web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Wereldoorlog C the Big Picture in 90 minuten…

Pathé Tuchinscki Amsterdam was “the place to be” voor iedereen die meer wil weten over de “Big Picture”. Een 1,5 uur durende documentaire van Nederlandse bodem ging voor een select gezelschap in première in de vorm van een sneak preview, omlijst door een kleurrijk programma, gepresenteerd door televisiepresentator Flavio Pasquino.

de makers

Producer Jean-Jacques van Bemmel (Docsfair) en regisseur Belgin Inal waren tot het laatste moment bezig de film af te werken. Belgin had het zelfs zo druk dat ze tot de avond zelf geen tijd had voor interviews of pers. Gelukkig kregen we de getalenteerde filmmaker nog voor de camera, want Sietske was volhardend met de cameraschuwe filmmaker. We spraken Jean-Jacques al uitgebreid in aanloop naar de sneak preview en het interview met hem is HIER te zien.

Evenwichtig verhaal

Het bijzondere aan de documentaire is misschien wel dat het geen antivaxx-film is en eigenlijk een heel uitgebalanceerd verhaal. Zowel voor- als tegenstanders van het beleid en de vaccinatiestrategie kwamen aan het woord, waardoor de film toegankelijk werd voor een breed publiek. Een aanrader om te kijken met iemand die jouw mening niet deelt.

Donaties

De makers hebben de kosten voor de film zelf voorgeschoten en hebben daarmee een flink risico genomen. Dat is moedig en daarom willen we er alles aan doen om hun schade te beperken. Wij steunen dit project 100% en hopen dat u een kleine bijdrage kunt missen om er het beste van te maken. Want deze mensen moeten dit kunnen blijven doen en hun moed moet beloond worden. Dit is de link naar hun donatiepagina https://docsfair.nl/full-movie-world-war-c-blckbx

Lees ook:   Hoe transgenders overleven!

Première Wereldoorlog C, de Big Picture in 90 minuten…

Pathé Tuchinscki Amsterdam was “the place to be” voor iedereen die meer wil begrijpen van de “Big Picture”. Een 1,5 uur documentaire van Nederlandse bodem ging voor een select gezelschap in première in de vorm van de sneak preview, omlijst door een kleurrijk programma, dat gehost werd door programmamaker Flavio Pasquino. Sietske Bergsma ging op pad met een cameraman om een ​​mooie impressie te maken van de avond. Er wordt hard gewerkt aan de montage van de sneak preview dus heb nog even geduld…binnenkort is ie te zien.

De makers

Producent Jean-Jacques van Bemmel (Docsfair) en regisseuse Belgin Inal waren tot het laatste moment nog druk met de afwerking van de film. Belgin was zelfs zo druk dat ze geen tijd had voor interviews van pers tot op de avond zelf. Gelukkig kregen we de getalenteerde cineast wel nog voor de camera want Sietske was volhoudend door de cameraschuwe filmmaker. Jean-Jacques spraken we al uitgebreid in aanloop naar de sneak preview en het interview met hem is hier te zien. https://www.blckbx.tv/videos/we-leven-in-een-oorlog

Bijzondere gasten

Er was een select gezelschap aanwezig en dat had alles te maken met de beperkingen die de overheid heeft opgelegd aan zalen en bioscopen. Slechts 40 man binnen in zaal 2 en dat oogde dus best een beetje leeg maar de pret was er niet minder om. Met een club aan artsen, politici, burgerbelangenorganisaties en politici kon de 1,5 uur in alle rust worden bekeken. Naast bekende mensen uit het kritische debat zoals Wybren van Haga, Gideon van Meieren, Bob de Wit en Jan Huurman gebruikt de makers er ook in om vers vloed toe te voegen aan de film. Diverse mensen uit het Redteam waren te zien en ook Twan Houben was een verrassing. Laatstgenoemde gaf een boeiende interpretatie tav het roemruchte boek van Prof.dr. Klaus Schwab dat gaat over de Great Reset.

Lees ook:   Kosten Reintegratie trajecten!!

Evenwichtig verhaal

Wat waarschijnlijk het meest bijzondere aan de docu is, is dat het geen antivaxx film is en eigenlijk een heel evenwichtig verhaal. Zowel voor- en buitenkants van het beleid en de vaccinatiestrategie kwamen aan het woord en daarmee is de film toegankelijk tot een breed publiek. Een echte aanrader dus om samen met iemand te kijken die jouw mening niet deelt.

Donaties

De makers hebben de kosten voor de film zelf voorgeschoten en hebben daarmee een risico genomen. Dat is moedig en daarom willen wij er alles aan doen hun schade te veroorzaken. Wij ondersteunen dit project voor 100% en hopen dat jij een kleine bijdrage kunt missen om de pot te spekken. Want deze mensen moeten kunnen blijven doen en hun moed mag best worden ondersteund. Dit is de link naar hun donatiepagina.
https://docsfair.nl/full-movie-world-war-c-blckbx

Ondertitels

De docu heeft nog geen ondertitels. De producent is druk aan de slag om de film in zo veel mogelijk talen beschikbaar te maken dus zodra de Engelse subs er zijn, laten we dat weten.

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter –  https://twitter.com/blckbxnews

Telegram –  https://t.me/blckbxtv

Facebook –  https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram –  https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, wat dan ook…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via  https://blckbx.tv/doneren

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien