web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & Psyche

Moeder brengt kind naar Covid-testsite in kofferbak

Een middelbare schoollerares wordt beschuldigd van het in gevaar brengen van haar kind nadat ze drastische maatregelen heeft genomen om te voorkomen dat haar zoon het coronavirus oploopt

De politie van Texas is op zoek naar een leraar Engels op een middelbare school nadat ze haar Covid-19-positieve kind in een kofferbak zou hebben opgesloten om blootstelling op weg naar een testfaciliteit te beperken.

Een arrestatiebevel voor het in gevaar brengen van kinderen werd vrijdag uitgevaardigd voor Sarah Beam, 42, nadat haar 13-jarige zoon deze week werd ontdekt in de kofferbak van het Pridgeon Stadium Covid-19-testcentrum in Houston.

Bevin Gordon, de directeur van de gezondheidsdiensten van het lokale onafhankelijke schooldistrict, nam naar verluidt contact op met de politie nadat “ze zag hoe Beam de kofferbak ontgrendelde en ontdekte dat de 13-jarige met zijn gezicht naar beneden  lag.” 😮

Gerechtelijke documenten beweren dat Beam het reisarrangement verdedigde door te stellen dat het kind in de kofferbak zat om “te voorkomen dat ze zou worden blootgesteld aan mogelijke COVID”.

Nadat Gordon contact had opgenomen met de autoriteiten en terugkeerde naar de auto, was het kind echter van de kofferbak naar de achterbank van het voertuig verhuisd, maar het incident werd vastgelegd op bewakingscamera’s. Beam, die werkt als lerares Engels op een middelbare school in het schooldistrict, is met administratief verlof geplaatst.

Bron

Knettergek geworden!

Lees ook:   Vitamine C & D - tegen o.a. coronavirus
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥