web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkPolitiek-Elite

Studie onthult dat wegwerpmaskers vier keer de aanvaardbare blootstellingsniveaus aan kankerverwekkende stoffen bevatten

Nou ze hebben niet zo het beste met ons allen voor blijkbaar…dat over de hele wereld men dit aangeprezen heeft tijdens de covid days!
Covid jaren zelfs!

Blij dat ik anti draagster was!

-Een recente studie bevestigde dat wegwerpmaskers gevaarlijke niveaus van het kankerverwekkende titaniumdioxide (TiO2) afgeven.

De maskers waren vereist door Dr. Fauci en zijn trawanten tijdens de COVID-pandemie.

Uit het onderzoek bleek dat de TiO2-niveaus het aanvaardbare blootstellingsniveau vier keer of meer overschreden.

Hier is het rapport van de NIH National Library of Medicine :

Hoewel titaandioxide (TiO2) bij inademing vermoedelijk kankerverwekkend is voor de mens, werden TiO2-(nano)deeltjes van vezelkwaliteit aangetoond in synthetische textielvezels van gezichtsmaskers die bedoeld zijn voor het grote publiek.

STEM-EDX-analyse op secties van een verscheidenheid aan gezichtsmaskers voor eenmalig gebruik en herbruikbare gezichtsmaskers visualiseerde geagglomereerde bijna bolvormige TiO2-deeltjes in niet-geweven stoffen, polyester, polyamide en bicomponentvezels. De mediane grootte van de samenstellende deeltjes varieerde van 89 tot 184 nm, wat een belangrijke fractie van nanodeeltjes (< 100 nm) impliceert. De totale TiO2-massa bepaald door ICP-OES varieerde van 791 tot 152.345 µg per masker. De geschatte TiO2-massa aan het vezeloppervlak varieerde van 17 tot 4394 µg en overschreed systematisch het aanvaardbare niveau van blootstelling aan TiO2 door inademing (3,6 µg), bepaald op basis van een scenario waarin intensief gezichtsmaskers worden gedragen.Er zijn geen aannames gedaan over de waarschijnlijkheid van het vrijkomen van TiO2-deeltjes zelf, aangezien directe meting van het vrijkomen en de opname door inademing bij het dragen van gezichtsmaskers niet kon worden beoordeeld. Het belang van het dragen van gezichtsmaskers tegen COVID-19 staat buiten kijf. Toch vragen deze resultaten om diepgaand onderzoek naar (nano)technologietoepassingen in textiel om mogelijke toekomstige gevolgen van een slecht gereguleerd gebruik te voorkomen en om wettelijke normen te implementeren die de hoeveelheid TiO2-deeltjes uitfaseren of beperken, in navolging van de veiligheidsrichtlijnen. ontwerp principe.

En wie zijn verantwoordelijk!????

Lees ook:   Rusland wil Herderpup aan Parijs geven

Denk erom dat ze hun karma nog wel gaan krijgen.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken