vorige levens (of je nu onenigheid had of beste vrienden in een vorig leven) buitengewoon krachtig. Volgens Brian Weiss, MD , psychiater en regressie-expert uit vorige levens, zouden twee zielen kunnen overeenkomen om te reïncarneren en naar elkaar toe te navigeren nadat ze 1000 aardse jaren van elkaar verwijderd zijn geweest – wat best romantisch is!

Lees ook:   Het vorige leven heeft geholpen te begrijpen waarom ik me slecht voel in moskeeën

dc3e12c465219b7252c175176a5a7af2 AnGel-WinGs.nl

Maar alleen omdat je een belangrijk vorig leven met iemand hebt gehad en alle gevoelens voelt, betekent dit niet noodzakelijkerwijs dat je geacht wordt om in dit leven een partner te hebben, romantisch of anderszins. Beoordeel de relatie aan de hand van wie jullie vandaag zijn en hoe jullie elkaar nu behandelen.

Als je een connectie in een vorig leven vermoedt met een huidige minnaar, probeer dan meer genezing in de situatie te brengen, zelfs als je uit elkaar gaat. Dit lijkt misschien alsof je ze met liefde loslaat, ze het beste wenst maar toch uit je leven. Wanneer zielen in dit leven weer bij elkaar komen, zijn ze vaak op zoek om iets te helen of het deze keer beter te doen.

4 .
Karmische zielsverwanten

Karmische zielsverwanten worden soms ‘sloopkogel-zielenverwanten’ genoemd. Maar in plaats van te denken aan karma als goed of slecht – of een systeem van straf en beloning – beschouw het als louter een neutrale energie van oorzaak en gevolg.

Het aardse vlak is heel erg een dimensie van oorzaak en gevolg. We creëren de hele tijd karma met andere mensen, door middel van kleine en belangrijke interacties. Elke interactie met een andere persoon creëert energie die in karma kan veranderen. Dit is niet iets om bang voor te zijn, maar iets om rekening mee te houden.

Karmische relaties kunnen in ons leven komen als veranderingsagenten die – door middel van positieve, negatieve of neutrale interacties – kansen of uitnodigingen faciliteren om ons karma (hoe we in ons leven en de wereld opereren) te verbeteren, zodat we kunnen groeien en evolueren. Houd in gedachten dat de ziel hunkert naar nieuwe ervaringen, groei en evolutie.

6609637a1f961fe4521c84763ddd5632 AnGel-WinGs.nl

5 .
Romantische zielsverwanten

Na duizenden intuïtieve lezingen te hebben gegeven aan klanten over de hele wereld, zijn er een paar dingen die ik zeker weet, zoals Oprah zou zeggen. Een daarvan is dat wanneer we een belangrijke romantische relatie aangaan of verliefd worden, er een mogelijkheid is dat we met deze persoon gaan samenwerken.

Wat niet alleen mogelijk maar zeker is, is dat we de kans krijgen om te genezen, te leren en te groeien vanwege de relatie. Zelfs in de gelukkigste of gezondste relaties kunnen romantische zielsverwanten de neiging hebben om op je grootste wonden te tapdansen of je op een ongemakkelijke manier uit te dagen. Wanneer twee zielen een romantische relatie aangaan, gaan ze ook samen een klaslokaal binnen.

Ik heb veel klanten gehad die hun ideale partner ontmoetten en zeiden: “Ik heb het gevoel dat ik mijn hele leven heb gewacht om deze persoon te ontmoeten.” Het is altijd het wachten waard! Vind manieren om verliefd te worden op het leven, werk eraan te geloven dat een geweldige romantische relatie voor jou mogelijk is en zoek hulp om die romantische wonden uit het verleden te helen.

Lees ook:   10 kinderen die zich hun vorige levens herinnerden
cec816c5f60f8a882b594a86b12a7193 AnGel-WinGs.nl
6 .
Tweelingvlammen

Deze populaire term beschrijft een intense zielsverbinding, en sommige mensen geloven dat tweelingvlammen eigenlijk één ziel zijn die in twee lichamen is gesplitst.

Volgens de theorie kunnen tweelingzielen elkaar op een unieke, krachtige manier liefhebben, uitdagen, onderwijzen en genezen. Toch waarschuwt Whitehurst voor het gevoel dat je een andere persoon nodig hebt om je compleet te maken. Onthoud gewoon dat er een schaduwzijde kan zijn aan het proberen mensen in een bepaalde categorie in je leven te passen, inclusief een spirituele categorie.

Hoewel sommigen geloven dat de tweelingvlam de ultieme romantische ervaring is, onthoud dat elke relatie die je aangaat met een andere persoon – romantisch of anderszins – het potentieel heeft om je te helpen meer verlichting te bereiken.

22e71aa68fb236e53324a7d96d3bf24c AnGel-WinGs.nl

7 .
Metgezel zielsverwanten, ook wel zielsverwante vrienden genoemd

Niet alle zielsverwanten zijn romantisch. Je metgezel-soulmaatjes – ook wel soulmate-vrienden genoemd – kunnen net zo belangrijk zijn in je leven. Als je het aardse leven beschouwt als een tijdelijke reis voor de ziel, zoals sommige spirituele mensen doen, wil je interessante, ondersteunende metgezellen hebben voor de reis – net zoals elk personage in een episch verhaal of legende onderweg metgezellen oppikt. .

Zie ze als spirituele hulpjes, mensen die voorbestemd leken om op je pad te komen, zodat jullie elkaar op hun beurt liefde en aanmoediging kunnen geven wanneer dat nodig is om door te gaan op je aardse odyssee. Onderschat het belang van soulmate-vrienden niet.

Of ze nu voor de lange termijn in je leven zijn of slechts voor een paar maanden, zielsmetgezellen zijn noodzakelijke voeding. Net zoals het menselijk lichaam voedsel en water nodig heeft, heeft de ziel zielsverwanten nodig.

6c9201b3326a7adc7391f500a496864f AnGel-WinGs.nl

8 .
Zielsfamilies en zielsgroepen

Grote groepen zielen kunnen met elkaar verbonden zijn in zielenfamilies. Dit kan zich voordoen als echte familieleden in dit leven, zoals een neef die niet alleen deel uitmaakt van je aardse familie maar ook van je zielefamilie, of als mensen die werken aan gemeenschappelijke doelen die elkaar nooit ontmoeten, zoals activisten over de hele wereld die voor een soortgelijk doel werken. oorzaak of spirituele zoekers die werken om meer liefde en bewustzijn naar de planeet te brengen. Soms zal een ziel incarneren om iets in de familielijn te helpen genezen, zoals een patroon van verslaving, misbruik of ziekte.

9 .
Gelijkgestemden

Geestverwanten zijn niet altijd zielsverwanten, maar dat kunnen ze zeker zijn. Geestverwanten zijn gewoon mensen die je echt begrijpen. Je zou het gevoel kunnen hebben dat een geestverwant iemand is die dezelfde spirituele overtuigingen deelt als jij of het met je eens is over culturele kwesties tot het punt dat je elkaars zinnen zou kunnen afmaken.

Een geestverwant kan ook iemand zijn die een soortgelijke levenservaring heeft gehad als de jouwe, zoals jullie zijn allebei basisschoolleraar, hebben allebei pasgeboren baby’s en zijn allebei getrouwd met werkende kunstenaars. Het is ongelooflijk vredig om met een andere ziel te zijn die het gewoon begrijpt, of met jou.

Lees ook:   Edgar Cayce over Atlantis

086bb116c2b647a185fe2071c3b53352 AnGel-WinGs.nl

10 .
Zielscontracten

Intuïtieve en spirituele leraar Robert Ohotto beschrijft zielscontracten als afspraken die je op zielsniveau hebt gemaakt om bepaalde dingen in dit leven te doen. Je hebt misschien een zielscontract om een ​​bepaald kind te begeleiden of een bepaald boek te schrijven. Over deze contracten kan opnieuw worden onderhandeld, dus als u zich in een giftige situatie bevindt, verlaat of verander de dynamiek in een gezondere. Maar het gevoel dat je een zielscontract hebt om iets uitdagends te doen, zoals het starten van je eigen bedrijf, kan je de inspiratie en het uithoudingsvermogen geven om de moeilijke momenten van die reis te doorstaan. Weten of je een zielscontract hebt rond iets of iemand in je leven, heeft alles te maken met het leren volgen van je intuïtie .

11 .
Ziel leraren

Een genezer of mentor kan via goddelijke timing in je leven komen omdat ze een zielsverwant-leraar zijn. Het kan de universiteitsprofessor zijn die je aanmoedigt om een ​​bepaald major- of carrièrepad te volgen of de counselor of natuurgeneeskundige die je leert hoe je beter met je angst kunt omgaan.

Soms komt er een zielsverwant opdagen om je te leren door je uit te dagen iets anders te doen dan wat ze aanbevelen, en je de waarde te leren van zelf nadenken. Soulmate-leraren zijn heel speciale, heilige relaties, en ieder van ons heeft beide rollen vervuld – student en leraar – of we het ons toen realiseerden of niet.

c6322f874df0c83673b7949a91883c84 AnGel-WinGs.nl

12 .
Overgangen van de ziel

Heb je ooit het cliché “schepen die in de nacht passeren” gehoord? Het is een uitdrukking die wordt gebruikt om iemand te beschrijven die in je leven komt, maar de timing en omstandigheden zijn niet bevorderlijk voor een langdurige relatie. Dit fenomeen kan gebeuren met vrienden of geliefden of collega’s, wanneer je voor een korte tijd bij elkaar wordt gegooid en verbazingwekkende ervaringen en ontwaken deelt.

Zelfs als iemand niet lang in je leven blijft – zoals een freelancer die negen maanden bij je bedrijf werkt met wie je een hechte band krijgt totdat ze naar de andere kant van het land verhuizen of een minnaar die je ontmoet tijdens een retraite en vier maanden later ze gaan tragisch voorbij – het is nog steeds een soulmate.

In het geval van de vriend, zullen jullie twee misschien altijd jullie tijd samen en de lessen die jullie hebben geleerd koesteren, maar jullie leven is te druk om de vriendschap op een significante manier in stand te houden.

In het geval van de geliefde die is overleden, zou je de rest van je leven liefdevol aan deze persoon kunnen denken of hem zelfs als spirituele gids kunnen beschouwen.  Zielskruisingen leren ons om het belang of de diepte van een zielsverwant niet te beoordelen aan de hand van de lengte van de relatie.

3e83879bf5e96a7039562a2c326b7d9b AnGel-WinGs.nl

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button