web analytics

Sars, Mers en corona…

Van iemand die SARS overleefde.

Laat ik eerst beginnen met;  ik ben een SARS-overlevende. In 2003 eindigde ik met SARS en het was niet leuk, maar het heeft me duidelijk niet gedood en resulteerde alleen in een ER-bezoek, een dosis IV-sap (gewone zoutoplossing) en een druppel antibiotica infuus.

Toen kreeg ik een recept voor wat pillen en een inhalator met albuterol.

Een beetje hoe de zeer besmettelijke en gevaarlijke SARS op basis van Corona siste. Dan was er MERS en het was ook gebaseerd op Corona kwam en ging en het was ook gebaseerd op Corona.

Talloze griepvirussen waarmee we eindigen, zijn gebaseerd op Corona, maar in decennia van zijn bestaan ​​gaat niemand achter het Corona-virus zelf aan.

Het gebrek aan consistentie van de CDC over elk aspect van Covid stelt mensen in staat hun ware kennis van Covid en mogelijk hun interesses in twijfel te trekken. Ten eerste vertelde de CDC het publiek om geen masker te dragen en specifiek aan te geven dat het N95-masker niet effectief was tegen Covid.

Nadat de mogelijkheid voor het grote publiek om het N95-masker te kopen onmogelijk werd gemaakt, en pas toen adviseerde de CDC het publiek een masker te dragen. N95-maskers zijn gebruikt in alle eerdere varianten van Corona-virussen en zijn nog steeds het masker dat door medisch personeel wordt gebruikt als PBM.

Dus toen het bureau bewust valse informatie uitdeelde, waardoor de gemiddelde burger levens in gevaar bracht, puur zodat bepaalde anderen de levering van potentiële levensreddende apparatuur konden oppikken.

Lees ook:   Annabel Nanninga fileert ‘loonkloof’ en gender-onzin Amsterdam

De WHO loog opzettelijk over de omstandigheden in China, artsen in China riskeerden hun leven om de informatie over Covid naar buiten te lekken en deze werd niet opgenomen. Helaas verloren sommigen hun leven, niet alleen door het virus, maar ook door de straf van de Chinese overheid.

De WHO was zich hier volledig van bewust, maar omdat het tijdens het Chinese Nieuwjaar was(25 januari in 2019), China’s grootste meest winstgevende feestdag, werd de informatie stil gehouden. De ernst werd pas daarna vrijgegeven, er waren wereldwijd reizen in en uit de regio. Trump wilde reizen vanuit China stopzetten, maar de CDC verklaarde dat ze geen bewijs hadden dat deze stap nodig was.

Pelosi in een poging om de grootste stad in haar district te beschermen, die toevallig ook “China Town” bevat, verklaarde dat er geen problemen waren, dat San Francisco open is en dat Trump racistisch was tegen de Chinezen.

Er is nog veel meer dat we kunnen toevoegen aan de tijdlijn van gebeurtenissen en verklaringen, maar laten we naar het einde van 2019 gaan. Dezelfde Democratische politici die erop aandringen dat mensen zich laten vaccineren, zijn dezelfden die zeiden dat ze niet zouden worden gevaccineerd door deze rush vaccins gecreëerd onder Trump. Ik vraag me af als hij deze termijn in functie was geweest, zouden die politici dan nog steeds zeggen dat ze het “overhaaste vaccin” niet moeten nemen?

De push is dat dit vaccin naar verluidt in recordtijd is gemaakt en getest vanwege geld. De reden dat de FDA gedurende vele jaren een “LONG TERM STUDIE” vereist, is omdat je de tijd niet kunt versnellen. Tenzij ze plotseling genoeg geld hebben ingezameld om ook een tijdmachine uit te vinden, kun je niet fysiek meer dan 5 jaar lang onderzoek toevoegen aan een testgedeelte dat vereist is voor goedkeuring door de FDA. Dit is precies de reden waarom het vaccin geen FDA-goedkeuring heeft voor iets anders dan gebruik in noodgevallen.

Lees ook:   The Trueman Show #58 Marcel Messing

Die geïnjecteerd worden de proefpersonen.

Dus op basis van mijn 50+ jaar op de planeet, mijn 6+ jaar universiteit (toegegeven, in de computerindustrie) en op mijn persoonlijke behoeften en impact wil ik het vaccin nog niet. Ik heb nog 3 jaar studie nodig voordat ik er zelfs maar aan zou denken.

Voordat je veel zegt over mijn keuze, ik heb een notariële DNR en deze is ook in het ziekenhuis. Ik mag geen hulp krijgen om in leven te blijven van machines en dat omvat een ventilator.
Voor degenen die het vaccin hebben gekregen of het krijgen, heb ik daar geen probleem mee. Hopelijk heb je je beslissing gebaseerd op wat je hebt onderzocht en het beste vond voor jou en je gezin. Het probleem is wanneer je geen keuze krijgt.

Gerelateerde artikelen

Back to top button