web analytics
11:11 Dubbele getallen
Astrologie en NummerologiePolitiek-Elite

Vladimir Poetin Horoscoop

80e7e5db94410b9ca0236bcbb4992aa0 AnGel-WinGs.nl

Vladimir Poetin is een buitengewoon intelligente, creatieve, sluwe en briljante strateeg, de ex-KGB-meesterspion die weet hoe hij het Westen moet spelen. In feite is hij, zoals de meeste politici die een Mercurius Neptunus-aspect hebben, een natuurlijke spion!

Astrologische Hoogtepunten

Zon in Weegschaal:  Vermijdt confrontatie en zoekt diplomatieke oplossingen

Mercurius in Weegschaal:  Juridische geest. Een gevoel van eerlijkheid en rechtvaardigheid. Sleutelwoorden moeten eerlijkheid en wederzijds respect zijn en pesttactieken zullen bij hem niet werken. Juiste intuïtieve kijk op verschillende zaken, ook op handelsartikelen. Evenwichtige gedachten voor het maken van plannen. Deze stand maakt bedachtzaam, vriendelijk, humaan, welsprekend en verfijnd in de omgang, terwijl er tevens liefde is en aanleg voor muziek en schone kunsten

Mercurius vierkant Uranus: Briljant maar toont af en toe een onconventionele kant. Plotselinge schokken waarvan hij snel herstelt. Grote opmerkingsgaven.

41ee2b9375d2f58364f00e6c8b57c0df AnGel-WinGs.nl

Mercurius conjunct Neptunus:  Sluw maar onvermogen om waarheid van fantasie te scheiden. Kan alles rechtvaardigen in naam van eerlijkheid en rechtvaardigheid. Kan  sluw zijn. Komt uit moeilijke situaties door woorden te verdraaien en te manipuleren. Vaak spirituele neigingen. Het verstand is t.o godsdiensten zeer kritisch.

Mercurius sextiel Pluto:  Mogelijkheid om wetten te laten aannemen die eerlijkheid en rechtvaardigheid zullen garanderen. Mogelijkheid om invloed uit te oefenen op mondiale problemen door middel van ideeën en een beroep te doen op universele concepten. Redelijk inzicht en vooruitziende blik maakt geschikt voor overheidsfuncties. In staat veel te zeggen met weinig woorden. En niets met een heel verhaal.

Venus in Schorpioen:  Weinig maar diepe vrienden. Niet vergevingsgezind in liefde, maar toegewijd en loyaal. Veel zelfcontrole, hulpvaardig, loyaal en geneigd om voor geliefde personen door het vuur te gaan.

Venus oppositie Jupiter: rijk aspect en aangetrokken tot filosofen. Liefde voor luxe en comfort maakt hem wat socialer

Jupiter in Stier:  diep respect voor traditie en historische banden

Saturnus in Weegschaal:  Zeer goed uitvoerend vermogen en een evenwichtige vorm van leiderschap

Saturnus conjunct Neptunus:  Diepe onzekerheden en ongegronde angsten (wantrouwen van anderen)

Saturnus vierkant Uranus:  conflict tussen conservatieve en onconventionele waarden

Biden en het Westen hebben de oorlog gevaarlijk aangewakkerd door de Russische eis om Oekraïne niet toe telaten  treden tot de NAVO volledig te negeren.

In plaats daarvan gingen ze voortdurend mee met de Oekraïense aanwezigen en leverden ze miljoenen wapens en munitie.

De VS-kaart heeft een Mercurius-Pluto-oppositie, dus geen wonder dat ze constant in staat van oorlog zijn.

-Open je ogen mensen aub! Laat je niet, net als bij de Corona verhalen, zo beïnvloeden door de tv en het nieuws. Blijf objectief ook al is dat niet gemakkelijk-

 

Update 23 februari 2022

We hebben net vernomen dat Rusland Oekraïne heeft aangevallen en ik ben er zeker van dat dit het begin van het einde is van Zelensky die van plan was Rusland tot vijand te maken in plaats van een bevriende regering te hebben.

Het is erg jammer dat zowel het Westen, aangevoerd door Biden en Boris Johnson (die beiden een slechte rating hebben in hun eigen land) als de EU de zorgen van Rusland volledig negeerden.

Het enige wat Zelensky hoefde te doen was zeggen dat ze nooit lid zullen worden van de NAVO en dat zou het einde zijn geweest. !!!!!!!!!!!!!!!

Vladimir Poetin deed zijn best om hun grote veiligheidsprobleem aan te pakken en het enige waar ze het over hadden waren de op handen zijnde sancties om de Russische economie te verlammen.

Poetin heeft hier zeer zorgvuldig over nagedacht en alleen als laatste redmiddel, toen ze zijn NAVO-zorgen volledig negeerden, dat hij deze drastische stap zette. Hij woog de existentiële dreiging van de NAVO af tegen de economische ellende en zal de vijandige dictator voor zijn deur uit de weg ruimen.

Poetin is niet van plan Oekraïne over te nemen, maar alleen om een ​​vriendelijke buur te hebben en hij heeft altijd de nadruk gelegd op de culturele en bloedbanden tussen de twee naties.

Poetin bevindt zich nog steeds in een Mars vierkante Neptunus, wat een nachtmerrie-thema is en precies op 22 februari was. Het is een slechte timing voor hem, maar een zeer stressvol aspect in zijn kaart werd een week eerder aangeraakt toen hij echt boos was op het Westen en Zelensky voor het uitlokken van hem en het bevelen van sancties, zelfs als hij niet binnenviel.

We zien het resultaat van de komiek dictator Zelensky (Mercury sq Pluto) die aandrong op meer wapens en tanks in plaats van een vredesouverture met Rusland te sluiten.

Ik zie geen langdurige oorlog, maar de regering in ballingschap, ondersteund door de westerse mogendheden, zal proberen de Russen te ondermijnen, maar Zelensky zal weg zijn en een nieuwe regering die vriendschappelijk met Rusland is, zal hopelijk het vredesproces binnen hen starten.

(Laten we het hopen!)

195fd44909c25efe93f9c63397ed92d1 AnGel-WinGs.nl

Update 18 jan 2022

Pluto kwadrateert Vladimir Putin’s geboorte-mercurius, wat aangeeft dat de hele wereld tegen zijn ideeën is.

Poetin zal echter alleen vechten als zijn gevoel voor rechtvaardigheid wordt geschonden (Mercurius in Weegschaal) en als er een dreiging van uiteenvallen is (Venus in Schorpioen is geen teken van echtscheiding. Hij heeft Oekraïne nooit geaccepteerd als geen onderdeel van de Russische “familie” .

Biden had een exacte Mars-Neptunus (verkeerde conclusies en paranoia) transit toen hij zei dat Rusland elk moment Oekraïne zal aanvallen en hij was paranoïde.

Lees ook:   Wil men plots stoppen met de EU?

Ze provoceren Russen en gaan niet in op de dreiging die het voelt als de NAVO Oekraïne in haar schoot werpt.

Poetin is een briljant strateeg en zal diplomatie en alle juridische stappen gebruiken om zijn zin te krijgen.

Hij krijgt echter een nachtmerrie-aspect (precies op 22 februari 2022) waarbij je handelt op paranoia en je voelt je in de steek gelaten door zelfs je eigen vrienden.

Hij zal elke provincie van Oekraïne steunen die zich wil afsplitsen en zal Russische troepen laten uitnodigen om hen te beschermen.

Volodymyr Zelensky , president van Oekraïne, heeft twee aspecten die kenmerkend zijn voor echte dictators.

Maan in Leeuw conjunct Saturnus in Leeuw maakt hem emotioneel sterk en meedogenloos. Het is een van de kenmerken van wreedheid zonder het zelfs maar te beseffen.

Het dempt alle emoties of de zorg voor families, zelfs als het betekent dat duizenden worden opgeofferd in het proces. (Dat zei ik ook al, hij is diegene die dit laat gebeuren! Hij kan het stoppen, maar dat wil hij niet, die komiek!
Het is hetzelfde als zeggen dat je als dochter van een arabische koning lekker mag doen wat je wilt… nu helaas is dat dus niet zo en dat weet je al vanaf je geboorte!)

Het andere aspect is Pluto vierkant Mercurius (waar Putin doorheen gaat bij de transits).

Dit is een van de kenmerken van een dictator en je zult het vinden in de horoscopen van Mao Tse-tung en vele anderen.

Pluto heerst over het teken Schorpioen, dus het negatieve aspect van Mercurius-Pluto  maakt iemand tot de negatieve kant van Mercurius in Schorpioen (wraakzuchtig, sarcastisch, koppig en meedogenloos).

Het ongunstige aspect van Mercurius-Pluto leidt ertoe dat iemand de goddelijke lasers overtreedt en is alsof hij door de duivel wordt geleid.

Ze komen tot verkeerde conclusies en misbruiken hun macht en zijn niet in staat om de grote verliezen die hun acties veroorzaken, recht te zetten.

DOOR de transit staat Saturnus ook tegenover Volodymyr Zelensky’s Maan, die landverlies en teleurstellend nieuws laat zien.

Dit is geen goed voorteken voor de Oekraïense president en hij heeft niet het beste met de Oekraïners voor ogen. (Zelfs niet met de hele wereld, waar hij vast voor wordt betaald!)

Zijn acties zullen het Oekraïense grondgebied verder verkleinen en de Russen en Oekraïners vervreemden die belangrijke culturele en bloedbanden hebben.

De echte crisis is medio mei, wanneer Mars in Ram komt (militaire acties en overhaaste beslissingen)

Gedurende de maand juni kunnen er grote militaire acties plaatsvinden, aangezien Mars en Jupiter samen wijzen op een roekeloze militaire interventie.

 Na de eerste week van juli 2022 is de crisis echter voorbij wanneer Mars naar Taurus verhuist en de crisis in de banksector begint.


 

Oekraïne en het Hemelse Grootkruis

Astrologisch gezien wordt iedereen die in de jaren veertig en vijftig is geboren, evenals in de jaren tachtig, getroffen, inclusief  Vladimir Poetin . Naast de mogelijkheid van sterke aardbevingen, zijn de  militaire acties  in deze periode een duidelijke waarschijnlijkheid ( 21 en 22 april  zijn zelfs nog belangrijker in termen van aardbevingen aangezien de maan in Steenbok zal staan ​​conjunct Pluto (tektonische platen).

Mars conjunct Saturnus in Putin’s kaart op 12 april, gevolgd door de maansverduistering op 15 april, waardoor dit een tijd is waarin hij zijn geduld verliest en militaire actie kan ondernemen. Zijn timing is niet goed en hij zal worden uitgelokt door de Amerikaanse en Europese landen en zelfs de mensen achter het IMF die orkestreren een deel hiervan.

De volgende crisissituatie is rond eind juni wanneer hetzelfde patroon zich voor de derde keer herhaalt in zijn grafiek! Deze is zelfs nog gevaarlijker als Mars conj Neptunus op 7 juli, wat een nachtmerriescenario is en mentaal erg stressvol. Met Mercurius in Weegschaal is Poetin echter zeer rationeel en is hij niet iemand die op het geweer springt. In feite wil hij alleen de Russen die in Oost-Oekraïne wonen beschermen, maar hij wil Oekraïne verlaten als een grote hoofdpijn voor de EU en het Westen.

Vladimir Poetin Horoscoop

Vladimir Poetin is een buitengewoon intelligente, creatieve, sluwe en briljante strateeg, de ex-KGB-meesterspion die weet hoe hij het Westen moet bespelen. In feite is hij, zoals de meeste politici die een Mercurius Neptunus-aspect hebben, een natuurlijke spion!

Hij heeft Mercurius in Weegschaal, wat een zeer sterk gevoel van eerlijkheid en rechtvaardigheid geeft en in feite is dit de enige keer dat hij zal handelen en vechten. Mercurius Saturnus’ conjunctie geeft hem de voorzichtige en analytische benadering, maar ook de vasthoudendheid op lange termijn om lang genoeg door te zetten om iets op een tastbare manier te bereiken.

Hij is een wetgever die wetten wil maken die voor beide partijen eerlijk zijn en dat is de enige manier om hem te motiveren, beroep doen op zijn rechtvaardigheidsgevoel. Pesten, aanstellerij, hem een ​​pestkop noemen, emotionele oproepen, het zegt hem allemaal niets. Hij is een meesterpoliticus die Mercurius conjunct Neptunus heeft en hij vertrouwt niet veel mensen en doorziet de politici en degenen die het ene zeggen en iets totaal anders beoefenen.

Hoewel zijn Mercurius conjunct Neptunus hem erg sceptisch maakt tegenover anderen en niet erg vertrouwend is, toont het in feite een buitengewoon creatieve en intelligente geest. Het maakt hem ook verbaal welsprekend, maar ook erg dubbelzinnig en vrijblijvend in zijn woorden. Mercurius – Saturnus is de reden waarom het zo succesvol is en heeft veel integriteit achter het intrigerende element ervan. Het grootste probleem van Mercurius conjunct Neptunus is het onvermogen om waarheid van fantasie te scheiden (verbeeldt verraad) en een neiging om ongeloofwaardige daden te rechtvaardigen.

Lees ook:   NL krijgt goud terug...

Deze analyse is niet bedoeld om partij te kiezen of de acties van Vladimir Poetin te rechtvaardigen, maar eerder om zijn horoscoop en de gebeurtenissen te begrijpen vanuit een dieper begrip van zijn horoscoop (vergeet niet meer mensen hebben dezelfde aspecten en planeetplaatsingen). We zijn van mening dat nadat de Krim enige autonomie heeft gekregen van Oekraïne en de Russische basis veiliger heeft gemaakt en niet is aangepast aan de grillen van het Oekraïense parlement, Poetin niet van plan is Oekraïne te bezetten, maar om daar voldoende invloed te behouden om de cultuur en de wederzijdse banden generaties lang te behouden vooruit. Ed

De politieke experts en commentatoren van CNN en de meeste kranten en tijdschriften hebben totaal geen idee van zijn bedoelingen of ware aard. Zonder astrologie is het onmogelijk om de geest en motivaties van complexe grafieken zoals Vladimir Poetin te begrijpen. Dit is een zeer complexe horoscoop en toch ziet het er heel eenvoudig uit. Enkele van de beste natuurlijke psychologen zijn ook geboren met zijn enkele van zijn horoscoopstanden. Wat echt interessant is dat iets dat schijnbaar totaal niets met elkaar te maken heeft, ook wat er achter de motivaties en acties van Poetin zit.

Houding ten opzichte van liefde en relatie

ce1932bce95885cbc888feded7127112 AnGel-WinGs.nl

Vladimir Putin heeft Venus in Schorpioen, wat emotioneel een van de krachtigste, meest geheimzinnige en emotioneel intense tekens van de dierenriem is. Het thema van Godfather “de geloften van liefde die we hebben afgelegd, zullen leven tot we sterven” is de beste manier om het diepe gevoel van toewijding van deze planetaire plaatsing te beschrijven.

Dit is helemaal geen teken van scheiden en eventuele breuken zijn extreem moeilijk voor iemand die Venus in Schorpioen heeft (een vast en waterteken genoemd). Voor een politicus als Poetin geldt dit niet alleen voor zijn vriendschappen en persoonlijke relaties (de echtgenoot of minnares), maar ook voor het volk en heel Rusland zelf.

Oekraïne maakte meer dan 300 jaar deel uit van Rusland, dus ze hebben nog steeds zeer sterke banden en een vergelijkbare taal en cultuur.

De foto van Poetin met de donkere bril en die met het hondje laten de twee kanten van zijn Venus in Schorpioen beter zien dan welke analyse dan ook. De kant die mensen zien is degene die zich achter de donkere bril verbergt en iedereen observeert zonder gezien te worden. De andere kant is erg liefdevol en extreem aanhankelijk, maar wordt alleen gezien door heel weinig vrienden en degenen die het dichtst bij hem staan, zoals zijn vrouw of geheime geliefde.

Toen Gorbatsjov het land in verschillende delen verdeelde, werd het natuurlijk verwelkomd door het Westen, dat dol was op een verzwakte USSR, maar voor Poetin was dit niets minder dan een uiteenvallen van een gezin. Venus in Schorpioen vergeet noch vergeeft en Poetin wachtte gewoon zijn tijd af. Ik denk niet dat het zijn doel is om de USSR in zijn vorige staat te brengen en in feite heeft hij een zeer democratische geest en gelooft in verkiezingen waar iedereen inspraak heeft, enz.

Maar zelfs als elke provincie onafhankelijk en op zichzelf staat, wil hij nog steeds dat ze allemaal als een uitgebreide familie zijn zonder externe militaire “bescherming”. Poetin vertrouwt de buitenstaanders niet, en al helemaal niet de VS die hun harteloze minachting voor de VN of internationale wetten hebben getoond door (door zijn naaste Midden-Oosten Bondgenoot en zijn neocon-lobby) gedwongen te worden Irak en Afghanistan binnen te vallen. Hetzelfde gebeurde in Libië en Poetin zal dat niet toestaan ​​door een van zijn belangrijkste leden niet alleen tot de EU te laten toetreden, maar vooral tot de NAVO, die zijn destructieve capaciteiten heeft bewezen en een truc is van de slimme politici van het Westen.

Hij is nooit vergeten wat Rusland was in termen van dat alle provincies samen waren en in zijn gedachten is zijn liefde als “tot de dood ons scheidt”, wat ironisch genoeg de kern vormt van elke huwelijksgelofte! Degenen met Venus in Schorpioen hebben heel weinig maar hechte vrienden, omdat hun ideaal van vriendschappen erg diep en serieus is. Hij is geen flirterig persoon en hecht veel waarde aan relaties en toch is hij in woorden zeer objectief en niet-oordelend. Venus in Schorpioen is een aspect van de liefde voor geheimen, maar ook geheime liefde en vaak wordt de geheime liefde ook de geheime vijand.

Dit is waar Ted Bundy mee werd geboren (als ik je niet wil, zal niemand het hebben!) en ook Bruce Lee die stierf in de armen van de actrice die zijn geheime liefde was. Hij is intens loyaal, maar het is de loyaliteit van de maffia die je niet kruist. Venus in Schorpioen is ook erg bezitterig in persoonlijke relaties en is gehecht aan welke zaak dan ook die ze willen verdedigen.

Lees ook:   ‘Cancel the climate crisis!,’ zegt natuurkundige Steven Koonin

De ‘missie’ van Vladimir Poetin

Met het vermogen om de behoeften van de underdog diep te voelen en vervolgens een stap achteruit te doen en een probleem vanuit een zeer objectief oogpunt te bekijken, heeft Poetin het vermogen en de behoefte om de massa te “redden” en dit is precies wat hij identificeert als zijn “missie”. Omdat hij erg intellectueel is, is zijn methode eerder een strategie dan oorlog. Hij is zeer objectief en conceptueel en is een briljante strateeg, wat hem natuurlijk een gevaarlijke tegenstander maakt als je in het andere team zit.

0f7ab6255af504c035f284fe9c0db59b AnGel-WinGs.nl

Timing van evenementen in Oekraïne

Laten we nu de grafiek van Poetin analyseren in de context van wat er in Oekraïne gebeurt.

In het decembernummer van onze nieuwsbrief en ook op deze site schreven we over Mars die van december 2013 tot juli 2014 een station maakte in het teken Weegschaal . Er zijn drie keer de Mars conjunct Saturnus (configuratie van een groot ongeluk veroorzaakt door woede en frustratie, conj Neptunus (nachtmerrie thema en gevoelens van verraad), en ook conj Mercurius (krachtige geest). Putin’s stellium (drie of meer planeten) werd geraakt door op doorreis naar Mars in  december 2013 en zal zich opnieuw herhalen en wordt zelfs nog gevaarlijker  vanaf april 2014   en opnieuw rond  half juli 2014. Met andere woorden,  deze crisis zal pas echt voorbij zijn tot ten minste juli 2014. 

Poetin gaat door een zeer stressvol aspect en een echt nachtmerriethema. Jupiter die zijn Uranus aanraakt, geeft het ook een gevoel van urgentie. De relschoppers hadden geen verkeerder moment kunnen uitkiezen om te protesteren aangezien Mercurius retrograde liep (er werden geen protesten of verdragen afgesloten tijdens deze periode, en ook om het moment te kiezen waarop Rusland zijn meest prestigieuze Olympische Spelen hield. Mars conj Saturn gaat door tot Juli en je zult het grootste verzet tegen de VS en de EU zien, vooral in april en juli 2014. Het zou eerder kunnen gebeuren, maar deze tijden zouden de gevaarlijkste zijn die de militaire acties echt zouden kunnen escaleren.

Veel mensen hebben gesuggereerd dat de rellen in Kiev werden georkestreerd door Poetin, maar dit is totale onzin. Dit was precies wat Poetin extreem boos maakte en hij was al bezig met het plannen van de “wraak”. De EU en de NAVO staan ​​duidelijk achter de retoriek om Oekraïne en de democratie enz. te willen redden, ongeacht het feit dat de EU niets gemeen heeft met Oekraïne behalve het politieke gewin (voor de VS en de NAVO). Als de EU en de VS Oekraïne ertoe aanzetten zich bij de NAVO aan te sluiten, zou dat zijn “verdedigen” tegen Rusland.

Pluto sextiel zijn Mercurius bracht Poetin aan de macht en gaf hem het vermogen om een ​​verschil te maken in het leven van de massa en hij zal een belangrijke rol spelen bij het tot stand brengen van de vrede op lange termijn over de hele wereld.

 

De hand van Vladimir Poetin

 

 

Hier is de rechterhand van Vladimir Poetin en de directe indruk is dat het een zeer praktische en nuchtere hand is (vierkante vorm), gepassioneerd en rijk met liefde voor traditie (volledig aan de basis) en de kop wordt aangesloten. Dit maakt hem erg pragmatisch en voorzichtig in zijn handelen en totaal niet impulsief.

 

 

 

Elke berg is vol en duidt op een persoon die heel diep voelt en emotioneel intens is en zijn hart en ziel legt in alles wat hij doet. De vingers zijn middelgroot (bijna kort) wat wijst op een zeer snelle greep op de revisiesituatie, maar zeer traag om te handelen (kop toegevoegd). Hij is voorzichtig en zijn planning is nooit lukraak. Wat belangrijk is, is dat hij geen gokker is en ook niet echt een agressor, maar hij zal sterk weerstand bieden als iemand pusht.

Het enige wat Oekraïne hoefde te doen was Poetin ervan te overtuigen dat een deel ervan altijd aan Rusland zal toebehoren (precies het soort advies dat ik zou geven aan iedereen die een scheiding doormaakt met Venus in de persoon Schorpioen!). Het is het gevoel ze volledig aan het Westen te verliezen dat

Conclusie

Vladimir Poetin zal ervoor zorgen dat de rechten van het Russisch sprekende volk in Oekraïne worden beschermd, samen met zijn militaire basis en de Russische vloot op de Krim als afschrikmiddel voor de NAVO. Dit werd oorspronkelijk meer dan 300 jaar geleden opgericht door Catharina de Grote toen ze een marinebasis bouwde in Sebastopol. In plaats van te leasen zoals ze doen van Oekraïne, zou Rusland liever een permanent karakter hebben (Poetin heeft Jupiter in Stier) en niet afhankelijk zijn van de grillen van Oekraïne, die de huurovereenkomst kan opzeggen wanneer ze maar willen.

Ik denk echter niet dat hij de Krim wil annexeren, tenzij hij er echt toe gedwongen wordt. We zullen erachter komen in april en half juni en half juli 2014 wanneer er enkele zeer nadelige aspecten in zijn grafiek staan ​​en de frustratie met anderen die zijn standpunt niet begrijpen of de niet-gekozen premier van Oekraïne die minachtende opmerkingen maakt. Het zou helpen als de VS en de EU eerst zijn standpunt erkennen in plaats van hem zo te provoceren.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken