web analytics

Nu ook officieel meer vaccinatie- dan Covid doden in VS

Nu ook officieel meer vaccinatie- dan Covid doden in VS; Britse minister erkent op tv dat vaccin mensen veel kwetsbaarder maakt voor corona!

 

Westerse politici en instituten kunnen de schokkende gevolgen van de experimentele Covid gentherapie injecties niet langer uit de officiële statistieken houden. Zo zijn in de Verenigde Staten in één week veel meer vaccinatiedoden (2043) gevallen dan Covid-doden (1505), waarbij we dan maar even vergeten dat historisch slechts 1% tot 13% van het werkelijke aantal vaccinslachtoffers in de statistieken komt, en inmiddels in bijvoorbeeld Portugal is aangetoond dat verreweg de meeste Covid doden (ruim 99%) ergens anders aan zijn gestorven. De Britse minister van Transport heeft op BBC TV erkend dat juist gevaccineerde mensen veel kwetsbaarder zijn voor corona. Immunologen en andere wetenschappers waarschuwen al veel langer dat de Covid vaccins het menselijke immuunsysteem juist ernstig kunnen verzwakken.

Afgelopen week steeg het officiële aantal vaccinatiedoden in de VS met 2043 naar in totaal 9048. Bijna 412.000 mensen kregen al matige tot (zeer) ernstige bijwerkingen en tegenreacties (milde reacties worden doorgaans nauwelijks gemeld) (1). Volgens een nog onbevestigde bron zouden drie mensen binnen de FDA op anonieme basis (uit angst voor harde represailles) hebben gezegd dat het werkelijke aantal vaccindoden nu al op ongeveer 50.000 ligt.

Lees verder bij de Bron

Ik vraag me telkens af is die regering nu zo dom…of weten ze het!

Lees ook:   Wetenschappers over huidkanker door zonnebrandmiddelen

Gerelateerde artikelen

Back to top button