web analytics

Stop aanhoudende hoest bij kinderen en volwassenen, nu! moeders, jullie zullen me dankbaar zijn

Dat is beter dan een ibruprofennetje… (Heel slecht helemaal voor kinderen!!!!!!)

Een recept voor thee die hoest stopt en helpt bij verkoudheid en griep. Een natuurlijke manier om de immuniteit te versterken, verkoudheids- en griepsymptomen, keelpijn te verlichten en aanhoudende hoest te stoppen.

Gember, citroen, sinaasappel, rozemarijn, anijs en honing zijn de perfecte combinatie tegen infectie, virussen en griep.

Dit theerecept is een natuurlijk antibioticum dat helpt bij bronchitis, purulente angina, laryngitis. Het is een natuurlijk slijmoplossend middel. Het zal u helpen slijm en secreties uit de keel en longen te verwijderen.

Lees ook:   Giftig blauwe mondkapjes

Gerelateerde artikelen

Back to top button