web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkPolitiek-Elite

Nieuwe complottheorieën rond het Chinese coronavirus

Nieuwe complottheorieën rond het Chinese coronavirus

Paniek als gevolg van het nieuwe Chinese coronavirus 2019-nCoV, dat erger bleek te zijn dan SARS, begon slechts een paar weken geleden, maar gedurende deze tijd maakten zeldzame artikelen, voornamelijk op medische sites, plaats voor een zinderende en ongecontroleerde stroom.

Tot op heden worden bijna 20 duizend mensen als ziek beschouwd, meer dan 420 mensen zijn gestorven en het aantal landen dat het coronavirus heeft bereikt, heeft meer dan 27 overschreden, waaronder Rusland, het VK en de VS.

Veel video’s en foto’s van de geïnfecteerde en geïsoleerde Wuhan, het epicentrum van de epidemie, gaan over het internet. Velen van hen zijn ronduit nep, anderen kunnen niet worden bewezen of weerlegd. Hierdoor verschijnen er bijna elke dag nieuwe theorieën over samenzwering over het coronavirus op het netwerk.

Wuhan coronavirus werd kunstmatig gekweekt in een lokaal laboratorium?

Er wordt officieel aangenomen dat de verspreiding van coronavirus begon met de zeevruchtenmarkt in Wuhan, die illegale dieren van vleermuizen verkocht aan wilde katten die op de rode lijst stonden.

De eerste patiënten kwamen daar echt vandaan en vleermuizen, (Kwamen daar vandaan…terwijl ze twee weken voorheen al besmettelijk zijn?) die veel ziekteverwekkers voor mensen dragen, worden in China als een traktatie beschouwd. De versie die het coronavirus kunstmatig in het laboratorium werd gemaakt, verscheen echter snel en begon aan kracht te winnen.

Er is inderdaad een virologisch laboratorium in Wuhan en in 2018 meldde lokaal nieuws dat ze in dit laboratorium de immuunmechanismen van vleermuizen begonnen te bestuderen, die dragers van virussen zijn, maar om een ​​of andere reden worden ze zelf niet ziek.

Onlangs heeft Tan Wenjie, directeur van het technisch noodcentrum van het Institute of Viral Diseases van het National Center for the Prevention and Control of Disease of the PRC, brandstof toegevoegd aan het vuur ten gunste van deze versie. Hij vertelde verslaggevers dat het nieuwe coronavirus 90% vergelijkbaar is met het vleermuis coronavirus, dat in Zhoushan City, provincie Zhejiang woont.

Hierna schreven een aantal publicaties dat het nieuwe coronavirus naar verluidt kunstmatig werd gekweekt in hetzelfde instituut.

Niettemin geloven veel andere wetenschappers dat al deze geruchten vals zijn en dat ze een dergelijk virus niet in het laboratorium konden afleiden. In het bijzonder zei een Russische expert Mikhail Shchelkanov, hoofd van het FEFU Micro-organisme Research Laboratorium voor Ecologie van Micro-organismen, in een interview met RIA Novosti .

Zieke mensen in Wuhan?

Een paar dagen geleden verscheen een vreemde, korte video op sociale netwerken en werd snel viraal (sorry voor de woordspeling), waarin mensen door een lege straat in blauwe medische jassen en met geweren in hun handen lopen.

(Of het in Wuhan is is niet te zien eigenlijk!)

Mensen die op deze video reageren, gaan ervan uit dat ze in Wuhan de zieken kunnen schieten die de stad  proberen te verlaten. Er is ook een versie dat dit een anti-plunderpatrouille is, maar waarom hebben deze mensen dan medische jassen? Volgens een andere versie is deze video een gewone nep, ergens in de achtertuin van niet eens een Chinese stad opgenomen omwille van speculatie en dergelijke.

Lees ook eens:   Gemeente Den Haag klaagt Nederlandse Staat aan om bijstand

Coronavirus kan zich door het pand verspreiden?

Russische fans van het bestellen van goederen in Chinese online winkels sloegen bijna onmiddellijk alarm nadat het nieuws over het coronavirus verscheen. Staatsduma-afgevaardigde Vitaly Milonov riep onmiddellijk op tot schorsing van zelfs post met China, en beweerde dat pakketten uit China niet alleen ontvangers zouden infecteren, maar alle andere correspondentie in postkantoren zouden blokkeren.

Tegelijkertijd verzekeren experts dat dit coronavirus uiterst onstabiel is en maximaal 1-2 dagen buiten het menselijk lichaam kan overleven. Dus de Chinese pakketten, die soms meerdere weken in Rusland aankomen, moeten in dit opzicht volkomen veilig zijn.

Coronavirus gemaakt door de Amerikanen?

Een paar dagen geleden begon op het Russische internet een duidelijk fakeverhaal rond te gaan  dat naar verluidt verdachte containers van obscure chemicaliën werden gevonden op het Amerikaanse consulaat in Wuhan. Deze fake werd snel ontmaskerd, maar de versie van Amerikaanse betrokkenheid verdween niet. Feit is dat het isolement van China vooral gunstig is voor de Verenigde Staten, die sinds enkele jaren een trage handelsoorlog met dit land voeren.(!!!!!!!!!!!!!! Ze zullen er dan zelf ook onder lijden…of krijgen tzt weer een smerig virus terug en dan?)

Vanwege de nieuwjaarsvakanties waren de Chinese aandelenmarkten gesloten, maar op 3 februari gingen ze open en daalden onmiddellijk tot het niveau van augustus 2015. De Chinese regering probeert dit probleem op te lossen, maar tot nu toe is niet duidelijk met welk succes. En hoe slechter de Chinese economie verder gaat, hoe persistent deze specifieke versie van de oorsprong van het coronavirus zal zijn.

Is het Chinese coronavirus een familielid van HIV?

Op 31 januari werd het wetenschappelijke werk van Indiase microbiologen gepubliceerd op biorxiv.org , die het genoom van het Chinese coronavirus analyseerde en er vier componenten in vond die, afgezien van het coronavirus, alleen in het humane immunodeficiëntievirus (HIV) (!!!?!!!!)worden gevonden.

Maar toen dit gevoel op internet rondging, verstoten de Indiërs het al snel en noemden hun wetenschappelijke ontdekking slechts een werkhypothese.

De symptomatologie en het klinische beeld van HIV en coronavirus zijn volledig verschillend, bovendien kunnen individuele ketens van HIV-aminozuren, indien gewenst, in veel andere micro-organismen worden gevonden. (?) Desalniettemin is dit allemaal nogal vreemd, daarom is het aantal mensen dat in een dergelijke samenzweringstheorie gelooft niet afgenomen na de terugtrekking van de Indiase wetenschappers.

Andere complottheorieën

Lees ook eens:   Na Wilders, toch aanslag

Er zijn de afgelopen dagen zoveel nep- en complottheorieën over het coronavirus in sociale netwerken geweest dat het Facebook-leiderschap zelfs een speciale verklaring heeft afgegeven waarin staat dat dit genadeloos zal worden verwijderd. (Ja en wel meer…pffff) Alle hierboven beschreven en minder populaire theorieën slaagden er vandaag echter in om zich op Facebook te verspreiden:

Het coronavirusvaccin is al lang gemaakt, maar het is speciaal verborgen zodat er meer gevallen zijn en veel andere medicijnen aan hen worden verkocht. Apotheken en farmaceutische bedrijven van een dergelijke gecontroleerde epidemie zullen hier veel baat bij hebben.

De coronavirus-epidemie is vooral gunstig voor China zelf en is waarschijnlijk  opzettelijk gecreëerd. Als eerdere westerse nieuwssites alleen over protesten in Hong Kong of over de onderdrukking van de Oeigoeren schreven, waar zijn Hong Kong en de Oeigoeren nu?

Coronavirus is gecreëerd door een bepaalde groep specifiek om algemene haat tegen de Chinezen te veroorzaken – sinofobie.

(Ja zie je, dat heb ik dus nu ook al…zie ineens overal Chinezen en voorheen zga nooit? 😮 Maar als je een rode auto koopt zie je erna ook overal rode auto’s bekend fenomeen immers 😉 )

Dit werd gedaan vanwege het feit dat China het laatste decennium actief aan kracht wint en tegelijkertijd steevast achterblijft bij de gebruikelijke dreiging voor het Westen in de vorm van Rusland. Om deze situatie in de afgelopen jaren in het Westen te veranderen, begonnen ze hysterie aan te wakkeren vanwege Chinese studenten die zogenaamd spionnen zijn, en nu willen ze alle Chinezen in onaanraakbaren veranderen.

https://paranormal-news.ru/news/svezhie_teorii_zagovora_vokrug_kitajskogo_koronavirusa/2020-02-04-16628

Drones… shocking dit!

Creepy,… die wereld gaan we dus echt krijgen straks!

Sjaal en handschoenen dragen dus


En hij is niet besmet oid? Hij ziet er wel uit oftie rat heb gegeten! 😛 sorry

Racisme tegen een virus doe ff normaal aub! Chinezen zijn altijd lieve nette mensen!

98% geneest dus…he he

Ps al die symptomen gaan al rond in Nederland…al een maand lang dus?
Wat is het dan griep of dat virus?
Bedoel maar.

Stop ook het handenschudden mensen…nergens goed voor nml!

Handen schudden verspreid virussen, maakt niet uit of het alleen dit virus is, maar het verspreid alle virussen.
Dus als jij een medicus bent, verspreid je ze het via anderen naar nog meer mensen.
Niet alleen je gezinsleden, familie en vriendenkring maar ook je collega’s etc.

Dus schud geen handen meer…
Dat is gewoon gezonder.
En verstandiger.

Ps iemand strooit met zijn zieke doos van Pandora in het rond…?

Het coronavirus in China domineert de meeste headlines, waardoor onderbelicht blijft dat Azië tegelijkertijd door nog 3 andere plagen wordt getroffen, namelijk de Afrikaanse varkensgriep, de vogelgriep (H5N1) en de Mexicaanse Griep (H1N1). Alleen de Afrikaanse varkensgriep is niet besmettelijk voor mensen. De nieuwe variant van de vogelgriep is juist nog vele malen dodelijker dan het coronavirus.

Lees ook eens:   Wat is HAARP en waarom geven sommigen het de schuld van de enorme aardbeving in Turkije en Syrië?

https://www.xandernieuws.net/algemeen/azie-niet-alleen-door-corona-maar-nog-3-andere-plagen-getroffen-waaronder-vogelgriep-en-mexicaanse-griep/

Hm herinner me een voorspelling ofzo van vorig jaar?
Die ging over virussen die verspreid werden via vlees!

Nu willen overheden dat wij geen vlees meer nemen…
Is trouwens niet zo gezond, geen vlees…dat terzijde, het verzwakt op den duur..
(Vlees kan men trouwen simpel besmetten met iets!)

dus minder gezonde mensen, is ook maar iets dat ik ergens las!
Dus als mensen er achter komen dat vlees virussen verspreid, wat dan?
Gaan we dan massaal  nepvlees eten, dat zelfs nog duurder is dan gewoon vlees…absurd in feite, want de ingredienten kosten zga niets!
Wat zit er allemaal in dat nepvlees?

Het lijkt wel één grote Hollywoodshow …

Trump riep het woord…fake news!

Think about it…wat willen zij…

China did something they shouldn’t do?
Why?
Waarom krijgen zij plots zoveel op hun dak, wie zit daar achter?

-De minst gevaarlijke plaag, de Afrikaanse varkensgriep, houdt al een poosje huis in China. Er is geen vaccin voor deze ‘varkensebola’, zoals het virus ook wel wordt genoemd. De enige remedie is ieder varken te doden. Dat gebeurt dan ook, maar ondanks deze draconische maatregelen verspreidt het virus zich nog steeds, en moet volgens Brett Stuart, president van Global AgriTrends, inmiddels twee derde van alle varkens in China als verloren worden beschouwd.

-Voor mensen levensgevaarlijke vogelgriep opgedoken in China

Ondertussen komt ook de H5N1 vogelgriep weer op. De eerste uitbraak was op een boerderij in Shayoang in de provincie Hunan, ten zuiden van Wuhan. Bijna 18.000 kippen werden inmiddels geruimd. In tegensteling tot de varkensgriep kan de vogelgriep wèl op mensen worden overgedragen. Deze variant is zelfs extreem dodelijk: ongeveer 60% van alle besmette mensen sterft. Inmiddels lijkt H5N1 ook in India te zijn opgedoken.

Mexicaanse griep: 13 doden in één week in Taiwan

Tot overmaat van ramp begint ook H1N1, hier vooral bekend als de Mexicaanse griep, zich opnieuw te verspreiden. H1N1 maakte in 2009-2010 wereldwijd zo’n 18.000 dodelijke slachtoffers. In Taiwan hebben de afgelopen week meer dan 116.000 mensen zich met griepachtige symptomen bij artsen en in ziekenhuizen gemeld. In deze week zijn er 13 mensen aan de Mexicaanse griep overleden. (1)

Lees Xandernieuws

 

 
Komt ineens in me op dat nr,
Als je me nu nog niet kent…

 
China had 1,386 miljard (2017) inwoners…in 2017….
OVERBEVOLKT
 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥