web analytics

Dit toont CORRUPTIE op het hoogste niveau terwijl nieuwe Twitter-bestanden vallen

De tweede dump van Twitter-bestanden is vertraagd na een schokkende onthulling over de eerste. Het gaat om informatie die de nieuwe eigenaar Elon Musk beloofde en laat zien hoe Twitter in het verleden inhoud heeft gecensureerd.

Dinsdag legde journalist Matt Taibbi het als volgt uit: nadat de eerste ronde van Twitter-bestanden ons liet zien hoe leidinggevenden binnen Twitter het verhaal over Hunter Biden vóór de verkiezingen van 2020 hadden gecensureerd, werd ontdekt dat de documenten die aan de onderzoeksjournalisten waren verstrekt, waren gefilterd.

Gefilterd door wie? Plaatsvervangend algemeen raadsman van Twitter en voormalig algemeen raadsman van de FBI Jim Baker. Toen Musk dit ontdekte, ontsloeg hij Baker.

Lees ook:   Redding van de banken in 2007 en de bezuinigingen

Gerelateerde artikelen

Back to top button