web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Bill Gates financiert de ontbossing van 70 miljoen hectare… om de opwarming van de aarde te verminderen

Bill Gates. en andere investeerders hopen dat ze kunnen helpen de kooldioxide in de lucht te verminderen door bomen om te hakken en te begraven .

 

Kodama heeft ruim 6 miljoen dollar opgehaald bij het klimaatfonds van Bill Gates en andere investeerders

De de Californische startup Kodama Systems , die van plan is om de komende tien jaar 70 miljoen hectare bos te kappen , voornamelijk in het westen van de Verenigde Staten.

Nadat hij de bomen heeft gekapt, is Kodama van plan ze vervolgens te begraven… allemaal in naam van het terugdringen van de opwarming van de aarde… naar verluidt.

Expose-nieuwsberichten : De “opwarming van de aarde” is echter een oplichterij om de rijken in staat te stellen rijker te worden, en de echte reden voor de vernietiging van bossen is het binnenhalen van verkoopbare koolstofcompensaties.

De koolstofcyclus

De volgende tekst in dit gedeelte is afkomstig uit de encyclopedie van National Geographic , bedoeld voor kinderen van 10 tot 13 jaar.

Koolstof is in een constante staat van beweging van plaats naar plaats. Het wordt opgeslagen in zogenaamde reservoirs en beweegt zich tussen deze reservoirs door middel van een verscheidenheid aan processen, waaronder fotosynthese, het verbranden van fossiele brandstoffen en het eenvoudigweg vrijgeven van adem uit de longen. De beweging van koolstof van reservoir naar reservoir staat bekend als de koolstofcyclus.

Koolstof kan worden opgeslagen in verschillende reservoirs, waaronder planten en dieren, en daarom worden ze beschouwd als koolstoflevensvormen. Koolstof wordt door planten gebruikt om bladeren en stengels te bouwen, die vervolgens door dieren worden verteerd en gebruikt voor celgroei.

Lees ook eens:  Studenten word wakker

In de atmosfeer wordt koolstof opgeslagen in de vorm van gassen, zoals koolstofdioxide. Het wordt ook opgeslagen in de oceanen en wordt opgevangen door vele soorten mariene organismen. Sommige organismen, zoals mosselen of koraal, gebruiken de koolstof om schelpen en skeletten te vormen.

Het grootste deel van de koolstof op de planeet zit in gesteenten, mineralen en ander sediment dat onder het oppervlak van de planeet ligt begraven.

Omdat de aarde een gesloten systeem is, verandert de hoeveelheid koolstof op de planeet nooit.

De koolstofcyclus is essentieel voor het leven op aarde. De natuur heeft de neiging het koolstofniveau in evenwicht te houden, wat betekent dat de hoeveelheid koolstof die op natuurlijke wijze vrijkomt uit reservoirs gelijk is aan de hoeveelheid die op natuurlijke wijze door reservoirs wordt opgenomen. Door deze koolstofbalans in stand te houden, kan de planeet gastvrij blijven voor het leven. 

Lees meer: ​​De koolstofcyclus voor groep 5-8 , Encyclopedische inzending, National Geographic

Antropogene klimaatverandering is fraude

De National Geographic Encyclopaedic Entry hierboven eindigt met de zin: “Wetenschappers geloven dat mensen dit [koolstof]evenwicht hebben verstoord door het verbranden van fossiele brandstoffen, waardoor meer koolstof aan de atmosfeer is toegevoegd dan normaal en tot klimaatverandering en de opwarming van de aarde heeft geleid.” 

National Geographic moet verwijzen naar door bedrijven gefinancierde wetenschappers of wetenschappers in dienst van bedrijven. Zoals we in het volgende gedeelte zullen zien, onthullen wetenschappers die zich werkelijk zorgen maken over de planeet en het leven dat zij ondersteunt de feiten.

Lees ook eens:  Als jij je eenzaam voelt?

Antropogene of door de mens veroorzaakte klimaatverandering is fraude en het is vanaf het begin al bekend dat dit fraude is. Dit werd in 2009 aantoonbaar aan de wereld onthuld met de publicatie van gelekte e-mails genaamd Climategate . 

Terwijl we naar het volgende gedeelte gaan, is het ook de moeite waard om aandacht te schenken aan een opzienbarend artikel uit 2013, gepubliceerd door Forbes , waarin citaten van klimaatalarmisten werden gebruikt om de waarheid over de klimaatveranderingsagenda te onthullen. Het artikel had de toepasselijke titel: ‘ In hun eigen woorden: klimaatalarmisten ontmaskeren hun ‘wetenschap’ .’

Bill Gates heeft plannen om bomen te kappen

Eind juli kreeg Forbes de taak om Gates’ nieuwste plan om de natuurlijke wereld te vernietigen en te kapitaliseren in naam van de “klimaatverandering” te promoten in een artikel met de titel: ‘ Bossen omhakken om de planeet te redden? Misschien niet zo gek als het klinkt ‘. Ja, het is zo gek als het klinkt.

Forbes was tenminste eerlijk genoeg om te benadrukken waarom het artikel in de drophead werd gepubliceerd: “Bill Gates en andere investeerders wedden dat Kodama Systems de kooldioxide in de lucht kan verminderen door bomen om te hakken en te begraven. Als Uncle Sam nu ook maar meedeed aan belastingvoordelen .’

De laatste zin geeft een idee van waar deze nieuwste zwendel over gaat: geld. Laten we eens kijken wat het artikel te zeggen heeft en hoe Forbes manipuleert en ronduit liegt om het idee te verkopen dat Gates en andere investeerders dit doen voor het welzijn van de planeet.

Lees ook eens:  Koopkrachtstijging Lubach

Het is nog niet zo lang geleden dat Forbes koolstof koppelt aan de handel in koolstofkredieten en koolstofcompensaties:

Ja, het conventionele idee is om bomen te planten om kooldioxide uit de lucht op te nemen en vervolgens kredieten te verkopen aan bedrijven, eigenaren van privéjets en anderen die hun uitstoot moeten of willen compenseren. Maar wetenschappers zeggen dat het begraven van bomen ook de opwarming van de aarde kan verminderen – vooral als die bomen anders zouden verbranden of rotten, waardoor hun opgeslagen koolstof in de lucht zou worden uitgestoten. Bossen kappen om de planeet te redden? Misschien niet zo gek als het klinkt , Forbes, 28 juli 2023

Bomen ‘spugen’ koolstof de lucht in. Echt? Het is schaamteloze propaganda.

Bron


Hij weet niet eens of dit gaat helpen…

We hebben de bomen nodig voor zuurstof op aarde, straks hebben we niet genoeg zuurstof meer en dan? Sommige mensen zouden niet teveel geld moeten hebben in hun levens!

Daar is Bill Gates er 1 van.

Ze hebben hier 3 jaar geleden al enorm veel bomen gekapt in heel ons land…

 

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥