web analytics
...

Hoofdredacteur Karel van Wolferen praat u bij over de oorlog in Oekraïne

Hoofdredacteur Karel van Wolferen praat u bij over de oorlog in Oekraïne. In de week dat Gezond Verstand niet op de deurmat valt, en de nood hoog is om u informatie te verschaffen omtrend de situatie in Oekraïne, proberen wij u binnen een half uur bij te praten over de huidige geopolitieke problemen. Naast de nodige achtergrondinformatie en historisch besef, legt Karel van Wolferen uit waarom precies NU de spanning uitbarst, welke tactieken Poetin hanteert en wat de rol is van Amerika en de NAVO.

Lees ook:   Elon Musk vertelt over buitenaardse wezens...

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!