web analytics
11:11

In Groot-Brittannië halen ze kinderen uit huis die van sekse willen veranderen

In Groot-Brittannië halen ze kinderen uit huis die van sekse willen veranderen

Het recht van kinderen om van geslacht te veranderen in Groot-Brittannië wordt onvoorwaardelijk erkend door functionarissen. En ouders die tegen de operatie zijn, dreigen het kind kwijt te raken. De autoriteiten hebben al drie kinderen meegenomen, zodat ze hun droom kunnen vervullen. En de laatste keer dat een gezin erin slaagde gespaard  te blijven,  zijn de ouders nog lang niet van mening veranderd. Ze zijn er tenslotte van overtuigd dat de zoon een vrouw wil worden, omdat hij een autist is.

Toen hij, vanwege de pogingen van het school-kind om zichzelf te verwonden, naar een psychiater werd gebracht, gaf hij uiting aan een verlangen om een ​​ander geslacht te hebben. Het verhaal dook op, toen de jongen klaagde over het gedrag van zijn ouders op school. Ze keurden de beslissing van de arts, in de gemeentelijke kliniek, niet goed om hun zoon puberteit-blokkers voor te schrijven. Ze worden gebruikt om de seksuele ontwikkeling uit te stellen, tot het moment waarop het kind voor een operatie kan gaan.

De moeder van de jongen beweert dat ze geen  emotionele mishandeling hebben gepleegd, waarvan ze nu worden beschuldigd, maar zijn gewoon bang dat het kind later spijt krijgt van zijn keuze. Naar haar mening kan dit gebeuren, wanneer hij al een moeilijke hormonale behandeling en operatie ondergaat. En ze maakt bezwaar tegen de puberteitsblockers, omdat ze las dat ze onomkeerbare gevolgen hebben.

Ouders zijn boos om het feit dat artsen, naar verluidt geen rekening hielden met de ziekte van het kind – het Asperger-syndroom en autisme. Echter, een leraar op een van de Britse scholen, waar 17 studenten een verlangen uitdrukten om van geslacht te veranderen, beweert dat autisme in de meerderheid is onder hen. Volgens de leerkracht zijn deze tieners ook gewoon kwetsbaar voor suggestie, en de meesten hebben echt geen operatie nodig. Ze zei dat kinderen worden beïnvloed door oudere schoolkinderen die al van sekse (¿¿¿¿) zijn veranderd, evenals YouTube-sterren. Dit geeft volgens haar, dat de kinderen zich willen vergelijken met deze ”youtube sterren”.

Lees ook:   Boos zijn op vluchtelingen

Daarnaast wordt leraren geadviseerd om niets te zeggen tegen de ouders als de student de wens om van geslacht te veranderen heeft toegegeven. Zelfs kinderen die dit willen krijgen  vaak pillen via  hun familie. De leraar, die anoniem wilde blijven, zei dat het schoolpersoneel bang was, dat ze zouden worden afgevuurd vanwege homofobie. Daarom zijn ze allemaal stil en uiten ze hun twijfels niet. Ze drukte ook de mening uit dat sommige van de kinderen gewoon homoseksueel zijn, maar ze zijn bang voor de veroordeling van hun leeftijdsgenoten. Daarom verklaren ze zich transgender te zijn, die op school goed worden behandeld. PS-lid van de Conservatieve Partij David Davis was woedend op wat er op de scholen gebeurde.

Een van de meisjes zei dat ze geen specifiek geslacht had. Het management van de instelling ging haar tegemoet en noemde haar, afhankelijk van haar wensen, mannelijk of vrouwelijk. In eerste instantie hielp de leraar deze student, maar keerde zich er daarna vanaf, omdat ze tot de conclusie kwam dat het meisje psychologische problemen had, door haar autisme en niet door het ‘verkeerde geslacht’.

De leraar zegt dat zij zelf heeft gezien hoe kinderen met transgender-sentimenten, anderen overhalen om dezelfde beslissing te nemen. En kinderen met ASS (autismespectrumstoornissen) moeten vaak voor hun gevoel echt tot een groep behoren en voelen zich daardoor gesteund.

Dit verklaart dat er op één school zoveel jongeren zijn die van geslacht willen veranderen. Ze beschuldigde mensen, die het idee promoten voor het veranderen van de sekse als een norm voor het gebruik van kinderen voor hun eigen doeleinden.
De NWO, (new World order) wil graag dat dit gebeurd, het is interessant, het veroorzaakt chaos in de maatschappij, het levert veel geld op al die operaties, experimenteren op mensen, en over 80 jaar worden kinderen niet meer geboren via de normale weg(kinderfabrieken), het is erg ziek  om  kinderen te beïnvloeden en daarnaast de ouders te dwingen mee te gaan, in dat wat een kind wenst.  Ook al is dat misschien een tijdelijk iets. Dat kun je niet weten van tevoren, dus laat de kinderen normaal opgroeien, voedt ze op, en leer hen dat ze nu eenmaal geboren zijn zoals ze zijn.
Je wordt opnieuw geboren in een ander lichaam en als dat ineens veranderd vanuit een vorig leven, dan moet je daar blijkbaar mee dealen.
Dat gebeurd niet voor niets.

Lees ook:   Minister President...Een moordenaar in het kwadraat!

Het is van de zotte dat een regering en of maatschappelijke instanties zich daarmee mag bemoeien.
Net als met vaccinaties!

Gerelateerde artikelen

Back to top button