web analytics
...

Hopen dat Rusland de oorlog wint

Terwijl de Telegraaf in het ronduit belachelijke artikel ‘Coronawappie vaak Poetin-fan’ het denk- en kennisniveau van ons volk nog dieper de in stinkende propagandabeerput drukt, verloopt de oorlog tegen het Oekraïense WEF/Nazi-regime voorspoedig voor Rusland. En dat is maar goed ook, want iedereen die hier hoopt dat Westerse wapenleveranties ervoor zullen zorgen dat de Russen worden verslagen, heeft geen flauw benul wat daar de gevolgen van zullen zijn. Putin zal dan namelijk wel degelijk op de ‘rode knop’ drukken, en dan is het einde verhaal – voor de hele wereld.

De mensen die nu zo hard schreeuwen en demonstreren tegen de oorlog in Oekraïne, en het allemaal zogenaamd zo erg vinden voor de bevolking daar, heeft het net als onze regeringen 8 jaar lang volkomen koud gelaten dat een ander deel van de bevolking zwaar te lijden had onder de maatschappelijke, economische en militaire terreurmaatregelen van Kiev, dat zich daarmee schuldig maakte aan ernstige mensenrechtenschendingen en oorlogsmisdaden. Maar hé, ‘wij’ hadden in 2014 na een staatsgreep ‘onze mensen’ neergezet in Kiev, en dan is het klaarblijkelijk ineens geen enkel probleem.

‘Zelensky zou NU uit zijn ambt moeten worden gezet, of hij zal Oekraïne vernietigen. Hij is òf een complete idioot, òf hij voert externe bevelen uit om dit op de Derde Wereldoorlog te laten uitlopen. Zijn naam zal in de geschiedenisboeken worden herinnerd, maar niet positief.’

 

Lees het hele artikel bij Xandernieuws

De wereld kan maar beter hopen en bidden dat Putin de oorlog in Oekraïne wint

 

 

Lees ook:   Op het einde zegt hij dat dat beter is ouderen dan kinderen te doden, luister goed.

Gerelateerde artikelen

Back to top button