24 januari 2021

 

JONGENS VAN 6 EN 11 VERKRACHTEN 2 MEISJES

JONGENS VAN 6 EN 11 VERKRACHTEN 2 MEISJES

Twee jongens van zes en elf jaar worden ervan verdacht twee meisjes van acht en negen te hebben verkracht. De feiten zouden zaterdagnamiddag hebben plaatsgevonden in Boussu (provincie Henegouwen), aldus La Dernière Heure. Het parket van Bergen wilde de informatie niet bevestigen.

Volgens La Dernière Heure moesten de hulpdiensten zaterdagnamiddag tussenkomen voor de mishandeling van twee meisjes door twee jongens. De slachtoffertjes werden overgebracht naar het ziekenhuis. Daar zou gebleken zijn dat de meisjes verwondingen hadden die veroorzaakt konden zijn door een verkrachting.

De krant meldt nog dat de burgemeester van Boussu bevestigd heeft dat de feiten zich hebben voorgedaan en ook verklaarde dat de twee verdachten later samen met hun ouders zullen worden ondervraagd. Het parket van Bergen wilde niet communiceren over de zaak.

https://nieuws.vtm.be/binnenland/148827-jongens-van-6-en-11-verkrachten-2-meisjes

WATTTTT???
Kom op zeg, op die leeftijd besef je dat toch niet eens?
Vroeger noemde men dit gewoon “doktertje spelen” en zonder drama, dat was de ontdekkingreis richting het opgroeien!
En néé dat moest geen spuitgaten uitlopen, maar verkrachting vind ik wel overdreven!
Hoe kan een jochie van 6 nu iets met dat slurfje uitrichten?
Kan toch helemaal niet en volgens mij van 11 ook nog niet?
Ik heb echt geen idee!!!! Vind het niet oké dat kids op die leeftijd daar al zo mee bezig zijn! Mocht er al sprake zijn van verkrachting!

Lees ook:   Fransman verkracht studente in trein, passagiers kijken toe

Gerelateerde berichten