web analytics
11:11

Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat de Covid vaccins levensgevaarlijk zijn

Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat de Covid vaccins levensgevaarlijk zijn

https://www.xandernieuws.net/algemeen/prestigieuze-pro-vaccinatie-salk-institute-impliceert-dat-de-covid-vaccins-levensgevaarlijk-zijn/

 

—————————————————————————————————————————————–

Researchers concluderen dat Covid-19 ‘hoofdzakelijk een vaatziekte’ is – Circulation Research: Spike proteïne bevordert longschade – Uw immuunsysteem probeert u TEGEN het vaccin te beschermen

—————————————————————————————————————————————-

Researchers van het prestigieuze Salk Institute, opgericht door vaccinpionier Jonas Salk, erkennen in een wetenschappelijk artikel impliciet dat de Covid vaccins levensgevaarlijke bloedklonters en schade aan zowel bloedvaten als het immuunsysteem veroorzaken. We wezen er eerder deze week al op dat steeds meer gevestigde wetenschappers tot de conclusie komen dat juist de vaccins een grote bedreiging voor de menselijke gezondheid vormen. Vele duizenden Europeanen en Amerikanen hebben hun ‘vrijwillige’ deelname aan dit grootste ‘medische’ experiment aller tijden al met hun leven moeten bekopen, en vele honderdduizenden met hun gezondheid.

Alle in het Westen gebruikte Covid vaccins coderen het menselijk lichaam tot het aanmaken van het spike eiwit, het gevaarlijkste deel van het veronderstelde SARS-CoV-2 virus, met de bedoeling om mensen juist tegen de schadelijke gevolgen van dit spike eiwit te beschermen. Kortom: we laten uw lichaam iets gevaarlijks aanmaken zodat uw lichaam antistoffen aanmaakt tegen datzelfde gevaar, maar hebben geen idee hoe en of dat proces ooit nog wordt gestopt.

Waarom dan niet gewoon de ‘gok’ nemen het virus op te lopen, waar aantoonbaar 99,7% van de bevolking niet of nauwelijks ziek van wordt? Nee, die logische, historisch onomstreden gedachtegang is anno 2021 plotseling zó ouderwets. We mogen niet meer vertrouwen op ons natuurlijke immuunsysteem, maar alleen op wat er uit een spuit komt.

‘Covid-19 hoofdzakelijk een vaatziekte’

De vaccinfabrikanten, politici en media blijven maar beweren dat het spike eiwit onschadelijk is, maar ook het Salk Institute heeft nu geconcludeerd dat die aanname in het geheel niet klopt. Integendeel, in het artikel ‘Het spike proteïne van het nieuwe coronavirus speelt een bijkomende sleutelrol in ziekte‘ waarschuwen de Salk researchers en andere wetenschappelijke medewerkers dat het spike proteïne cellen beschadigt, ‘wat bevestigt dat Covid-19 hoofdzakelijk een vaatziekte is.’

Lees ook:   Jensen over de boeren

Een ander spike eiwit dat zoveel slachtoffers eist?

De Salk wetenschappers mogen natuurlijk geen directe kritiek op vaccins leveren. Daarom beweren ze in hun artikel dat het spike eiwit zoals dat door de vaccins wordt aangemaakt zich heel anders gedraagt dan het spike eiwit van het veronderstelde virus.

Ten eerste gaat dat rechtstreeks tegen de propaganda van alle vaccinfabrikanten in dat hun producten nu juist exact hetzelfde spike eiwit aanmaken. Ten tweede haalt dit het nu van de vaccins sowieso onderuit, want als het spike eiwit dat door de vaccins wordt aangemaakt heel anders is dan dat van het virus, wat heeft vaccineren dan nog voor zin (er even vanuit gaand dat deze genetisch manipulerende ‘vaccins’ überhaupt zouden kunnen werken)?

Het positieve van dit onderzoek is dat nu zelfs pro-vaccinatie wetenschappers erkennen dat het spike eiwit verantwoordelijk is voor het enorme aantal dodelijke slachtoffers en mensen met ernstige bijwerkingen en langdurige, vaak permanente gezondheidsschade. Met andere woorden: het is een impliciete erkenning dat de Covid-19 vaccins levensgevaarlijk kunnen zijn.

Circulation Research: Spike proteïne bevordert longschade

Het Salk artikel verwijst naar een wetenschappelijke studie in Circulation Research getiteld ‘Het SARS-Cov-2 spike proteïne beschadigt de endothele functie door het onderdrukken van ACE-2‘. Edothele cellen zitten aan de binnenkant van het hart en de bloedvaten. Het spike proteïne ‘bevordert longschade’ omdat de ACE-2 receptoren worden verminderd. Hierdoor worden de endothele cellen in de bloedvaten en daardoor ook het functioneren de stofwisseling beschadigd.

Ook deze studie werd vanuit pro-vaccinatie standpunt geschreven, en stelt dat ‘door vaccinatie gegenereerde antilichamen’ het lichaam tegen het spike eiwit zouden kunnen beschermen. Wat er in wezen wordt gezegd is dat het spike proteïne enorme schade aan de vaatcellen kan aanrichten, en dat het immuunsysteem deze schade kan stoppen door het spike proteïne aan te vallen.

Lees ook:   Neef en nicht hebben gezond kind

Het immuunsysteem probeert u TEGEN het vaccin te beschermen

Met andere woorden: het menselijke immuunsysteem probeert de patiënt te beschermen tegen de schade die door het vaccin wordt veroorzaakt, om te voorkomen dat de patiënt overlijdt aan de ernstige bijwerkingen en tegenreacties. Iemand die het Covid vaccin overleeft – waarbij we benadrukken dat deze schade ook pas na enkele weken, maanden of zelfs jaren kan optreden – heeft dat te danken aan de bescherming door het eigen immuunsysteem TEGEN het vaccin, en niet door het vaccin.

‘Het vaccin is het wapen,’ concludeert Mike ‘Natural News’ Adams dan ook. ‘Uw immuunsysteem is uw verdediging. Op basis van alleen al dit onderzoek zouden ALLE Covid vaccins onmiddellijk van de markt moeten worden gehaald en opnieuw worden geëvalueerd op lange termijn bijwerkingen.’

Volgens de officiële VAERS statistieken ligt het aantal vaccindoden in de VS in 2021 nu al bijna 4000% hoger dan het aantal doden door alle vaccinaties in 2020 bij elkaar opgeteld.

Hartaanval of hersenbloeding, aan het heilige vaccin mag het niet liggen

Het volgende mechanisme is dus wetenschappelijk bewezen en staat inmiddels vast: de Covid-19 vaccins geven uw lichaam opdracht om het spike eiwit aan te maken, dat vervolgens tot vaatschade en bloedproppen kan leiden, die zich door het lichaam verspreiden en in allerlei organen terecht kunnen komen (hart, longen, hersenen, etc.). Van de mensen die hieraan sterven wordt de doodsoorzaak vervolgens ‘hartaanval’ of ‘bloedprop’ of ‘hersenbloeding’ genoemd – aan de heilige vaccins kan en mag het immer nóóit liggen, hoeveel bewijs er inmiddels ook is dat juist die de grootste boosdoeners zijn.

Lees ook:   Aanslag Turkije vreemd

Behalve potentiële blijvende of dodelijke schade aan de eigen gezondheid, blijken vaccin ontvangers ook nog eens een gevaar te kunnen vormen voor ongevaccineerden. De vele corona ‘wappies’ die netjes hun shots hebben ontvangen, worden namelijk in wandelende ‘spike fabrieken’ veranderd, en kunnen deze spike eiwitten vervolgens uitademen. Door dit proces van ‘shedding’ kunnen ze zo andere mensen besmetten (zie onze eerdere artikelen hierover).

Apartheid regime ontwikkelde biowapen-vaccins tegen zwarte bevolking

Vaccins als biowapen tegen de bevolking inzetten is niet nieuw. De technologie achter een dergelijk ‘zichzelf vermenigvuldigend’ vaccin werd ontwikkeld door het Apartheid regime in Zuid Afrika. Wetenschappers werkten destijds aan ‘rassen’vaccins waarmee de zwarte bevolking voor een groot deel zou kunnen worden uitgeroeid.

De Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health riep dit jaar op om juist dit soort zichzelf vermenigvuldigende vaccins in te zetten om de hele wereldbevolking automatisch te ‘vaccineren’. Dat programma zou dan door drones en AI robots moeten worden afgedwongen en gecontroleerd. (1)

Helaas lijken de mensen die nu nog steeds staan te trappelen om zich in een vaccinstraat te melden om zich genetisch te laten manipuleren tot het aanmaken van een potentieel levensgevaarlijk spike eiwit compleet gebrainwasht door de mainstream media en systeempolitici. Zij zijn ongevoelig geworden voor alle waarschuwingen en het vele bewijs, en kunnen niet geloven dat de wereld wordt bestuurd door gewetenloze monsters die er niet voor lijken terug te deinzen de mogelijk allergrootste genocide in de menselijke geschiedenis ooit op hun naam te krijgen.

Xander

https://www.xandernieuws.net/algemeen/ook-gevestigde-wetenschappers-waarschuwen-nu-dat-spike-eiwit-aangemaakt-door-covid-vaccins-zeer-schadelijk-is-en-dodelijk-kan-zijn/

https://www.xandernieuws.net/algemeen/is-het-wel-covid-19-dodengolf-india-kort-na-start-vaccinaties/
 

Gerelateerde artikelen

Back to top button