web analytics
...

Intergouvernementeel panel voor klimaatverandering roept op om de zon te verduisteren

Terwijl mensen verontwaardigd zijn over de ongebreidelde energiebelastingen, geven de architecten van het klimaatbeleid openlijk toe dat de klimaatdoelen die zijn vastgelegd in het Akkoord van Parijs niet konden worden bereikt met de geplande maatregelen. Hoewel de eerdere klimaatdoelen door bekende onafhankelijke wetenschappers als volkomen absurd worden beschreven, roept het Intergouvernementeel Panel inzake klimaatverandering nu in zijn laatste rapport op tot nog meer huiveringwekkende maatregelen. Denk aan het onttrekken van kooldioxide uit de atmosfeer of – luister en sta versteld – het verduisteren van de zon met kunstmatige stofwolken.

De technologie om kooldioxide uit de atmosfeer af te vangen is al ontwikkeld en heet Carbon Capture and Storage. Volgens The Times werd het project gefinancierd door oligarch Bill Gates. Naast het winnen van de vitale kooldioxide, financierde Bill Gates volgens de Frankfurter Rundschau ook de technologie om de zon af te schermen. Wetenschappers van de universiteit van Harvard proberen de zonnestralen terug de ruimte in te reflecteren met het Stratospheric Controlled Perturbation Experiment. Op deze manier moet een verkoelend effect worden geactiveerd. Volgens de Frankfurter Rundschau willen de Harvard-onderzoekers de aerosol van calciumcarbonaat of carbonaat van kalk in de atmosfeer verspreiden. Milieuactivisten luiden de alarmbel dat het binnendringen van calciumcarbonaat ongewenste effecten op de ozonlaag kan hebben.

Daarnaast dreigen extreme weersveranderingen, aldus de critici. In combinatie zullen deze ingrepen ongetwijfeld verwoestende gevolgen hebben, aangezien, zoals bekend, de vitale zuurstof wordt geproduceerd door fotosynthese. Planten en bepaalde bacteriën gebruiken licht, water en kooldioxide om glucose en zuurstof te produceren. Als ze verstoken zijn van zonlicht en koolstofdioxide, kunnen ze geen zuurstof meer produceren.

Lees ook:   Er heerst spierpijn

Dit is de volgende ramp in huis. Het feit dat deze controversiële projecten, die duidelijk meer kwaad dan goed doen, worden gefinancierd door Bill Gates van alle mensen, maakt dat men rechtop gaat zitten en er nota van neemt. Het is tenslotte Bill Gates, die zich presenteert als filantroop, oftewel filantroop, die een van de meest invloedrijke spelers is in de Corona-crisis en die ook opvalt met de vaccinatieprogramma’s die hij financiert. Ook hiervan is aangetoond dat ze de mensheid meer kwaad dan goed doen, maar miljarden dollars aan winst. Het bedrijfsmodel “Creëer crises – bepaal controversiële uitwegen – profiteer enorm van de crises ten koste van het grote publiek” heeft bewezen zeer goed te werken bij Gates. De vraag is, welke meer destructieve gemeenheid zal de mensheid verdragen totdat hebzuchtige misantropen zoals Bill Gates eindelijk worden gestopt; bijvoorbeeld door een wereldwijd verbod op winst in de crisis. Dit betekent dat niemand zich verrijkt van de ellende van anderen.

van hmm

Bill Gates bemoeit zich met alles…
Als je zonlicht dempt op aarde, door middel van kunstmatige bewolking…krijg je juist opwarming van de aarde… de warmte komt echt wel richting de aarde…
En die kan niet meer weg en daarbij wat wij zelf aan warmte produceren.
Waarschijnlijk zijn ozongaten juist een vorm van schoorsteen om warmte van het aardoppervlak te doen verdwijnen alsof je een raam open zet…
Ze weten niet wat ze aanrichten met hun gepruts en arrogantie.
We hebben vitamine D enorm hard nodig. Om gezond te blijven!
Vit D de levertraan van vroeger zo ik ontdekte jaren geleden…
is intens belangrijk, tegen hart en vaat ziekten en kanker en diabetes zelfs…!
Maar ook tegen overgewicht bv en griepvirussen en baterieen onze weerstand kan alleen sterker worden als we ook genoeg zonlicht krijgen….Maar blijkbaar weten zij ervan en zorgen ze ervoor goed te verdienen aan onze ziekten.

Lees ook:   Openbaar vervoer duurder dan auto...hahahaha!
Geen zonnebanken meer, insmeren met heftige zonnebrandcremes waar nog geen zon meer vitamine d kon aanmaken in ons lichaam en dan ook nog eens zonnebrandcremes die juist huidkanker veroorzaakten!
Is wel meer over te vinden op deze website.
En dan komt er een mannetje met teveel poet die even gaat bepalen wat gezond is in deze wereld…die man is krankzinnig!
Hij maakte zelf geen computer hij liet het maken en liet daarna virussen maken om geld te verdienen aan virusscanners en die griezel werkt nu aan vaccins en heeft een dochter die arts wil worden!?
Nou berg je maar als die groot is en arts…

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!