web analytics
11:11 Dubbele getallen
Energetica, entiteiten, geestenSpiritueel

Waar moet je de rozemarijn plaatsen om overvloed, geld en liefde aan te trekken?

Zo kun je profiteren van de kracht die verborgen zit in rozemarijnblaadjes…

carrouselafbeelding 0

Rozemarijn is een van de meest effectieve planten die we in huis moeten hebben om overvloed, succes, geld en liefde in ons leven aan te trekken .

Rozemarijn, ook bekend als kompas, zeedauw of kabouterblad, wordt veel gebruikt in de gastronomie vanwege zijn doordringende aroma. Het wordt gekenmerkt door het hebben van dunne donkergroene bladeren, met eindeloze bevoegdheden om de economische neergang te beëindigen.

Hoe beschermt rozemarijn je tegen slechte energie?

Het wordt beschouwd als een heilige plant die zuiverende eigenschappen heeft. In verschillende culturen en religies, zoals islamitisch en katholiek, is rozemarijn altijd aanwezig geweest als symbool van bescherming . De opbeurende en revitaliserende geur is gebruikt om heilige ruimtes te reinigen en lichaam en geest te zuiveren.

Er wordt aangenomen dat rozemarijn het vermogen heeft om negatieve energieën te verdrijven en een gevoel van spirituele reiniging en vernieuwing te bevorderen.

Waar moet je de rozemarijn plaatsen om overvloed te beschermen en te brengen?

342e9952d6cd221a543a92c85820706a AnGel-WinGs.nl

Deuren en ramen

Omdat ramen en deuren een constante energiestroom hebben, zal het plaatsen van een takje verse rozemarijn in een nabijgelegen ruimte helpen afgunst en slechte gevoelens te blokkeren, terwijl het helpt om de energie te vernieuwen.

Lees ook eens:  Oorzaak van psychische aandoeningen is demonische bezetenheid

De werk- of studieruimte

Als je thuis een werk- of studeerruimte hebt, zet dan een pot rozemarijn naast je bureau om de concentratie te verbeteren en nieuwe kansen op succes aan te trekken.

Keuken

Omdat de keuken wordt beschouwd als het hart van het huis, is het een bijzonder strategische plek om rozemarijn te plaatsen en ons huis te beschermen. Of je nu een vaas of pot met rozemarijn op de bar, middenstuk of bij de kachel plaatst om voorspoed aan te trekken.

Hoe rozemarijn te gebruiken om geluk aan te trekken?

17afeec14c31db57df48e7b45992cf1d AnGel-WinGs.nl
Rozemarijnritueel voor de gezondheid
Doe een beetje etherische olie van rozemarijn in een diffuser of bereid een rozemarijninfusie , die je op je bed of in je kamer spuit voordat je gaat slapen. Je zult zien dat het je beste bondgenoot zal worden om een ​​einde te maken aan slapeloosheid!

Rozemarijnritueel voor overvloed

Een van de meest effectieve natuurlijke remedies om een ​​einde te maken aan de economische neergang is het bekende wijnruit-, basilicum- en rozemarijnbad .

Om dit te doen, moet je een aftreksel bereiden dat deze drie ingrediënten vermengt, om het later tijdens het bad op je huid en haar aan te brengen, het 20 minuten te laten rusten voordat je het afspoelt met warm water en je zult zien hoe snel het geluk begint te spelen in jouw voordeel.

Lees ook eens:  8 Dingen Die Meestal Van Invloed Zijn Op Spiritueel Begaafde Mensen:

rozemarijnritueel voor liefde

Deze plant kan je ook helpen je relatie als koppel te verbeteren. Je kunt ervoor kiezen om een ​​paar takken te verbranden en deze in een wierook of wierook te plaatsen om de omgeving te zuiveren en de energieën in balans te brengen.

1b15cb03c13f3a54becde95256840ed0 AnGel-WinGs.nl

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥