web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Pokken: dreiging of valse vlag? Een veelzeggende tijdlijn

Op 16 november 2021 werd gemeld dat 15 injectieflacons met pokken (variola) werden gevonden in Merck’s North Wales, PA-laboratorium in een vriezer. Terwijl veel mensen in paniek raken over het feit dat pokken worden gebruikt als een biologisch wapen om Amerikanen los te laten, zoals Bill Gates een paar weken geleden suggereerde, is de echte vraag – zijn er echt flesjes gevonden, of is dit om paniek te veroorzaken, een ander slush-fonds overhevelen , en mogelijk voorbereiden op een toekomstige valse vlaggebeurtenis als een ander dekmantelverhaal om het menselijke slavernijsysteem (Die is er toch al?) te bouwen waar de globalisten zo naar verlangen?

Of dit nu een dreigende valse vlag is of een toekomstige gebeurtenis die ze willen uitrollen, de onderstaande tijdlijn schetst een zeer interessant beeld, vooral het feit dat de FDA verschillende recente goedkeuringen heeft gekregen van zowel vaccins als medicamenteuze behandelingen voor pokken onder het mom van ” bioterrorisme”, en blijft de pokkenvaccins toevoegen aan zijn strategische nationale voorraad. Bovendien is dit niet de eerste keer dat pokkenflesjes naar verluidt buiten de CDC werden gevonden. Het gebeurde vermoedelijk in 2014, toen ze 6 flesjes in een kartonnen doos vonden, opgeborgen in een koelcel bij de NIH. Hebben deze laboratoria ermee geëxperimenteerd, of zijn er echt flesjes op deze locaties gevonden?

Er zijn naar verluidt slechts twee locaties in de wereld waar het pokkenvirus wordt gehuisvest, de ene is de CDC en de andere is het Russische staatsonderzoekscentrum voor virologie en biotechnologie, ook bekend als het Vectorinstituut, in de buurt van Novosibirsk in Siberië.

Tijdlijn van belangrijke gebeurtenissen met betrekking tot pokken

22-23 juni 2001
Gesimuleerde geheime pokkenaanval genaamd “Dark Winter”

Het Center for Strategic and International Studies (CSIS), Johns Hopkins Center for Civilian Biodefense Studies, Analytic Services, Inc. (ANSER) ontwierp en startte een oefening met voormalige hoge functionarissen om te reageren op een bioterroristische pokkenaanval op Amerikaanse burgers, en generaal Dennis Reimer van het Memorial Institute for the Prevention of Terrorism (MIPT) financierde ‘Dark Winter’.

In november 2020 waarschuwde Joe Biden voor een “zeer donkere winter”, met betrekking tot de toename van Covid-gevallen, en op 15 januari 2021 verklaarde hij “we blijven in een zeer donkere winter”.

4 september 2007
De FDA heeft het ACAM2000 pokkenvaccin van Sanofi Pastuer Biologics Co. goedgekeurd .

Het FDA-persbericht bevat de volgende verklaringen:

“Totdat ACAM2000 een vergunning kreeg, was Dryvax, vervaardigd door Wyeth Laboratories, Inc., het enige vaccin dat door de FDA werd goedgekeurd. De routinematige vaccinatie van het Amerikaanse publiek werd in 1972 stopgezet nadat de ziekte in de Verenigde Staten was uitgeroeid. Pokken heeft echter het potentieel om opzettelijk als wapen door terroristen te worden gebruikt. Een groot deel van de bevolking heeft geen immuniteit en het sterftecijfer zou meer dan 25% kunnen bedragen als de pokken als bioterroristisch wapen zouden worden ingezet.

Beide vaccins zijn afgeleid van de vacciniastam van de New York City Board of Health, maar Dryvax werd op de huid van kalveren gekweekt en vervolgens in wezen gevriesdroogd voor opslag. Het werd in 1931 door de FDA goedgekeurd, maar wordt niet meer geproduceerd. ACAM2000, een “tweede generatie” pokkenvaccin, is afgeleid van een kloon van Dryvax, gezuiverd en geproduceerd met behulp van moderne celcultuurtechnologie.

De fabrikant heeft verklaard dat het vaccin niet commercieel beschikbaar zal zijn voor het publiek, wat betekent dat het niet verkrijgbaar is bij een dokterspraktijk. Het is door de federale overheid gekocht voor opname in de strategische nationale voorraad van het land, voor distributie door het ministerie van Volksgezondheid en Human Services, voor het geval het ooit nodig is.

Momenteel ontvangen aangewezen militairen van de VS het vaccin.”

Een studie gepubliceerd op 15 september 2021 toont de percentages van myopericarditis, cardiovasculaire en neurologische bijwerkingen onder leden van de Amerikaanse militaire dienst.

1 juli 2014
6 injectieflacons pokken werden gevonden in een kartonnen doos in een koude opslagruimte bij NIH

Er werden in totaal 327 flesjes gevonden, waarvan 6 pokken. In een rapport van de FDA uit 2016 is dit wat er met die flesjes gebeurde:

Lees ook:   Forum voor Democratie forse winst

Na ontdekking werden de 327 flesjes overgedragen aan de Select Agent Program Responsible Official (RO) van de NIH. De RO heeft de materialen veilig gesteld in een CDC-geregistreerd select agent-laboratorium op de NIH-campus in Bethesda, MD. De NIH RO bracht vervolgens onmiddellijk het Federal Bureau of Investigation (FBI) en het CDC’s Division of Select Agents and Toxins (DSAT)-programma op de hoogte van de ontdekking. De zes injectieflacons met het label Variola (vier injectieflacons met het label Variola en twee injectieflacons met het label Alastrim, Variola minor), één flesje met het label RSSE (Russisch lente-zomer-encefalitisvirus) en negen andere injectieflacons die niet positief konden worden geïdentificeerd aan de hand van hun labels, werden overgedragen naar CDC op 7 juli 2014, voor evaluatie. Deze flesjes werden later vernietigd bij CDC, onder toezicht van WHO-functionarissen, op 24 februari 2015. Van de resterende 311 flesjes,

November 2014
Bill Gates, Chimerix, Wellcome Trust, Oxford University en FDA – Toekomstige behandeling van pokken

In 2014 financierde Bill Gates het medicijn brincidofovir uit Durham uit Durham om ebola te behandelen. De proef werd gefinancierd door de Wellcom Trust en geleid door de Universiteit van Oxford, en de FDA keurde de studie goed. Brincidofovir werd later gebrandmerkt als Tembexa, als het eerste antivirale geneesmiddel voor de behandeling van pokken, goedgekeurd door de FDA in juni 2021 (zie hieronder).

6 oktober 2017
Emergent BioSolutions rondde de overname van de ACAM2000-pokkenvaccinactiviteiten van Sanofi Pastuer af

Emergent zal de geschiedenis ingaan voor de verwoesting veroorzaakt door hun BioThrax-vaccin dat werd gebruikt in het verplichte miltvuurvaccinatieprogramma voor militair personeel, waarbij maar liefst 300.000 soldaten gewond raakten, in een van de grootste doofpotten, tot Covid. Misschien is dit een reden waarom zovelen terughoudend zijn om de Covid-19-prik te krijgen, aangezien Emergent daar ook de hand in heeft.

Emergent ging zowel Astrazeneca als Johnson & Johnson helpen met producties van hun Covid-19-prikken. Ze besmetten 15 miljoen doses van de J&J-prikken die resulteerden in het einde van hun productieovereenkomst met de Biden-administratie, maar Emergent bleef de prikpen produceren onder een afzonderlijk contract met J&J.

13 juli 2018
FDA keurde TPOXX (tecovirimat) van SIGA Technologies goed – het eerste medicijn met een indicatie voor de behandeling van pokken

10 september 2018
SIGA Technologies tekende een meerjarig TPOXX-contract met BARDA voor maximaal $ 629 miljoen

Het contract tussen SIGA en de Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA) betreft de levering van orale en intraveneuze (IV) formuleringen van TPOXX aan de Strategic National Stockpile. De basisperiode van het contract is vijf jaar, met maximaal tien jaar in optie-oefeningen, om een ​​voorraad van 1,7 miljoen kuren met antivirale behandeling voor pokken aan te houden.

3 september 2019
Emergent BioSolutions heeft een 10-jarig HHS-contract gekregen, ter waarde van ongeveer $ 2 miljard, om het ACAM2000-pokkenvaccin te leveren aan de Strategic National Stockpile

Zoals bij de meeste grote farmaceutische bedrijven, zijn de twee grootste aandeelhouders van Emergent BioSolutions Vanguard en BlackRock. Corey’s Digs heeft gerapporteerd over zowel BlackRock als de financiële overname en zijn CEO Larry Fink .

16 september 2019
Het Russische laboratorium dat slechts een van de twee laboratoria ter wereld is waarvan bekend is dat het levende monsters van het variola-virus dat pokken veroorzaakt, opslaat, had een explosie

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie vond de explosie niet plaats in de buurt van de pokken- of andere virusvoorraden, maar veroorzaakte het bezorgdheid over het in de buurt houden van het pokkenvirus.

24 september 2019
FDA keurde Jynneos uit Bavarian Nordic goed – het eerste levende, niet-replicerende vaccin om pokken en apenpokken te voorkomen

15 november 2019
FDA geeft definitieve richtlijnen voor de ontwikkeling van pokkenbehandelingen als onderdeel van kritische paraatheidsinspanningen

25 juni 2020
SIGA Technologies levert nog eens $32 miljoen in Oral TPOXX aan HHS

11 maart 2021
Merck haalde meer dan $ 300 miljoen binnen van de Biden-administratie en Gates Foundation

Biden kondigde een regeringsdeal aan om 100 miljoen doses Johnson & Johnson Covid-prik veilig te stellen. De week ervoor had Merck samengewerkt met Johnson & Johnson om alle prikken te helpen produceren in de twee fabrieken van Merck in NC en PA. De regering gaf 105,4 miljoen dollar voor het “ombouwen, upgraden en uitrusten van Merck-faciliteiten”, met een totaalbedrag van $ 268,8 miljoen, verkregen via de Defense Production Act.

Lees ook:   Niet gaan stemmen advies? Doe toch maar wel!

Diezelfde maand ontving Merck meer dan $ 45 miljoen van de Bill & Melinda Gates Foundation om naar verluidt een orale pil te ontwikkelen voor hiv-preventie.

De vermeende 6 injectieflacons met pokken kwamen later op 16 november 2021 naar Merck’s North Wales, PA-faciliteit.

4 juni 2021
De FDA keurde de allereerste antivirale behandeling voor pokken goed – Chimerix’s Tembexa (brincidofovir)

Tembexa kreeg prioriteitsbeoordeling en fast track om het te versnellen. Pokken werd uitgeroeid in 1980 en de VS hebben sinds 1947 geen uitbraak meer gehad, maar ze maken zich zorgen over het gebruik ervan als een ‘biologisch wapen’. Dit is hetzelfde bedrijf en medicijn dat Bill Gates en de Wellcome Trust in 2014 financierden.

Hier is het persbericht van Chimerix en de uitsplitsing van Tembexa.

29 juli 2021
SIGA Technologies kondigt samenwerking aan met de Universiteit van Oxford om het gebruik van TPOXX voor de behandeling van Monkeypox in de Centraal-Afrikaanse Republiek uit te breiden

De samenwerking is bedoeld om het toegangsprotocol uit te breiden voor de behandeling van personen die zijn getroffen door apenpokken in de Centraal-Afrikaanse Republiek (CAR). Oxford University zal het protocol en de studie in CAR sponsoren en SIGNA zal gratis 500 cursussen TPOXX aanbieden.

SIGNA streeft ook naar opname van de behandeling van apenpokken, koepokken en pokken in de labelindicatie met het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) voor goedkeuring door de regelgevende instanties, en verwacht die goedkeuring tegen eind 2021 of begin 2022.

SIGA werkt ook samen met Meridian Medical Technologies, een dochteronderneming van Pfizer, voor de internationale marketing van TPOXX. Ze hebben twee afzonderlijke contracten met de Canadese overheid voor de levering van TPOXX ter waarde van $ 47 miljoen en richten zich ook op Europa, Japan, Zuid-Korea en Australië.

31 oktober 2021
Joe Biden ondertekende uitvoeringsbevel 14051 : aanwijzing om gezag uit te oefenen over de nationale defensievoorraad

9 november 2021
Bill Gates waarschuwen ed regeringen van een pokken terreuraanslag, terwijl het aanvragen van tientallen miljarden voor onderzoek en ontwikkeling

De miljardair vraagt ​​minstens een miljard per jaar om een ​​pandemische taskforce te hebben die ‘kiemspellen’ kan spelen om strategieën te bedenken voor bioterrorisme-aanvallen, zoals pokken op luchthavens. Dit zou zeker bijdragen aan zijn toch al uitgebreide portefeuille van slushfondsen.

16 november 2021
15 Vermeende injectieflacons met pokken gevonden in Merck Facility in PA

Net als een uurwerk verschenen slechts zeven dagen later 15 flesjes pokken op magische wijze in een vriezer in de Upper Gwenydd-faciliteit van Merck in Noord-Wales, PA. Zijn ze ‘ontdekt’ door een laboratoriummedewerker, of waren ze er altijd, of waren ze er eigenlijk nooit?

Lees ook:   Autisme en vaccins

Gebaseerd op dit artikel van CNN, met een angstaanjagende video van 1-1 / 2 min over hoe dodelijk pokken is, samen met een link met een “gerelateerd artikel” waarin de FDA-goedkeuring wordt aangekondigd van het eerste medicijn om pokken te behandelen, voelt de timing van alles een beetje te gecoördineerd.

Het feit dat elk mediakanaal dit verhaal behandelt, betekent dat ze angst proberen aan te wakkeren. Dit is niet het soort verhaal dat ze naar buiten zouden laten komen, tenzij ze een verhaal wilden pushen.

17 november 2021
Het tweede Amerikaanse geval van apenpokken dit jaar wordt ontdekt in Maryland

Wat zijn de kansen, de dag na de ontdekking van de pokken? Een inwoner van Maryland die onlangs uit Nigeria was teruggekeerd, zou apenpokken hebben opgelopen, en slechts een paar maanden eerder had een inwoner van Texas die ook was teruggekeerd uit Nigeria het ook opgelopen. Monkeypox komt voornamelijk voor in Centraal- en West-Afrika, hoewel de CDC zegt dat er in 2003 een uitbraak was in de VS die resulteerde in 47 bevestigde en waarschijnlijke gevallen in zes staten. Er waren geen doden

Dus de vraag blijft…

Maken ze de weg vrij voor een valse vlaggebeurtenis om de bevolking nog meer bang te maken voor onderwerping en de noodzaak van prikken en paspoorten voor vaccin-ID’s ? Zal dit een dekmantel zijn voor mogelijke toekomstige sterfgevallen van personen die last hebben gehad van bijwerkingen van de experimentele Covid-prik? Zijn ze echt van plan om pokken in de bevolking vrij te laten? Het zou zeker een manier zijn om mensen in de rij te laten staan ​​voor de “prik”, terwijl ze mogelijk tegelijkertijd de Covid-prik in de afspraak opnemen. Als ze zoiets voor elkaar zouden krijgen, zou het waarschijnlijk een geïsoleerd gebied zijn, gericht op een kleine groep mensen – net genoeg om de rest van het land bang te maken en nieuwe mandaten te installeren – net zoals wat werd gedaan met de “epidemie” van de mazelenin 2018-2019, waarvan Merck toevallig de exclusieve leverancier van het BMR-vaccin was. Sommigen zullen beweren dat ze massale ontvolking willen, en hoewel dat het geval kan zijn, heeft de geschiedenis aangetoond dat ze de neiging hebben om dit in hapklare brokken aan te pakken, terwijl ze profiteren van de schade.

Iedereen kan het erover eens zijn dat ze zeker iets van plan zijn. De tijdlijn toont planning, angsttactieken, narratieve controle, inkomende slush-fondsen, partnerschappen en geldwisselende handen, en een gewenst resultaat waarvan zich waarschijnlijk in de nabije toekomst zal voordoen. Ze zullen doorgaan met intimideren om hun systeem van menselijke slavernij op te bouwen – laat je niet intimideren, wees je er gewoon van bewust.

Het feit dat Amerikaanse burgers een infrastructuur voor biowapens financieren met onze belastingdollars – een systeem dat bol staat van corruptie, weinig waarde heeft boven mensenlevens en dat volledig onbetrouwbaar en onwetenschappelijk is gebleken – zou iedereen moeten aanzetten tot nadenken over hoe de illegale en criminele uitgaven van ons belastinggeld .

Smallpox: Threat or False Flag? A Telling Timeline

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken