web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkVitaminen & Kruiden

Knoflook voor vampiers, verkoudheid en ouderdom

Een oud Tibetaans knoflook recept

De genezende eigenschappen van knoflook zijn divers, vroeger werd het zelfs gecrediteerd voor het vermogen om boze geesten weg te jagen, vooral vampiers die onder de dekmantel van de nacht kwamen om mensenbloed te drinken.

Tegenwoordig is het niet nodig om vampiers te bevechten buiten de filmschermen, dus je kunt veilig een bos knoflook uit je nek halen en aandacht besteden aan andere nuttige eigenschappen van deze prachtige groente, gemaakt door de “handen” van de natuur.

Naast het voorkomen van verkoudheid, wordt knoflook in de Tibetaanse geneeskunde gebruikt als middel om het lichaam te verjongen.

Waarom knoflook nuttig is

Knoflooksap bevat stoffen die de groei van gevaarlijke bacteriën, virussen, pathogene schimmels en protozoa remmen. Het is een natuurlijk antisepticum en antibioticum voor desinfectie en versnelling van wondgenezing.

Het toevoegen van verse kruiden aan voedsel helpt de darmflora te verbeteren, helpt infecties te weerstaan ​​en verhoogt de weerstand van het lichaam.

Het immunostimulerende effect van knoflook is bekend, dat optreedt vanwege het effect op het aantal en de activiteit van cellen die verantwoordelijk zijn voor immuniteit, evenals door de antioxiderende eigenschappen ervan.

Hoe komt het anti-verouderingseffect tot uiting?

In de Tibetaanse geneeskunde wordt knoflooktinctuur de rol toebedeeld van “het elixer van de jeugd”.

Het moet worden voorbereid in strikte overeenstemming met de fasen van de maancyclus: begin op de jonge maan en eindig na de volle maan. Het wordt aanbevolen om een ​​cursus te volgen, met een tussenpoos van maximaal vijf of zes jaar.

De cursus verbetert de immuniteit, helpt het gewicht te verminderen en gifstoffen te elimineren, verbetert de voeding van de hersenen, “reinigt” de wanden van bloedvaten en stabiliseert de bloeddruk. Kortom, het heeft een complex verjongend effect op het lichaam vanwege het effect op immuunprocessen, metabolisme en bloedcirculatie.

Lees ook:   De ui is gezond

Hoe de remedie te bereiden

Ze raden u aan de productkeuze zorgvuldig te overwegen. De knoflookkoppen moeten vers en gezond zijn: geen defecten of tekenen van kieming. In totaal is 300-400 gram nodig.

  • Na het hakken van de knoflook, 200 gram sap en massa nemen, in een pot doen en dezelfde hoeveelheid ethylalcohol toevoegen. Sluit het mengsel en laat het tien dagen brouwen op een koele plaats, beschermd tegen licht, zeef het dan en laat het nog drie dagen “reiken”.

Hoe u een preventieve cursus uitvoert

De afgewerkte tinctuur wordt volgens een complex schema met melk ingenomen, niet meer dan drie keer per dag, anderhalf uur voor de maaltijd.

  • Neem een ​​kwart glas melk (50 ml) en het aantal druppels ‘elixer’ begint met één, en neemt elke keer met één druppel toe. Wanneer het aantal druppels 15 bereikt (vijfde dag), wordt de dosis druppel voor druppel verlaagd. Bij terugkeer naar het startpunt (één druppel), ga naar het hoofdgerecht: 25 druppels in elke dosis, totdat het bereide product op is.

Wie zou de tinctuur niet moeten nemen

De beperkingen zijn gebaseerd op alcohol en moeten worden overwogen door bestuurders. In de Tibetaanse geneeskunde is de cursus gecontra-indiceerd voor kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, evenals voor mensen met epilepsie.

Indien gewenst kunt u de voorkeur geven aan een eenvoudiger en veiliger “jeugdelixer”.

  • Je hebt 1 kg honing, 10 middelgrote citroenen (samen met de schil) en 10 knoflookteentjes nodig. De producten worden vermalen, gemengd met honing en gekoeld. Genoeg drie theelepels per dag, anderhalf uur voor de maaltijd, totdat het hele volume is opgebruikt.
Lees ook:   Fabels over virussen

Het genezende effect treedt binnen 10-14 dagen op en de cursus zelf kan met tussenpozen van een week worden herhaald. Een dergelijke profylaxe wordt aanbevolen om verkoudheid en vitaminegebrek te voorkomen.

Vampieren zullen je ook niet de hele tijd lastig vallen.

Bron

Wij eten hier thuis veel knoflook en rode uien in onze dagelijkse maaltijden.
Heerlijk!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥