web analytics

Ozonbehandelingen OMGEKEERDE stolling van bloedcellen veroorzaakt door covid-vaccins

Een van de grootste problemen die tot nu toe zijn waargenomen met betrekking tot Wuhan coronavirus (Covid-19) “vaccins” is het feit dat ze bij sommige mensen ernstige bloedstolling en “klontering” veroorzaken. Het goede nieuws is dat er een manier is om deze cardiovasculaire schade te bestrijden met behulp van ozontherapie.

Dr. Thomas E. Levy, MD, JD, heeft onlangs een artikel gepubliceerd bij de Orthomolecular Medicine News Service (OMNS) waarin wordt uitgelegd hoe ozonbehandelingen in staat zijn om ” het spike-eiwit ” dat door de prikken wordt geïntroduceerd, te annuleren . Het visuele bewijs dat hij presenteert  is werkelijk verbluffend:

 

Of het waar is geen idee…maar wie weet.

Lees verder via de bron

https://www.naturalnews.com/2021-11-04-ozone-reverses-blood-clotting-lumping-covid-vaccines.html

Lees ook:   “Corona dient er alleen toe opdat we straks allemaal microchips ingeplant krijgen”: de ''complottheorie'' van ex-toptennisser Marat Safin

Gerelateerde artikelen

Back to top button