web analytics
...
Politiek-EliteGezondheid & Uiterlijk

Pandemieën: hoe de WHO Big Pharma helpt miljarden winst te maken!

Pandemieën: hoe de WHO Big Pharma helpt miljarden winst te maken!

De verslaggever Jeremy Loffredo van de Children’s Health Defense-organisatie bekritiseert de nabijheid van de Wereldgezondheidsorganisatie tot de farmaceutische industrie. Hoor zijn inzichtelijke redenering!

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) werd opgericht in 1948 en telt vandaag 194 lidstaten. De grondwet bepaalt dat het doel is om alle volkeren te helpen de best mogelijke gezondheidstoestand te bereiken. Maar sinds enkele jaren wordt de nabijheid van de WHO tot de farmaceutische industrie steeds vaker bekritiseerd. Bijvoorbeeld door verslaggever Jeremy Loffredo van Children’s Health Defence in een artikel uit oktober 2020. Children’s Health Defence is een organisatie die zich wereldwijd inzet voor de gezondheid van mensen.

 

Luister nu naar het enigszins afgekorte artikel: “Toen de WHO in 2009 haar definitie van een wereldwijde pandemie uitbreidde, profiteerden de H1N1-vaccinfabrikanten ten koste van de belastingbetaler. Fabrikanten van COVID-vaccins zullen waarschijnlijk nog meer profiteren. In de jaren tot 2009 werkte de Wereldgezondheidsorganisatie samen met vaccinfabrikanten, namelijk GlaxoSmithKline, of kortweg GSK, om ervoor te zorgen dat Europese en Afrikaanse landen contracten ondertekenen om hun burgers te vaccineren in het geval van een onvoorziene wereldwijde grieppandemie. Deze slapende of ‘slapende contracten’ bepaalden dat in het geval van een wereldwijde pandemie de contracten zouden worden geactiveerd, dat bepaalde farmaceutische bedrijven griepvaccins zouden maken en dat de respectieve regeringen de vaccinfabrikanten zouden betalen. Op 11 juni 2009 verklaarde directeur-generaal Margaret Chan van de WHO de varkensgriep H1N1 tot een wereldwijde pandemie, waardoor slapende contracten ontstonden en de farmaceutische industrie en de vaccinindustrie van start gingen. Chan was in staat om deze verklaring af te leggen op basis van de officiële WHO-definitie van een pandemie, die slechts een maand voordat de H1N1-pandemie werd uitgeroepen, werd bijgewerkt – de WHO verwijderde haar definitie van een pandemie van de website van de organisatie en verving deze door een nieuwe, flexibelere.

Lees ook:   CEO van Pfizer gearresteerd, beschuldigd van fraude

Definitie. Volgens de nieuwe definitie eiste de WHO niet langer dat iemand stierf aan een ziekte voordat de organisatie een pandemie kon afkondigen. De nieuwe definitie bepaalde alleen dat infecties geografisch wijdverspreid moesten zijn. Op het moment dat de WHO de H1N1-varkensgriep tot pandemie verklaarde, waren er wereldwijd slechts 144 mensen overleden aan de infectie. Zoals Wolfgang Wodarg, toen voorzitter van de Parlementaire Vergadering van de Gezondheidscommissie van de Raad van Europa, verklaarde: ‘De WHO had een definitie van een pandemie die zij definieerde als een virus met een hoge mortaliteit en een hoge morbiditeit. En in 2009 liet ze die twee eigenschappen plotseling vallen zonder iets te zeggen over ernst of sterfte.

De WHO was niet alleen verantwoordelijk voor de beslissing om H1N1 tot pandemie te verklaren. WHO-functionarissen hadden een noodpanel van 160 wetenschappers van de Commissie voor internationale gezondheidsvoorschriften geraadpleegd. Hoewel de identiteit van deze wetenschappers op dat moment niet publiekelijk bekend was, bleek uit een onderzoek van het British Medical Journal uit 2010 dat veel van de commissieleden die stemden om H1N1 een pandemie te verklaren, financiële banden hadden met fabrikanten van griepvaccins, waaronder GSK. De verklaring van H1N1 als een pandemie resulteerde in $ 18 miljard aan ‘slapende’ griepvaccincontracten en stelde GSK in staat om zijn vaccin ‘Pandemrix’ naar landen over de hele wereld te brengen. […] De paniek over de H1N1-varkensgriep en de daaropvolgende haast om gevaccineerd te worden, werd gedeeltelijk veroorzaakt door opgeblazen en wijdverspreide modellen die ten onrechte voorspelden dat duizenden en duizenden mensen aan de griep zouden overlijden. Deze modellen werden geleverd door professor Neil Ferguson en zijn onderzoeksteam aan het Imperial College London.

De groep van Ferguson adviseerde de Britse regering om zich voor te bereiden op minstens 65.000 doden. Tegen het einde van de pandemie had de H1N1-varkensgriep slechts 457 levens geëist. In een reactie op het H1N1-varkensgriepdebacle zei Paul Flynn, vicevoorzitter van de Europese Gezondheidscommissie van de Raad van Europa: ‘De wereld is door de hebzucht van farmaceutische bedrijven op een publiciteitsstunt gezet. Elf jaar later, op 11 maart 2020, verklaarde de WHO COVID-19 een wereldwijde pandemie, gebaseerd op dezelfde verzwakte definitie van een pandemie. Veel regeringen steunden die van hen Preventiemaatregelen voor COVID-19, inclusief grensafsluitingen en slagbomen, op dezelfde computermodellen die zijn ontworpen door Ferguson en zijn team in Oxford. Dit ondanks de exponentiële onnauwkeurigheden van het model, die zich niet bewezen hebben tijdens de H1N1-pandemie. De modellen van Ferguson voorspellen momenteel voor de coronaviruspandemie dat meer dan 2,2 miljoen Amerikanen zouden sterven aan COVID-19. Tot op heden zijn er ongeveer 229.000 overleden. “[…] Volgens de huidige rapporten heeft Zwitserland tot CHF 400 miljoen uitgegeven aan gereserveerde coronavaccins. In Duitsland bedragen de kosten voor de gereserveerde coronavaccins meer dan 2,7 miljard euro. En al bij het begin van de door de WHO uitgeroepen coronapandemie werd door overheden en organisaties ruim 7,4 miljard euro beschikbaar gesteld voor de farmaceutische industrie nadat de EU-commissie opriep tot de ontwikkeling van coronavaccinaties.

Lees ook:   Medicijn voor diabetes, bevat mogelijkheden tot vertraging ​​veroudering en genezing van kanker.

De definitie van een “pandemie” die de WHO in 2009 heeft aangenomen, helpt de farmaceutische industrie om miljarden winst te maken, zelfs in de huidige coronapandemie. Als gevolg hiervan blijkt de WHO een winstgevende factor te zijn voor de farmaceutische industrie en haar producten.

https://www.kla.tv/2020-12-05/17701&autoplay=true

Kun jij je een voorstelling maken…dat je elke dag een lap voor je gezicht moet terwijl het enkel gaat om gewin van grote bedrijven?
Dat wij ons moeten laten vaccineren het liefst allemaal zodat zij geld kunnen verdienen dat is psychopathisch!
En dood eng en ik ken genoeg mensen die zonder pardon zich gewoon laten prikken…

Gerelateerde artikelen

Back to top button