web analytics
11:11 Dubbele getallen
Energetica, entiteiten, geestenParanormaalSpiritueel

Hoe laurierblaadjes verbranden voor een diepe energetische reiniging?

ec83228eca14037f6be1b09a2dccf271 AnGel-WinGs.nl

Zuiver je huis van negatieve energie en of entiteiten. Gebruik hiervoor laurierblaadjes die je verbrand op een schoteltje bv.
Ga zo je huis door van boven naar beneden.

—–

Als je op zoek bent naar een grondige energetische reiniging en je leven compleet wilt veranderen, dan is het verbranden van laurierblaadjes het ritueel dat je NU moet uitvoeren!

Toen we dachten dat we alle voordelen en mystieke betekenissen kenden die in de bladeren verborgen zitten, verrassen deze krachtige plant en Feng Shui ons opnieuw met nog een remedie, die garandeert dat we jaloezie en slechte gevoelens onmiddellijk zullen elimineren.

Waarom is het goed om laurierblaadjes te verbranden?
Laurier is altijd beschouwd als een overvloed- en succesverbeteraar, ideaal om de weg te effenen. Naast de rituelen om geld aan te trekken , raadt Feng Shui echter ook aan om de bladeren als wierook te gebruiken om de omgeving te reinigen van negatieve energieën die onze plannen kunnen verstoren en frustreren.

 

Dankzij het ontspannende en sterke aroma dat de plant afgeeft, werkt het verbranden van de bladeren als een natuurlijk ontspannend middel dat stress elimineert, hoofdpijn verlicht en helpt om veel sneller in slaap te vallen.

Hoe laurierblaadjes verbranden?
Plaats in een keramische kom een ​​houtskool en daarop drie laurierblaadjes. Zodra de houtskool is aangestoken en de bladeren beginnen te branden, doorloop je elke ruimte van je huis van achteren naar voren, dat wil zeggen eindigend bij de voordeur. Stop op elke hoek en draai de kom daar drie keer met de klok mee.

Lees ook:   Schokkend, ziel verlaat lichaam

Zodra je klaar bent met rennen, plaats je de kom achter de voordeur om het branden te beëindigen. LET OP: Zowel de badkamer als de ramen moeten gesloten blijven; aan het einde kun je ze openen om te ventileren.

Wat is de betekenis van de laurier voor Feng Shui?
Binnen Feng Shui is de laurier één van de krachtigste planten op energetisch en spiritueel vlak. Het is een onfeilbare remedie om van de economische neergang af te komen , ons geluk te vergroten en het milieu te harmoniseren.

De laurier in Feng Shui heeft eigenschappen van fortuin en bescherming.

Kortom, de laurier is de geluksbrenger die we allemaal nodig hebben in ons leven

5844c7d1a8622db9a92296ed893afda3 AnGel-WinGs.nl

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien