web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Boswachters vinden dieren die in alarmerende snelheden sterven in parken in Ohio na treinontsporing in Oost-Palestina

Hoewel de gouverneur van Ohio  , Mike DeWine , de  Environmental Protection Agency en lokale functionarissen de inwoners van Ohio blijven  verzekeren  dat recente luchtmonitoring en watermonstertests geen problemen hebben aangetoond met de luchtkwaliteit of de waterkwaliteit in de gemeentelijke watervoorziening van Oost-Palestina, na de catastrofale treinontsporing  in  februari Ten derde hebben bosbouwers ontdekt dat dieren in een alarmerend tempo sterven.

Een bron vertelde  The Ohio Star dat  haar man, natuurbioloog en adviseur voor de  federale bosbouw , zowel zondag als maandag honderden telefoontjes ontving van collega’s die zeiden dat boswachters honderden dode dieren hebben gevonden in de parken van Ohio.

Verschillende laboratoria in het hele land hebben exemplaren ontvangen van hele nertsen, herten, elanden, wormen en levers van dergelijke dieren en ze vinden toxiciteiten die buiten de hitlijsten vallen, zei ze.

“Deze zeer giftige niveaus zijn de exacte chemicaliën die zijn vrijgegeven uit Oost-Palestina. Wayne National Forest en Shawnee State Forest in Ohio liggen stroomafwaarts van Oost-Palestina en zijn twee parken waar monsters vandaan komen”, vertelde ze aan  The Star .

Lees het volledige artikel op The Ohio Star .

Lees ook:   De bloem en de bij
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥