web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkPolitiek-Elite

USA maakte het Ebola virus als biologisch wapen?

USA maakte het  Ebola virus als biologisch wapen?

De epidemie van de dodelijke Ebola-virus, dat werd geboren in de diepten van de jungle, is het verspreiden over de hele wereld met een ongekende snelheid van de laatste tijd. Het aantal slachtoffers, volgens de officiële cijfers, is al meer dan duizend mensen. Het aantal besmette personen nadert bijna tweeduizend. De WHO verklaarde de ziekte een bedreiging van de mondiale betekenis. Zijn er manieren om de koorts te bestrijden? Het blijkt dat er een vaccin tegen Ebola. Pentagon wetenschappers is het ontwikkelen voor 30 jaar, en al de rechten voor de drug behoren tot de regering van de Verenigde Staten. Twee besmette Amerikaanse medici kregen injecties van het vaccin en ze begonnen te herstellen van de ziekte onmiddellijk. Waarom heeft deze openbaar gemaakt nu pas? Waarom de Verenigde Staten, dat de rechten voor het gebruik van het vaccin bezit? . Er kunnen twee meest voor de hand liggende antwoorden vinden op deze vragen Zoals men kan zien, Ebola is een perfect biologisch wapen: het verspreidt zich snel en geeft bijna 100 procent sterfte. Die met de levensreddende vaccins kunnen voorwaarden opleggen aan anderen. Het tweede antwoord is een puur commercieel belang. Het volstaat paniek met behulp van de media te regelen, zoals het geval is bij verscheidene epidemieën vóór, zoals vogelpest was. Daarna zal het mogelijk zijn om de levensreddende medicijnen te verkopen tegen elke prijs. Echter, Russische wetenschappers betwijfelen dat de Amerikanen gecreëerd inderdaad het medicijn. Russische onderzoekers ook het onderzoeken van de aard van het virus onderzoeken kunnen het vaccin te maken tegen. Russische wetenschappers, bijvoorbeeld, Professor Alexander Butenko, was lid van de gezamenlijke Sovjet-Guinese expeditie in 1982 en bracht bijna een jaar in de regenwouden van Guinea, toen de toen nog onbekende virus werd ontdekt. ​​De huidige verdeling van de infectie is een voortzetting van een gevaarlijke uitbraak van de ziekte van 1982, zei Professor Butenko. Russische wetenschappers hebben de meest uitgebreide wetenschappelijke basis voor de oprichting van het vaccin, zegt Butenko. De materialen die Alexander Butenko verzameld een kwart eeuw geleden zou de huidige generatie van Russische wetenschappers helpen bij de ontwikkeling van het vaccin tegen de koorts. Verschillende Russische onderzoekers zijn al in Guinee, met inbegrip van het hoofd van het Laboratorium voor de ecologie van virussen, Mikhail Shchelkanov. “Momenteel is het vaccin gepasseerd vijf proeven heel goed. Het testen van het vaccin gaan door de laatste fase, maar niemand weet wanneer ze gaan tot het einde”, zei Michail Shchelkanov.
– See more at:

https://www.pravdareport.com/science/earth/11-08-2014/128247-ebola_biological_weapon-0/#sthash.HHfyPnP8.dpuf

 

2014/08/11

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥