web analytics

Je mag niet laten testen of je al corona hebt gehad!

Ex-coronapatiënten zijn gelijkwaardig of beter beschermd tegen herinfectie dan gevaccineerden, maar mogen de antistoffen in hun bloed niet aantonen van de regering en de Europese Unie. Met andere woorden: op basis van een antistoffentest krijgen zij geen coronapas. Een vreemde situatie met een dubieuze reden.

 

Volgens cijfers van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid hebben herstelde coronapatiënten veel minder kans om alsnog besmet te raken dan gevaccineerden. Van de dan 7.700 nieuwe gevallen tijdens de meest recente golf die in mei begon, waren slechts 72 herstelde mensen positief, minder dan 1%. Echter, ongeveer 40% van de nieuwe gevallen – meer dan 3.000 patiënten – waren gevaccineerden die desondanks waren geïnfecteerd.

 

In april publiceerde The Lancet al een studie die 93% bescherming tegen herinfectie liet zien bij mensen die al covid hadden, vergelijkbaar met de beste vaccins. Desondanks speelt het bij het overheidsbeleid nauwelijks een rol dat een infectie vergelijkbaar of beter beschermt dan een vaccin.

Het vreemde is ook dat mensen die hersteld zijn, dit niet mogen aantonen met een antistoffentest. Antistoffen worden gemeten met de serologische test, een bloedtest die wordt uitgevoerd door laboratoria en gemiddeld € 49,- kost, inclusief certificaat. Deze test geeft aan of je corona hebt doorgemaakt en of er neutraliserende, beschermende antistoffen zijn gevonden, de zogenaamde IgG antistoffen.

 

Lees verder via de link

https://maurice.nl/2021/07/17/op-antistoffen-testen-verboden/

Hier klopt toch niets van…waarom zouden mensen niet mogen testen of ze wel of geen vaccin nodig hebben?

 

Lees ook:   Is er al Groeps Immuniteit?

Gerelateerde artikelen

Back to top button