web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERNPolitiek-Elite

Door de mens veroorzaakte rampen

Als de volledig onnatuurlijke, door de mens veroorzaakte oorsprong van de meerdere insta-branden gisteren niet duidelijk genoeg was, is het dat zeker vandaag. Niet alleen zijn al deze branden (toevallig) midden in de nacht begonnen, ze zijn niet alleen twee nachten op rij in de winter begonnen (waardoor het excuus van de zomerhitte wordt geëlimineerd), maar deze laatste branden zijn allemaal tegen de wind in begonnen vanaf de originele Thomas Fire (waardoor het excuus wordt geëlimineerd dat deze nieuwe branden werden aangestoken door sintels te blazen – aangezien de gefabriceerde zogenaamde “Santa Ana” -winden in de TEGENOVERGESTELDE richting blazen van waar de nieuwe branden zijn begonnen). Niemand met enig gezond verstand kan denken dat deze branden natuurlijke gebeurtenissen zijn, maar geen enkele ‘journalist’ of ‘meteoroloog’ heeft iets gezegd over deze duidelijke verschillen. Het enige wat ze doen is de laatste statistieken uitzenden over de ellende die honderdduizenden mensen is aangedaan (dwz 200.000 geëvacueerd, 55.000 hectare verbrand, enz.), en profiteren van beelden van de rouwende slachtoffers die alles hebben verloren wat ze hun hele leven hebben doorgebracht gebouw. De mensen in Californië die herhaaldelijk het slachtoffer worden van deze duidelijke door de mens veroorzaakte branden, moeten deze video en dit bewijsmateriaal nemen en hun lokale media, wetshandhavers, eerstehulpverleners en regering Dwingen om te ZIEN WAT ER RECHT VOOR HEN GEBEURT, en dit erkennen als een van de vele manieren waarop dit land constant door de mens wordt aangevallen. Dit land (en elke burger) is dit jaar alleen al van 230 miljard beroofd door gefabriceerde orkanen. IEMAND moet dit EVENTUEEL erkennen, voor wat het is.

Lees ook:   Vluchtelingen vroeger

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien