web analytics
11:11 Dubbele getallen

‘ABN Amro en Rabobank betrokken bij roven 55 miljard euro belastinggeld’

Een groot aantal Europese landen is jarenlang het doelwit geweest van bendes van bankiers, handelaren en hedgefondsen die fraude met dividendbelasting pleegden. De schade loopt in de tientallen miljarden.

Ook in Nederland is de Belastingdienst jarenlang slachtoffer van het zogenaamde dividendstrippen door bankiers. Dit blijkt uit het onderzoek van het internationale journalistieke samenwerkingsproject The Cumex Files, waarvan het Nederlandse Follow the Money (FTM) deel uitmaakt.

https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2018/abn-amro-en-rabobank-betrokken-bij-roven-55-miljard-euro-belastinggeld/

Dat u het even weet ondanks alle brood en spelen…enzovoorts…

 

Lees ook:   Auto's die inrijden op mensen?
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button