web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-EliteMaatschappij & Psyche

Rutte brabbelt wat over de Brexit…ach…

https://www.telegraaf.nl/binnenland/27900287/__Rutte_na_Brexit__belang_NL_voorop__.html

Er zitten geweldige reacties tussen – onderaan het artikel!

bv:

Peter Emile 7 uren geleden
Rutte die “het Nederlands belang voorop stelt”. Rutte heeft in de afgelopen regeringsperiode getoond dat ie er wat merkwaardige opvattingen op na houdt wat betreft “het Nederlands belang voorop stellen”. Om even een paar staaltjes van “het Nederlands belang voorop stellen” aan te halen:

– Het zonder protest (of alleen wat gesputter voor de Bühne) wegsluizen van miljarden van ons goeie belastinggeld naar de godfathers in Brussel, die hem uiteraard over een paar jaar aan een nieuwe baan moeten helpen, waarmee hij de Brusselse belangen voorop stelt en NIET de Nederlandse;

– Het zonder protest hier naartoe halen van vluchtelingen die geen vluchtelingen zijn en de Nederlandse bevolking opzadelen met vrouw- en homo-vijandige jonge mannen uit primitieve macho-culturen, waarvan de aantallen jaarlijks oplopen tot die van een grote provinciestad. Waarmee hij de belangen voorop stelt van buitenlandse gelukszoekers met twijfelachtige motieven en dubbele agenda’s, en NIETdie van de Nederlanders;

– Het continu creëren van mist rondom de werkelijke verantwoordelijken voor de MH17-massamoord, waardoor hij de belangen voorop stelt van de vermoedelijke daders en hun regering, en NIET die van de honderden Nederlandse nabestaanden, die hij al jaren in de kou laat staan;

Lees ook eens:   Ze bereiden ons voor op iets... - "Gaat de manier waarop we leven veranderen"

– Het aan zijn laars lappen van de uitslag van het Oekraïne-referendum, waarmee hij vooral de Brusselse en Oekraïense belangen voorop stelt en NIET de Nederlandse.

Ik kan nog wel even doorgaan. Maar dat zou enorm uit de klauwen lopen qua lengte.

 

en:

karmiggel 7 uren geleden
Eu en open grenzen resultaat tot op heden,wij houden nu 120.000 oostblokkers hier aan het werk,wij hebben 150.000 migranten/asielzoekers voorzien tot nu toe van alles gratis,wij hebben 500.000 werkelozen,indien je ouder bent als 45 jr.en werkeloos,ben je rijp voor de bijstand,nooit geen vaste baan meer.280.000 mensen betalen geen ziekenfondspremie,D66 wil mensen boven de 75 jr.snel helpen naar het hiernamaals,wij strooien met miljarden naar alle wereld delen,wij spelen soldaatje in veel wereld delen,er is geen geld voor de ouderen,de aow,ers zijn besmet verklaard en velen worden uitgehongerd op wat rijke aow,ers na,door de open grenzen zijn al meer dan 120 pinautomaten opgeblazen/criminelen vieren overal feest,huurwoning is onbetaalbaar,zorg/eigen risico premie onbetaalbaar en gaat nog veel verder omhoog zegt D66, nee , in mijn ogen is iets goed mis,toch? de lijst is oneindig lang van veel mistanden ,maar niet van positieve punten! Brexit prima gedaan!

 

Of:
Radolfo PhD 7 uren geleden
De Britten hebben het goed gezien. Brexit gaat economische welvaart brengen voor alle betrokken, zo moeten economen met schaamrood op de kaken inmiddels erkennen. Gelukkig is de kans heel aanzienlijk gestegen dat andere EU landen en dus ook Nederland snel zullen volgen. Het is mooi geweest met de geldverspillende, burocratische moloch die alleen maar verdeeldheid heeft veroorzaakt, een wereldoorlog dichterbij dan ooit heeft gebracht en door bemoeizucht en regelneverij mede schuldig is voor de ondergang van de verzorgingsmaatschappij zoals bv in NL, Duitsland en Belgie. De politiek EU elite heeft uit eigenbelang de val van EU zo lang mogelijk gerekt maar “Time is up” . Van Rutte hoeven we niks moois meer te verwachten. Dat kabinet laat een dramatische erfenis na door op vrijwel alle maatschappelijk belangrijke kwesties gefaald te hebben. De OESO, en IMF voorspellen economisch moeijlike tijden, maar dat komt meestal pas na de verkiezingen naar buiten, om een alibi te hebben verder te nivelleren, lasten te verhogen en het autootje pesten weer op te tuigen. CBS, CPB, DNB en UWV hebben de bakens weer verzet. De boodschap is dat het bij nader inzien toch niet zo goed met NL. En zoals te verwachten geeft Rutte al de eerste voorzet door zijn opmerking: “Er breekt nu een periode van onzekerheid aan”. De kiezer heeft de kabinetsretoriek geslikt maar krijgt nu letterlijk de rekening gepresenteerd als dit wanbeleid wordt vervolgd . En dit is nog maar het begin.

Lees ook eens:   Koning lust er nog wel eentje 60 miljoen!

 

 

—————————

Onvoorstelbaar dat Rutte alweerrrrrrrrrrrrrrr… ik kan het nog niet geloven!
Er moet sprake zijn geweest van Fraude…
En vreemd genoeg heb ik ook een gevoel dat dit niet lang gaat duren!?????
Maar ook dat weet ik niet te plaatsen…

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥