web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

IS verklaart oorlog aan Europa

IS verklaart oorlog aan Europa

Islamitische Staat bereidt een invasie van Europa voor via Libië. Dat staat te lezen in een intern document van de terreurgroep.

Nadat IS afgelopen weekend aankondigde ook Europa te zullen veroveren, lijkt hun plan hiertoe reeds grondig te zijn uitgewerkt. Uit een intern document dat onderschept werd door Libische journalisten blijkt dat IS van plan is Europa te laten overstromen door migranten, door de chaos en het geweld in Libië te vergroten. Met die stroom migranten kan ook IS meereizen Europa. “Vanuit Libië varen er dagelijks 500 vluchtelingen naar Malta, Italië en Griekenland dus moeten wij ook in staat zijn om – eventueel vermomd als vluchteling – daar te geraken en er de hel te ontketenen, ” staat te lezen in het IS-document.

Overvloed aan wapentuig

Intussen wint IS in Libië fors aan aanhang. De terreurgroep controleert inmiddels een aantal steden en dorpen langs de kust van de Middellandse Zee. Vanuit daaruit is het slechts enkele honderden kilometer naar Kreta.

In berichten onderschept door de Britse terreurwaakhond Quilliam schetst een vooraanstaande jihadist de voordelen van Libië: het is strategisch gelegen, wordt sinds de revolutie overspoeld met wapentuig en kan als vertrekpunt van tienduizenden vluchtelingen als ideaal platform dienen voor aanvallen op Europese landen en scheepvaartroutes.

Lees ook eens:   Ergerlijk vluchtelingen en Nederlanders

Vijandelijke overname

Zo mogelijk even verontrustend als de dreiging van IS, is de eeuwigdurende lamlendigheid van Europa dat nalaat zijn grenzen beter te bewaken, laat staan militair op te treden in Libië. Dat een grote terroristische groepering met een enorm wapenarsenaal aan de poorten van het Avondland een vijandelijke overname aankondigt is allicht niet belangrijk genoeg.

https://vlaamsbelang.org/nieuws/10993

Ja beste mensen…naïef zijn is ook een vak, zeker voor onze regering…of doen ze dit met opzet?
De standaard media zal dit niet vermelden!
Nog niet…tot de dag aanbreekt dat de hel losbreekt in de EU…
Ik vertrouw het niks, maar dat moge al duidelijk zijn!
Maar ook qua dubbele agenda’s van regeringen all over…zou me ook niets nog verbazen eigenlijk…

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥