web analytics

Studie: Virgin Coconut Oil beschermt neuronale schade en mortaliteit na een beroerte

Onderzoekers uit Japan en de Filipijnen hebben zojuist een nieuwe studie gepubliceerd over “beroertegevoelige” hypertensieve ratten die aangeven dat Virgin Coconut Oil neuronale schade en sterfgevallen als gevolg van beroertes kan helpen voorkomen.

Gezien het feit dat we een verbazingwekkende toename van 100.000% hebben gezien in het aantal geregistreerde beroertes in VAERS ( Vaccine Adverse Events Reporting System ) na COVID-19-vaccins, is dit goed nieuws voor diegenen die de effecten van COVID-19-vaccins willen minimaliseren of ongedaan maken. Zien:

Een natie met hersenbeschadiging: neurologische ziekten exploderen in 2021 na COVID-19-vaccins – 100.000% + toename van beroertes

Abstract

Beroerte is consequent een van de top tien oorzaken van morbiditeit en mortaliteit wereldwijd, waarvan de uitkomsten nogal variabel zijn, waardoor casusspecifiek beheer noodzakelijk is. Profylactische diëten vóór het begin van een beroerte zijn geïmpliceerd om te werken. In dit onderzoek werden de effecten van virgin kokosolie (VCO) op beroerte geëvalueerd met behulp van een stroke-prone spontane hypertensive rat (SHRSP) model. 

Acht weken oude SHRSP’s werden onderworpen aan de herhaalde orale toediening (5 ml/kg/dag) van 1% Tween 80 (groep A) of VCO (groep B). Een vroeg begin van een beroerte werd waargenomen als gevolg van hypertensie die verergerde door ad libitum toediening van 1% NaCl in water. 

De volgende gegevens werden verzameld: de dagen tot het optreden van een beroerte, het overlevingspercentage tot het dier stierf en de bloeddruk (BP) om de twee weken met behulp van de staartmanchetmethode. Na necropsie, de organen werden geoogst en de hersenen werden verwerkt voor een routinematige histopathologische analyse. VCO vertraagde de incidentie ervan en verlengde hun overleving.

Lees ook:   Wil je ook een kapsel uit de 18e eeuw?

 Vergeleken met groep A vertoonde groep B vier weken na aanvang van de VCO-behandeling een significant verlaagde bloeddruk met 20 mmHg. Ten slotte toonde de histopathologie van de hersenen aan dat de structureel beschadigde gebieden kleiner waren in groep B dan in groep A. De VCO zou beschermende effecten op de hersenen kunnen hebben vóór en zelfs na het optreden van een beroerte.

Lees de volledige studie .

Gerelateerde artikelen

Back to top button