web analytics

Wat als ISIS plotseling voor de deuren van Den Haag staat?

Wat als ISIS plotseling voor de deuren van Den Haag staat?

ISIS
U kent het antwoord van Hennis en haar collega’s bij de NAVO: Met bommenwerpers en ‘drones’. De praktijk wijst al vele jaren uit dat die benadering niet werkt. Sterker nog: Dat terroristische organisaties daardoor juist de overhand krijgen in de gebieden waar ze actief zijn. Ik moet dus wel aannemen dat Hennis en haar collega’s er op uit zijn ISIS een steuntje in de rug te geven. Niet dat ik Hennis hoog heb zitten, en van mening ben dat ze verstand heeft van wat ze doet. Maar zó dom kun je niet zijn.

.:

Maar we botoxen nie eh? Kom zeg
Me lippuh zijn gewoon puur des naturellesssssssss
De geile slaapkamerogen zouden die echt zijn? 🙂 Ow tis een allergie!?

 

Dat de strategie niet werkt, dat weten de Amerikanen wel. Maar ze proberen het onder het vloerkleed te vegen. Eerst twee, en inmiddels tweeënvijftig ‘analisten‘ van de Amerikaanse geheime diensten zijn nu in opstand gekomen tegen die volksverlakkerij. En bedenk dan ook nog even, in de kantlijn, dat een bron van Robert Parry stelt dat de Amerikanen ook weten wie MH-17 uit de lucht heeft geplukt, maar ook dat niet aan de openbaarheid prijs willen geven om ‘politiek moverende redenen‘. Ook daar met welwillende medewerking van ons land.

Natuurlijk weet ik ook dat mensen in de kroeg, of in de kantine, zulke dingen kunnen roepen als: ‘Gewoon een bom erop!‘ Maar wáár op? Syrië, Irak, Yemen, Libië, en noem al die plekken en landen maar op waar we inmiddels met ‘onze‘ F-16’s vele tonnen aan explosieven hebben laten vallen, zijn inmiddels een gatenkaas, waar het bar slecht toeven is. Vandaar dat de mensen die daar voorheen een dak boven hun hoofd hadden dat ze ‘thuis‘ noemden, nu allemaal hierheen komen. Dat is de opzet, zoals ik gisteren liet zien.

Lees ook:   Hongarije: Soevereiniteit respecteren!

Wat precies de motivatie is van Hennis om daaraan mee te willen doen? U mag het mij zeggen. Geldingsdrang? Helemaal gehypnotiseerd door onze Amerikaanse vrienden? Carrière-planning? Perverse wellust bij het zien van dingen die ‘BOEM!‘ zeggen, en het gevoel van macht dat dat genereert? Ik zou het u niet kunnen vertellen. Ik weet alleen dat ze niet ons belang, als Nederlanders, en Europeanen, op het oog heeft, noch dat van de lokale bevolking.

Het mooie van zo’n functie van ‘Minister van Defensie‘ van zo’n klompenkoninkrijk als Nederland, is dat je eigenlijk geen enkele verantwoordelijkheid hebt voor wat je doet. Hennis kan haar mannen op pad sturen, met hun bommenwerpers, maar de instructies krijgen ze van de Amerikanen. Ik herinner mij nog enkele van dat soort ‘detacheringen‘. Als de Nederlanders naderden, gingen de doeken over de schermen, of Amerikanen gingen ervoor staan, terwijl je naar een zijkamertje werd geloodst. Daar kreeg je een heel gewichtige ‘missie‘, waarvan iedereen wist dat het een ‘rondje om de kerk‘ was. Behalve de Nederlanders, die serieus dachten dat ze de Amerikanen mochten helpen. En zich naderhand de schouderklopjes van hun Amerikaanse collega’s lieten welgevallen, omdat ze zo fraai ‘de kerk‘ hadden gerond.

Het kostte dat het barstte, en we hadden een hoop lol op kosten van de belastingbetaler. Maar nuttig was het totaal niet. De enigen die het in hun broek deden voor de Nederlandse Krijgsmacht, waren de parlementariërs in Den Haag, toen er een stel vliegtuigen van de Marine Luchtvaart Dienst een rondje over het ‘Binnenhof‘ maakten, om nóg meer geld af te dwingen voor die ‘ballenbak‘. Met als gevolg dat ze nu in ‘Den Haag‘ gretig de portemonnee trekken om die JSF te kopen, waarvan de ontwerper van de eveneens Amerikaanse F-16 zegt dat een Mig-21 uit de vijftiger jaren nog geen partij is voor dat gebakje. Wat recent ook werd bewezen. En dat kost dan meer dan de complete ‘Deltawerken‘!

Lees ook:   In de val : Jensen

Maar wat heb je nou nodig tegen terroristen die geen luchtmacht en geen radar hebben? De Amerikanen gebruiken trage, met een propellor voortgestuwde, met een radar eenvoudig te traceren ‘drones‘. Mag ik de Cessna T-50 ‘Bamboo Bomber‘ aanbevelen als een betaalbaar alternatief? Kan ook van onverharde banen starten. En hout zie je niet op de radar. Plaatje Kevlar onder de stoelen van de piloten, en in de beplating van de motoren, tegen de kogels uit de kalashnikovs, en klaar ben je!

Alle gekheid op een stokje: Een terreurorganisatie bestrijden met bommenwerpers is ridicuul. En dat weten Hennis en haar mannen ook. Maar ze gaan niet over de strategie. Dus hebben ze een rein geweten. Vinden ze zelf. Als het fout afloopt, zoals in Irak, Afghanistan en Libië, is het niet hún schuld. Zij gooiden alleen maar bommen………..

Nou, in Afghanistan niet. Daar deed Nederland ook mee met grondtroepen. Van die landgenoten waarvan Warren Buffett zegt dat ze slechts geschikt zijn als ‘kanonnenvoer‘, omdat ze niks begrijpen van de ‘moderne markteconomie‘. En verscheidene van die arme drommels kwamen in een kist, of verminkt, of met PTSD terug. En waarvoor? Het land wordt volledig onder de voet gelopen door de ‘Taliban‘, ‘as we speak‘. Ze worden slechts bedreigd door ISIS. En gefeliciteerd, gewaardeerde dames en heren volksvertegenwoordigers! Vele miljarden verdwenen in dat zwarte gat. Vele duizenden Afghanen sneuvelden, samen met ‘onze jongens‘. En nu komen degenen die nog niet dood zijn in wrakke bootjes de Middellandse Zee over, op zoek naar de veiligheid die wij hen, ondanks onze Grote Bek, nooit hebben kunnen bieden.

Lees ook:   EU rolt criminele paardenvleesbende op

Er komt een moment, en dan valt het kwartje. Dan staan die strijders van ISIS ineens in hartje Den Haag. En wordt de vraag gesteld of we onze fonkelnieuwe JSF’s er op af zullen sturen. Gewoon een stel bommen op Den Haag, om een einde te maken aan de belegering van die stad. ‘Collateral damage‘ en massaal vluchtende Hagenaars is een zekerheid. Hennis vanuit haar studeerkamer in het ministerie aan de telefoon, die het ‘Groene Licht‘ moet geven. Wat doet ze? Iemand die wil wedden?

Goed artikeltje!!!!!!!
Goede site ook overigens ik lees er graag!
https://stopdebankiers.eu/wat-als-isis-plotseling-voor-de-deuren-van-den-haag-staat/

Gerelateerde artikelen

Back to top button