web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Schokvideo: Nederlandse politie zet zware machines in om tractoren omver te werpen met boeren erin (WW Nieuws)

Demonstranten lieten zien dat ze werden gegrepen en in ongemarkeerde zwarte bestelwagens werden gesleurd in scènes die vergelijkbaar waren met het meedogenloze optreden van communistisch China.

Een verontrustende video uit Nederland toont de versnellende autoritaire tactieken van de regering tegen Nederlandse boeren die protesteren tegen het Great Reset-initiatief van het land.

Op een video die viraal gaat op sociale media is te zien hoe de Nederlandse politie zware machines gebruikt om tractoren met boeren erin omver te werpen, terwijl de politie met oproerschilden toekijkt.

In een scène die vergelijkbaar is met het onderdrukkende optreden van het communistische China, toont hetzelfde incident ook de Nederlandse autoriteiten die vreedzame demonstranten vastgrijpen en ze in ongemarkeerde zwarte bestelwagens sleuren.

Democratie in actie!

De Nederlandse boeren gebruiken al maanden hun tractoren en uitrusting om te protesteren tegen het klimaatbeleid van het land, waaronder het sluiten van duizenden boerderijen om de stikstofuitstoot te verminderen en veequota in naam van de strijd tegen klimaatverandering.

Premier Mark Rutte had de oprichter van het World Economic Forum, Klaus Schwab en zijn Great Reset-agenda geprezen, maar probeerde zijn connectie met de globalistische organisatie te ontkennen nadat hij door een collega-parlementslid was opgeroepen.

Lees ook:   Jensen : Shashi Roopram interview waar zijn blanken mee bezig?

Dit flagrante optreden tegen vreedzame demonstranten die demonstreren tegen het Great Reset-beleid van het WEF door westerse regeringen, benadrukt hoe zogenaamde liberale democratieën beginnen over te gaan in totalitaire dictaturen als onderdeel van de overname van de Nieuwe Wereldorde.

Bron

Dit is niet de enige website die dit vermeld.
Wereldwijd is dit inmiddels bekend en men spreekt er overal schande van!

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien