web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsycheMysteriePolitiek-Elite

Aarde in de lucht verschijnsel boven Sacramento!

Inter-dimensional Vortex Briefly Appears Above Sacramento from The Nevada County Scooper on Vimeo.

Dusss…dat kan men ook al! Blue beam…
Straks doen ze een Niboeroetje…of aliens of ufo’s, Jezus in de lucht op een wolk, Maria!
De mogelijkheden zijn eindeloos om de mensheid te bedotten men ziet het met eigen ogen immers????

De verklaring…?

Sacramento, CA – Inwoners in Californië waren doodsbang en met stomheid geslagen toen zij, bij wat leek op een replica van de aarde verscheen in de lucht. Volgens ooggetuigen, om ongeveer 9:37 vanmorgen was er een briljante flits in de lucht boven de straten van Oost-Sacramento, gevolgd door wat leek, op een grote replica van de aarde en deze draaide op een buitengewone snelheid.

“Ik was aan het wandelen met mijn hond rond 09:30 toen was er plots een grote flits in de lucht”, vertelde een inwoner van Sacramento, Mattie Gabaldon, die haar mobiele telefoon nam om de anomalie te filmen. “Het was echt helder en om eerlijk te zijn, ik dacht dat het een nucleaire bom of zoiets was. Maar toen keek ik op, en ik kon niet geloven wat ik zag. Het was de aarde draaiend op een ongelooflijke snelheid. Het duurde een paar minuten en dan was het plotseling verdwenen.”

De politie heeft al verschillende meldingen over deze aarde anomalie, zoals het momenteel wordt genoemd, ontvangen.

 

“Wat we kunnen zien, is een invasie van een alternatieve dimensie in de onze.” Zei Dr Aldrich tijdens een telefonisch interview. “Dus dat is het deel, wat het moeilijkste is voor mensen om te begrijpen. En ik weet dat ik zelf een moeilijke tijd had om vat te krijgen op dit fenomeen, maar de wiskunde blijft me hetzelfde vertellen: we leven in een multi-dimensionale wereld. Vanuit ons perspectief lijkt het belachelijk om zo’n theorie te beweren, maar na zorgvuldige bestudering van de gegevens, samen met mijn analyse, is dit het antwoord.”

Geen gewonden werden gemeld door dit vreemde fenomeen. De politie is nog steeds bezig met het verzamelen van rapporten over dit verschijnsel.

Lees ook:   Donor registratie t.a.v Mw. Dijkstra

CERN zal idem dimensies kunnen openen…wie weet heeft het daar ook nog mee te maken.
Bizar is het zeker.

Griezelig ook.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken