web analytics

If You’re Confused Who Your Real Friends Are – WATCH THIS

Ik ken alleen maar de bladeren en de takken…
De wortels zitten ook in je stamboom.
Je familie, stel dat die bestaat uit takken en bladeren, dan heb je weinig roots.
Ik ken geen wortels.
Niet meer dankzij enkele overlijdens in de familie.
Ik had er enkele.
Ik ben nu mijn eigen wortel.
Ik moet wel.
Ik heb daarin geen keus.
Wortels tegenkomen in je leven is moeilijk, eigenlijk bijna onmogelijk.
Maar toch zijn er gezonde mensen die wortels zijn op deze aarde en als je die tegenkomt, moet je hen koesteren!
Wees een wortel en geen tak of blad aub!
Wees een voorbeeld voor de takken en de bladeren!

In recent years I’ve spent more time in my hometown than I’d ever expected. From a very young age I imagined my life elsewhere. Where that would be was uncertain, but it wouldn’t be where I was born. Don’t get me wrong. I come from “The most beautiful city in the U.S.A.,” according to many tourism pamphlets. #cali #california #tree #californialove

“a son asked his dad to invite 100 of his friends to his party. the dad went out and instead of telling them “come to the party tomorrow”, he told all of them “my son is extremely sick, could you guys come over tomorrow to be there for him”. the next day only 5 people came, the son asked the dad where his friends where. the dad told him, these are your real friends.

 

 

Lees ook:   Brand kerncentrale Zaporizja: geen radioactieve straling

Gerelateerde artikelen

Back to top button