web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Rechtszaak onthult dat gedurende 32 jaar GEEN veiligheidsonderzoeken zijn uitgevoerd

Historische rechtszaak onthult dat gedurende tweeëndertig jaar GEEN veiligheidsonderzoeken zijn uitgevoerd naar welk vaccin dan ook, zoals wettelijk verplicht was

 

Robert F. Kennedy Jr., vooraanstaand advocaat voor vaccinatieschade, sloot zich aan bij Del Bigtree van het Informed Consent Action Network om de federale overheid ter verantwoording te roepen over de kwestie van vaccinveiligheid . In de jaren zeventig en tachtig kwamen er steeds meer medische meldingen van vaccinatieschade bij kinderen. T

De reacties waren mild tot ernstig en soms dodelijk. De reacties waren vaak het resultaat van een zeer reactief vaccinadjuvans dat ernstige allergische reacties, toevallen of auto-immuunziekten veroorzaakte. Het aantal vaccinatieletsels was zo groot dat het Amerikaanse Congres de kwestie halverwege de jaren tachtig ter hand nam.

De vaccin-industrie opereert boven de wet, moet ter verantwoording worden geroepen

In 1986 ondertekende president Ronald Reagan de National Childhood Vaccine Injury Act . De wet heeft twee belangrijke juridische precedenten in gang gezet. Ten eerste heeft het een vaccinrechtbank van de overheid opgericht om specifieke claims over vaccinatieschade die aan bepaalde criteria voldeden, te behandelen. Hierdoor kon de vaccinindustrie doorgaan met het ontwikkelen van nieuwe en bestaande vaccins, zonder failliet te gaan. Dit beschermde ook de vaccinindustrie tegen strafrechtelijke aansprakelijkheid voor doodslag en het veroorzaken van blijvende invaliditeit bij mensen.

Deze immuniteitsclausule plaatst vaccinbedrijven boven de wet, waardoor de industrie zonder gevolgen mensen kan verwonden met ineffectieve producten. Sinds 1986 heeft deze vaccinrechtbank meer dan $ 4 miljard uitbetaald om families met vaccinatieschade te selecteren, met elke maand miljoenen dollars aan nederzettingen. Er is momenteel niet genoeg geld gereserveerd om alle slachtoffers van vaccinatieschade te vergoeden, en elk jaar worden duizenden claims genegeerd. Dit corrupte precedent bood de vaccinindustrie ook onbeperkte mogelijkheden om het vaccinatieschema voor kinderen uit te breiden, zoals aanbevolen door de Centers for Disease Control (CDC).

Lees ook:   DE CORRUPTIE VAN WE$TER$E POLITICI - DE JENSEN SHOW #36

Nadat de vaccinindustrie in 1986 wettelijke immuniteit kreeg, steeg het vaccinatieschema voor kinderen als gevolg hiervan. Aangemoedigd om winst te maken, zette de vaccinindustrie de CDC onder druk om vaccinaties voor kinderen tegen de 21e eeuw uit te breiden tot 56 of meer doses. Terwijl de federale autoriteiten individuele vaccins één voor één goedkeurden, bestudeerde geen enkele wetenschappelijke instantie of regering het effect dat meerdere en samengestelde vaccindoses hebben op de ontwikkeling van mensen. (Gerelateerd: Pfizer bedreigt regeringen over de hele wereld en eist RANSOM om bescherming te bieden tegen toekomstige rechtszaken tegen vaccinatieschade .)

De regering liegt al meer dan drie decennia over de veiligheid van vaccins

Het tweede deel van de National Childhood Vaccine Injury Act was een nobeler aspect van de wet. Dit deel vereiste dat de vaccinbedrijven om de twee jaar rapporteren aan het Department of Health and Human Services (HHS) en het Congres, om vaccinveiligheidsstudies en kwaliteitsverbeteringen van hun producten te documenteren. Toen Robert F. Kennedy Jr en Del Bigtree echter vroegen dat de HHS deze tweeëndertig jaar aan vaccinveiligheidsonderzoeken zou verstrekken, kwam er geen reactie van de federale overheid. Dit bracht Kennedy en Bigtree ertoe om een ​​gerechtelijk bevel in te dienen, waarin ze de documenten opvroegen.

De HHS antwoordde: “De zoektocht van de afdeling naar records heeft geen records gevonden die op uw verzoek reageerden.” Dit betekent dat HHS de wet sinds 1986 heeft overtreden en weigert vaccinbedrijven vandaag ter verantwoording te roepen. Er zijn in 32 jaar geen veiligheidsonderzoeken naar vaccins uitgevoerd! De NIH, de FDA, de reguliere media en de CDC liegen al meer dan drie decennia tegen het Amerikaanse volk over de veiligheid van vaccins, waarvoor geen documentatie bestaat. Elke overheidsfunctionaris die zijn gezagspositie gebruikt om ouders te dwingen of te intimideren om hun kinderen te vaccineren, moet nu ter verantwoording worden geroepen.

Lees ook:   Hotter than my daughter!

Elk vaccin “mandaat” of voorwaarde voor binnenkomst is een daad van dwang, zonder rekening te houden met de mensenrechten en zonder wetenschappelijke basis. Geïnformeerde toestemming is essentieel voor alle medische ingrepen, met name vaccinaties , die niet zijn getest op veiligheid en gezondheidsproblemen blijven veroorzaken bij zowel kinderen als volwassenen. Bronnen zijn onder meer: CairnsNews.org TimesHerald.com  NaturalNews.com

 

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥