web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chakra's & Aura'sGezondheid & UiterlijkSpiritueel

Hoe goed te aarden: tips en trucs

0320f73207cc9787cb0ed1f71fcedb66 AnGel-WinGs.nl

Vaak kan er na oefeningen en vooral sessies zo’n sterke energiestroom ontstaan ​​dat deze letterlijk “de ruimte in gaat” door een overdaad aan energie-informatie. Het wordt moeilijk om de concentratie vast te houden, het bewustzijn zweeft constant ergens in de wolken. Empathie neemt ook enorm toe – het gevoel van mensen en hun energievelden in de buurt (nu gebeurt dit massaal, zelfs zonder oefeningen).

In dergelijke gevallen is aarding belangrijk, anders zal het moeilijk zijn om in de samenleving aanwezig te zijn, en ook thuis, maar hier moet iedereen kiezen hoe precies, en de voorgestelde methoden combineren op basis van persoonlijke mogelijkheden. In dit artikel zullen we kijken naar de belangrijkste aardingsmethoden …

Methoden voor aarding van energie-informatie

-Blootsvoets over de grond lopen. Soms is gewoon op het strandnzand of gras staan ​​voldoende;
-Direct contact met de natuur, water en bodem, bomen: wandelen in het park, tuinieren, zwemmen in vijvers (zelfs gewoon je voeten in een emmer water houden of een kraan vasthouden helpt al wat);
-Het helpt enorm om het huis schoon te maken, je te concentreren op elk object als onderdeel van je bewustzijn. Vergeet niet dat het afval thuis een weerspiegeling is van chaos in de geest en de hersenen. Als alles in orde is in het huis, kun je naar een nabijgelegen park gaan en daar afval verzamelen en zo contact maken met de geesten van het gebied;
-Contact met dieren: over het algemeen worden huisdieren door de mens in steden gehouden, juist om het contact met de natuur niet te verliezen. Aardingsconcentraat in zijn puurste vorm. Het is echter belangrijk om te onthouden dat dieren onze “negativiteit” wegnemen, dus behandel ze met respect.
-Muziek: het is belangrijk om datgene te kiezen dat echt grondt en niet nog hoger gaat;
-Creativiteit: tekenen, zingen, stucwerk, dansen (draaien);
-Houd de hand vast of knuffel een geliefde;
-Bied je hulp aan (beter in fysiek werk);
-Het is belangrijk om met het lichaam te werken, je aandacht er weer op te richten: voor mannen (of mensen met een lage sensitiviteit): zware lichamelijke arbeid, ijzer pompen (fitness), brandhout zagen/hakken, onkruid wieden, etc.

Lees ook eens:  Bestaan chemtrails nu wereldwijd toegegeven!

-Voor vrouwen (of mensen met een hoge sensitiviteit): gymnastiek, dansen, yoga, qigong, springen, of beter gewoon het lichaam laten meebewegen zoals het wil, zonder gebonden te zijn aan methodes en reeksen;
-Ademen: we gaan zitten of liggen, realiseren ons centrum (zonnevlecht of hart), houden onze aandacht erop, stellen de intentie om onszelf te verzamelen, ademen rustig, diep (je kunt experimenteren met de ritmes en diepte van de ademhaling; je kunt stel de instelling in “na 20 ademhalingen keer ik terug naar de normale toestand”);
-Noem jezelf bij naam, spreek jezelf aan en kalmeer, je kunt hardop (de naam is het middelpunt van de persoonlijkheid en door bij naam aan te spreken wordt de aandacht weer op de persoonlijkheid gericht);
-Zich bezighouden met het gebruiken van de linker (logische) hersenhelft, bijvoorbeeld wiskundige problemen oplossen of werken met de rechterkant van het lichaam, waarbij de linkerarm en -been met rust worden gelaten (de hersenen werken schuin. De linkerhersenhelft is verbonden met de rechter, mannelijke, deel en vice versa);
-Sommigen roken, drinken, eten liever vlees of kijken liever tv omdat hun lichaam gewend is om op deze manier te aarden dat anderen niet kennen, of simpelweg niet gevoelig genoeg is.
-Suiker werkt ook aardend.

Lees ook eens:  Geen duidelijke oorzaak voor oversterfte

Maar ook hier beslist iedereen voor zichzelf.

-Er zijn momenten waarop mensen na het oefenen gewoon niet willen of vergeten te eten en te drinken. Ook dit kan een belangrijke rol spelen, tot aan hongerig flauwvallen of ernstige desoriëntatie/duizeligheid toe.

-Omgekeerd, om de gevoeligheid van het lichaam te vergroten en het bewustzijn te ontlasten ter voorbereiding op de oefeningen, is het logisch om te verhongeren of op zijn minst alleen licht plantaardig voedsel te eten.

Geavanceerde aardingsmethoden
-Strek de kristallijne haken van de chakra’s uit en veranker ze in het kristallijne raster van de planeet;
-Zet wortels in de grond vanaf de benen of het stuitbeen, maar dit is niet voor iedereen veilig, omdat. een opwaartse stroom zonder voorafgaande reiniging en bescherming is ook beladen met het feit dat het “slib van de bodem opvoert” (een grote hoeveelheid negatieve energie hoopt zich op in de benen);
-Pas de stijgende en dalende stromen aan, balanceer ze met intentie, gemiddeld op het trillingsniveau dat overeenkomt met de taken op dit moment.
Het is belangrijk om te begrijpen dat aarding het tot stand brengen van verbinding met de materiële wereld is, balancerend met de werelden van de Geest. Een persoon leeft in beide werelden en het is belangrijk voor hem om de verbinding ertussen in evenwicht te brengen.

Lees ook eens:  Peuterschool bij bejaardenhuis!

Redenen waarom aarding niet werkt:

-Mensen verwaarlozen het lichaam, starten het (hier zal eerder het tegenovergestelde effect zijn – te lage trillingen en gevoeligheid, maar alles is individueel);
-Zweven in de wolken, hun plannen, projecten en gewoon dromen niet laten uitkomen in het leven.
-Houden zich  niet bezig met lichamelijke oefeningen en concentreren zich alleen op energetische oefeningen;
-Gebruik van regelmatig psychoactieve stoffen in welke vorm dan ook;
-neemt regelmatig medicijnen;

-Beschouwen zichzelf als strijders van het licht, asceten, verwerpen of minachten materie –  Zulke karakters hebben vaak problemen met het materiële vlak en gezondheid, omdat het Moeder Aarde is die kracht en energie geeft voor het fysieke lichaam en ontwikkeling in de materiële wereld).
Trouwens, relaties met ouders zijn een directe indicator van de stand van zaken in relaties met de wereld, dit is ook de moeite waard om in gedachten te houden. Door een slechte aarding kunnen er ook verstoringen optreden in het kanaal van overvloed en vice versa.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Check ook
Close
Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥