21 september 2020

 

Meisje dood door noodweer

Meisje dood door noodweer
Het noodweer dat maandag over ons land trekt, heeft een dodelijk slachtoffer gemaakt. Een jong meisje kwam op een camping in het Friese Lippenhuizen om het leven nadat een boom op een camper viel.

De hulpdiensten probeerden haar nog te redden, maar het slachtoffertje bezweek ter plaatse aan haar verwondingen. De politie kon nog geen nadere informatie geven over haar leeftijd en woonpklaats.
De stevige (onweers)buien die maandag over het land trokken veroorzaakten op meerdere plaatsen overlast. De politie in Friesland kreeg veel meldingen van stormschade in de omgeving van Wolvega en Gorredijk. Het gaat dan om onder andere omgewaaide caravans en enkele lichtgewonden. Op het spoor tussen Wolvega en Heerenveen is een boom gewaaid. Daardoor rijden er geen treinen op dat traject. Ook in Zeeland was sprake van harde wind.
De onweersbuien trekken van het zuiden en zuidwesten richting het noordoosten en oosten. Volgens Weeronline.nl kan er tijdens de buien in korte tijd plaatselijk wel 30 millimeter regen vallen en kunnen er zeer zware windstoten, vanaf 100 km per uur, zijn.

https://www.telegraaf.nl/binnenland/21788275/__Meisje_dood_door_noodweer__.html

Lees ook:   Internet zit vol met viezerikken en daar doen zij iets aan!

Gerelateerde berichten